RE: عقلش میگه اره دلش میگه هنوز نه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صابره
خوب ببینین اینکه میگم انتخاب گر باشین منظورم اینه که
مثلا وقتی بخوای تا دو سال دیگه که ایشون تعیین کرده بدون اینکه جواب قطعی به شما داده باشه صبر کنی و هرروز هی اضطراب داشته باشی که اون دوسال دیگه چه جوابی خواهد داد یا مثلا یه روز بگه می خوامت یه روز بگه نمی خوامت و مرتب شما رو به هم بریزه یا شما رو نگه داره و با موقعیتای دیگه که براش پیش میاد مقایسه کنه اینا همش یعنی اینکه اون داره تعیین می کنه و اونه که داره انتخاب می کنه
اون می تونه برای خودش تصمیم بگیره یا شما رو انتخاب کنه یا نه ولی برای شما نباید و نمی تونه تصمیم گیرنده باشه
اگر می خواین انتخاب گر باشین باید این کارها رو انجام بدین:
اول تکلیفتون رو با خودتون محکم روشن کنین یعنی دقیق و مصمم هدفاتو تو زندگی شخصی معلوم کنی و مصمم اونا رو پیگیری کن
اجازه ندین فکر اون خانم و امروز و فردا کردناش یا کلا هر مسئله و مشکل دیگه ای شما رو و فکرتون رو به هم بریزه و از هدفاتون دورتون کنه این بهتون یه قدرت و اقتداری می ده که هر دختری رو هم جذب خواهد کرد ضمن اینکه اینده خودتم بهتر و قوی تر رقم خواهد خورد
لطفا تا اینجا رو روش فکر کن و افکار وسواس گونه به این خانم و اینکه آیا منو می خواد آیا نمی خواد رو بذار کنار و به جای اون برای آیندت و کارهات برنامه ریزی رو شروع کن و اینو قبول کن که اون چیزی که خوشبختی شما رو در آینده تضمین می کنه خواستن یا نخواستن این خانم نیست بلکه تلاش امروز خودت در جهت رسیدن به اهداف درستیه که برای خودت تعریف میکنی هستش
بعد می رسه به انتخابتون در مورد این خانم
که بعدا بازم میام براتون می نویسم
موفق باشی
خیلی ممنون واقعا زحمت میکشید دستتون درد نکنه منتظر حرفهای شما هستم.
هدف من خوندن ارشد در یک دانشگاه خوب و ادامه دادن ان ولی بخاطر همین مسائل نشد
من تمامی کتابهای لازم رو تهیه کرده بودم و قرار بود از تابستون بخونم و انگیزه فراوانی هم داشتم ولی از تابستون همین مشکل پیش اومد نتونستم بخونم و اون گفت اگه تو بری ارشد بدترین حالت و من باید چند سال منتظرت باشم بخاطر همین من قید ارشد رو زدم تا بعد کارشناسی خدمتم رو درستش کنم بعد واسه ارشد بخونم...بهش میگم جرا اونموقع به من جواب رد ندادی تا من فکری به اینده ام کنم الان که دیگه دیر شده نمیخوام این رو هم از دست بدم و ارشدم رو هم موکول کردم واسه بعد.
البته اگه باز بدونم جوابش چیه میتونم واسه ارشد دانشگاه ازاد توی یک دانشگاه خوب وقت بذارم قبول بشم ولی نمیدونم چیکار کنم....چون میگم بجای اینکه هزینه ای که بابام و پس اندازی که دارم به شهریه بدم اول ازدواج کنم بعدا واسه ارشد فکر کنم....
ولی ایندفعه باید خودم تصمیم بگیرم نه اون
من از کجا بفهم که اون چقدر دوستم داره !
راست میگه دوستم نداره یا دروغ میگه؟
اینکه اون شما رو دوست داره یا نه رو نمی دونم و کسی اینجا دقیق نمی تونه به شما بگه
اما از نشانه های دوست داشتن و عشق واقعی این هست که اون عشق رو با تمام وجود حس می کنی اگر شک و شبهه باشه
و مطمئن نباشی حتما یه جای کار می لنگه و مشکلی هست
ضمن اینکه یه عشق واقعی به ادم انگیزه می ده باعث رشد وتعالی و پیشرفت فرد میشه نه اینکه تازه از زندگی عادی هم بازش کنه
اگر نظر منو می خوای شما این موضوع رو رها کن و بچسب به کار و درست اگر بخوای حالا به این چیزا فکر کنی و عمرتو روش بذاری بعد پشیمون میشی
ضمن اینکه اینو با تاکید بهتون می گم این یک سال چیزی نیست که می گی عقب افتادی اما اگر واقعا درس رو دوست داری و قصد ادامه دادن داری اگر یک سال جدی بخونی و بتونی یه دانشگاه خوب قبول شی و یه پروژه قوی برداری که نتیجه خوبی داشته باشه مسیر زندگیت متحول میشه
ضمن اینکه هنوزم دیر نشده و می تونی برای همین امسالم بخونی و آماده بشی
اگرم علاقه زیادی به درس نداری در هر صورت به صورت جدی کاری رو دنبال کن و براش برنامه ریزی کن تا به نتیجه برسی این روزا روز تعیین مسیر زندگیت هست و اگر جدی ومصصم نباشی و فکرتو با این چیزا خراب کنی بعدا پشیمون میشی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صابره
اینکه اون شما رو دوست داره یا نه رو نمی دونم و کسی اینجا دقیق نمی تونه به شما بگه
اما از نشانه های دوست داشتن و عشق واقعی این هست که اون عشق رو با تمام وجود حس می کنی اگر شک و شبهه باشه
و مطمئن نباشی حتما یه جای کار می لنگه و مشکلی هست
ضمن اینکه یه عشق واقعی به ادم انگیزه می ده باعث رشد وتعالی و پیشرفت فرد میشه نه اینکه تازه از زندگی عادی هم بازش کنه
اگر نظر منو می خوای شما این موضوع رو رها کن و بچسب به کار و درست اگر بخوای حالا به این چیزا فکر کنی و عمرتو روش بذاری بعد پشیمون میشی
ضمن اینکه اینو با تاکید بهتون می گم این یک سال چیزی نیست که می گی عقب افتادی اما اگر واقعا درس رو دوست داری و قصد ادامه دادن داری اگر یک سال جدی بخونی و بتونی یه دانشگاه خوب قبول شی و یه پروژه قوی برداری که نتیجه خوبی داشته باشه مسیر زندگیت متحول میشه
ضمن اینکه هنوزم دیر نشده و می تونی برای همین امسالم بخونی و آماده بشی
اگرم علاقه زیادی به درس نداری در هر صورت به صورت جدی کاری رو دنبال کن و براش برنامه ریزی کن تا به نتیجه برسی این روزا روز تعیین مسیر زندگیت هست و اگر جدی ومصصم نباشی و فکرتو با این چیزا خراب کنی بعدا پشیمون میشی
ممنون:72:
حالا من یعنی دیگه کلا رابطه رو تموم کنم؟
یا کار خاص دیگه ای انجام بدم؟
بی زحمت میخواستین در این مورد هم بنویسید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صابره
بعد می رسه به انتخابتون در مورد این خانم
که بعدا بازم میام براتون می نویسم
راستش اگر از من می پرسی که از همون اول بهتون گفتم این یه جور بازی دادنه و حس خوبی از این رابطه نمی شه
به هر حال اون باید تکلیف شما رو روشن کنه یا جوابش مثبته یا منفی
دلم با تو نیست یعنی چی؟ بالاخره اره یا نه؟
خلاصه چیزایی که براتون نوشتم رو دوباره می گم:
کاری که از نظر من درسته در این شرایط اینه:
1- تعیین مسیر زندگیت و اهدافت
2- ببینی تو این مسیر که تعیین می کنی آیا ازدواج می تونه وجود داشته باشه منظورم ازدواج تو این شرایط و الانه نه دوسال دیگه اون میشه وعده سر خرمن. برای دو سال دیگه دوسال دیگه می تونی تصمیم بگیری چون تا اون موقع معلوم نیست چی پیش بیاد و ممکنه همه چی تغییر کنه
3- اگر منطقی فکر کردی دیدی واقعا الان می تونی ازدواج کنی بعد می ری سراغ معیارات برای ازدواج
4- برو تاپیکای همین تالار رو بخون اونایی که مربوط به معیارای ازدواجه اونایی که مربوط به مشکلات روابط زن و شوهراس ببین از اول این مشکلات بوده و نادیده گرفتن و یا مردایی که زنشون بزرگتر بوده بعد از چند سال چه حسی پیدا کردن و موارد این چنینی
بعد از این بررسی های بالا دو حالت وجود داره
1-منطقی فکر کردی و به این نتیجه رسیدی که هم خودت شرایط ازدواج رو داری هم این خانم در این صورت جدی باهاش حرف می زنی و از خانوادت می خوای که باهاشون تماس بگیرن و جواب قطعی و نهایی رو بخوان دیگه وعده و دوسال دیگه نه. همین الان یا آره یا نه و تکلیفتو روشن می کنی که بیشتر از این تو امروز و فردا کردنای ایشون و به اصطلاح تو آب نمک خوابوندن نباشی
2- اگر به این نتیجه رسیدی که شرایطشو نداری اگر الان ازدواج کنی به مشکل می خوری و یا این خانم مناسب شما نیست مرد و مردونه همه چی رو تموم می کنی و پای تصمیمت محکم وامیسی و برای آیندت برنامه ریزی می کنی که ضربه نخوری
در این صورت باید قوی باشی و دوباره با یه اس ام اس همه چی رو شروع نکنی تا دوباره همون مسیر قبلی و وابستگی و هزار تا مشکل بعدش ایجاد نشه
نظر من حالت دومه چون نه سن شما مناسبه برای ازدواج نه این خانم مناسب به نظر می رسه چون اگر فرد متعهدی بود خودش زودتر می خواست که تکلیف شما و خودش رو روشن کنه نه این که هی بازی در بیاره و امروز و فردا کنه
دیگه بررسی شرایط و تصمیم نهایی با خود شماست امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین و راه درست رو انتخاب کنین:323:
موفق باشین