RE: در روابط جنسی با خانمم سردمزاجم.لطفا راهنماییم کنید.
فكر نمي كنم شما و همسرتون مشكلي داشته باشين همونطور كه هيام گفت زوج هاي ديگه اي مشابه شما هستند نمونش من و همسرم (شوهرم) كه چند ماه نگران بوديم اين مي تونه به فيزيك و آناتومي بدن برگرده وكافيه شما استرس رو از روي خودتون برداريد و ادامه بدين زمان مشكل رو حل مي كنه
من چند تا نكته داشتم براتون كه با تحقيق زياد اون روزا بهش رسيدم اما فكر مي كنم مناسب فضاي تالار نيست و من شارز ندارم كه بهتون پيام خصوصي بدم
اين فقط مشكل شما نيست. نميشه قطعي گفت ولي به احتمال زياد نسبت سرد مزاجي، ناتواني و ... براتون توصيف خوبي نيست (بگذريم كه منم همسرم رو چند بار دكتر فرستادم ولي كاري برامون نكردن چون اصلا مشكلي وجود نداشت)
تعداد رابطه رو بالا ببريد و فاصله هاشون رو كمتر كنيد ، در مورد پوزيشن مناسب و مواد كمك كننده هم تحقيق كنيد ( اگر زبانتون خوبه در فروم هاي انگليسي زبان هم دنبال جوابتون بگردين ، اين مورد به ما خيلي كمك كرد ،مطالب فارسي بيشتر تكراري بودن و نكات كاربردي كمتري داشتن و گاها به حاشيه هاي نا مناسب مي رفتن )
RE: در روابط جنسی با خانمم سردمزاجم.لطفا راهنماییم کنید.
با سلام
همانطور که مکرار قبلا هم به اطلاع اعضاء محترم رسانده شده است تالار همدردی در مشاوره موارد جنسی با محدودیت روبرو می باشد.
خواهشمند است مراجعان با مشکلات جنسی را به دیگر سایت ها ارجاع داده یا از آنها بخواهید به صورت حضوری مشکل خود را پیگیری فرمایند.
======
تاپیک جهت انتقال به انجمن آزاد قفل می شود