RE: مسخره ترین نوع ازدواج،خواستگاری سنتیه.
خواستگاری سنتی اگه درست انجام بشه بهترین نوع خواستگاریه!!!
خب هر وقت تماس گرفتن خونتون؛ مامانت یه اجازه بخوان و بگن می خوام با دخترم و پدرش مشورت کنم! اون موقع یه تحقیق خیلی کوچولو، جوری که کسی نفهمه انجام بدین و اگه خوب بود اجازه بدین بیان.
بازم اگه دیدی اومدن و همچین رفتاری داشتن بلافاصله وقتی از خونتون رفتن( به اندازه ی زمانی که برسن خونشون صبر کن) زنگ بزنین و خانوادت بگن که جواب دختر ما منفیه!
بابت این خواستگاری ها هم خودت رو اذیت نکن؛ اونا با این کارشون فرهنگ خودشون رو می رسونن... پس تو نباید خودت رو ناراحت کنی.
بابا مثلا شناس بودن هرکسی هم از راه رسید راه نمی دیم
من نمی تونم شمارو قانع کنم!
اصلا قصدشم ندارم.
ولی یک لحظه خودتون رو بزارید جای من و بعد قضاوت کنید.
اگر درست انجام شه یعنی چه مدلی
؟
رویان جان
اگه برای اولین بار قراره هم رو ببینین تازه بیرون قرار بذارین اگه ظاهر هم رو پسندیدین بعد بیان خونتون.
اینطوری شما وقتی میای خونه مامان اینا پرسیدن چطور بود بگو نمی دونم یکم فکر کنم حالا!! که اگه اونها زنگ نزدن به خانوادت بگو زیاد از پسر خوشم نیومد گفتم نه! اینطوری خجالت هم نمی کشی جلو خانوادت.خانوادتم بهشون بر نمیخوره.هی الکی مهمونی هم نمیدی
سلام مجدد rooyan
دختر خانوم عزیز از فکر کدوم راه درسته بیا بیرون....
شما الان ذهنت خسته هست به خودت استراحت بده!!!
همه مسایل درستی یا نا درستی و....را رها کن و قدری به ذهنت آرامش بده!!!
گاهی لازم نیست زندگی را خیلی جدی بگیریم
رویان فعلا آرامش داشته باش.....همین!!:310:
من کاملا احساسات رو درک میکنم ... حتی این احساست رو که دیگه اجازه نمیدم کسی سنتی بیاد خواستگاریم تجربه کردم ...
اما با این حال همون طور که مینوش گفت هیچ شانسی رو برای ازدواجت حذف نکن.
تا وقتی هم که یک شناخت اولیه ای بدست نیامده خیلی برای طرف هزینه معنوی و مادی نکنید که وقتی این طوری شد ناراحت نشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rooyan
اگر درست انجام شه یعنی چه مدلی
؟
سلام و روزتون بخیر،
عصبانیت شما کاملاً بجاست، کاری که خانواده خواستگار کردند توجیه نداره و اشتباهه. منتهی شما و خانواده شما هم بعلت ناآشنا بودن با اصول خواستگاری درصدی کوچک مقصرید.
فرمودید خواستگاری سنتی بصورت صحیح چطوری انجام میشه، سعی میکنم بصورت خلاصه عرض کنم. دقت داشته باشید خواستگار محترم قبل از آمدن برای خواستگاری موظف هست که مدتی رو بصورتی نامحسوس و خیلی جزئی در رابطه با خانم (همسر آینده!) تحقیق کنند. چرا نامحسوس و جزئی؟ چون آن دختر خانم حتی روحش هم خبر نداره درباره اش تحقیق میشه، و پس فردا اگر این آقا و خانم همدیگه رو نپسندیدند، بهتره روی دختر خانم اسمی نیافته. وقتی دختر خانم سر کار میروند، یا از خانه بیرون میزنند، آقا پسر میتونند خیلی مختصر قیافه خانم رو ببینند، و اگر پسندیدند، آنموقع از طریق خانواده به خانواده عروس زنگ بزنند که قراری برای خواستگاری گذاشته بشه.
به هیچ عنوان آقا پسر نباید به خودش اجازه بده قبل از خواستگاری با دختر خانم قراری بگذارد یا صحبتی بکند، صحبت کردن در جلسه دوم خواستگاری خواهد بود، و با اطلاع خانواده طرفین. جلسه اول خواستگاری باید در خانه دختر خانم برگزار شود (بیرون نروید!!). طبق روایات اسلامی (که خیلی هم بجاست)، خواستگاری باید بصورت خصوصی و در خفا، و ازدواج بصورت آشکار برگزار بشه تا اگر دو زوج همدیگه رو نپسندیدند، پس فردا یکی نگه این دختره مگه چه مشکلی داشت که... . در جلسه اول خواستگاری خواستگار باید بگه اومدیم تا من رو به غلامی خودتون بپذیرید! در این جلسه فقط خانواده ها با هم آشنا میشوند، و در مورد مسائل خانوادگی صحبت رد و بدل میشه: خانواده شما چند نفر عضو دارند، رشته تحصیلی آقا داماد و عروس خانم چیه، محل کار آقا داماد کجاست، در کدام دانشگاه درس خواندند، و و و... خانم در جلسه اول پذیرایی میکنند و با آرایشی خیلی مختصر حاضر میشوند. در اولین جلسه خانم و آقا با هم صحبتی نمیکنند، بیشتر تاکید روی شناخت خانواده هاست.
اگر در جلسه اول دو خانواده همدیگه رو در یک سطح یافتند و راضی بودند، اونموقع 3 ماه خانواده عروس تحقیق میکنند! تحقیق هم اصول خودش رو داره که الآن به صلاح نمیدونم جزئیات رو عرض کنم، بعداً که آرامتر شدید حتماً عرض میکنم.
بعد از تحقیق اگر همه چیز روبراه بود، اونموقع آقا و خانم (هر کدام همراه خانواده خود) میروند برای آزمایش ژنتیک.
در جلسه دوم خواستگاری، داماد و عروس آینده باید در اتاق دختر خانم (با در باز!) با هم صحبت کنند. از هم سوال میپرسند تا ببینند آیا اصلاً روحیات و اعتقاداتشون به هم میخوره یا نه. این مورد هم اصول خودش رو داره و جزئیات بسیار زیاد! مثلاً چه نوع سوالاتی پرسیده بشه، چطور پرسیده بشه، تکنیکهایی برای تشخیص حقیقت از دروغ و... (اگر مایل باشید بعداً عرض میکنم).
خانم rooyan، آن خواستگار که نصیب شما شد از نظر درک به نظر بویی از نزاکت نبرده اند. در خواستگاری سنتی اصلاً معنا نداره کسی بپرسه دختر شما رنگ پوستش چیه و قد و وزنش چقدره... مگر دارند با عرض معذرت گاو و گوسفند خرید و فروش میکنند که به خودشون چنین اجازه ای رو میدهند... فراموش نکنید در مورد یک انسان صحبت میشه، پس از این به بعد اگر کسی چنین سوالاتی کرد، بلافاصله بگید: آقا یا خانم محترم، ما به شما دختر نمیدیم. خدانگهدار!
- - - -
و اما بحث آشنایی قبل از ازدواج. خانم رویان میدونم عصبانی هستید و ممکنه حرف دلتون رو نزده باشید اما اگر تمایل دارید اشکالات آشنایی قبل از ازدواج رو خدمتتون عرض کنیم.
باید!؟به غلامی!؟
مگه می خوایم بریم نوکر بشیم؟
3ماه تحقیق!؟مگه می خوان ماهواره هوا کنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
باید!؟به غلامی!؟
مگه می خوایم بریم نوکر بشیم؟
3ماه تحقیق!؟مگه می خوان ماهواره هوا کنن؟
سلام :72:
راستش دکتر فرهنگ تاکید داشتند که خواستگار باید بعنوان احترام ذکر کنه. طبیعتاً ازدواج یک رابطه دو طرفه است و کسی قرار نیست نوکر یا کلفت بشه. منتها چون در ازدواج سنتی فشار بیشتر روی خانواده دخترهاست، چنین حرکاتی نه تنها بد نیست، بلکه جلوه زیبایی رو هم داره. چه اشکالی داره "شوهر آینده" از روی علاقه و محبت حاضر به خدمتگذاری به همسر آینده اش باشه؟
در رابطه با تحقیق، باز هم دکتر فرهنگ تاکید کردند یک ماه برای تحقیق خیلی کوتاهه، دوماه بد نیست و سه ماه تحقیق ایده آله. یک زوج با هم قراره یک عمر زندگی کنند، تحقیق کامل ضروریه. خیلیها در هنگام تحقیق اطلاعات کافی یا صحیح در اختیار قرار نمیدهند، و منابعی که در هنگام تحقیق باید بهشون مراجعه کرد زیاد هستند که زمان بالایی رو طلب میکنه. اگر این مسئله رو اینجا باز کنم موردی نیست؟
RE: مشکل با خواستگاری سنتی!!
نقل قول:
فرمودید خواستگاری سنتی بصورت صحیح چطوری انجام میشه، سعی میکنم بصورت خلاصه عرض کنم. دقت داشته باشید خواستگار محترم قبل از آمدن برای خواستگاری موظف هست که مدتی رو بصورتی نامحسوس و خیلی جزئی در رابطه با خانم (همسر آینده!) تحقیق کنند. چرا نامحسوس و جزئی؟ چون آن دختر خانم حتی روحش هم خبر نداره درباره اش تحقیق میشه، و پس فردا اگر این آقا و خانم همدیگه رو نپسندیدند، بهتره روی دختر خانم اسمی نیافته. وقتی دختر خانم سر کار میروند، یا از خانه بیرون میزنند، آقا پسر میتونند خیلی مختصر قیافه خانم رو ببینند، و اگر پسندیدند، آنموقع از طریق خانواده به خانواده عروس زنگ بزنند که قراری برای خواستگاری گذاشته بشه.
به نظر من جلسه ی معارفه در این مرحله بهتر از خواستگاریه .
به هیچ عنوان آقا پسر نباید به خودش اجازه بده قبل از خواستگاری با دختر خانم قراری بگذارد یا صحبتی بکند، صحبت کردن در جلسه دوم خواستگاری خواهد بود، و با اطلاع خانواده طرفین. جلسه اول خواستگاری باید در خانه دختر خانم برگزار شود (بیرون نروید!!). طبق روایات اسلامی (که خیلی هم بجاست)، خواستگاری باید بصورت خصوصی و در خفا، و ازدواج بصورت آشکار برگزار بشه تا اگر دو زوج همدیگه رو نپسندیدند، پس فردا یکی نگه این دختره مگه چه مشکلی داشت که... . در جلسه اول خواستگاری خواستگار باید بگه اومدیم تا من رو به غلامی خودتون بپذیرید! در این جلسه فقط خانواده ها با هم آشنا میشوند، و در مورد مسائل خانوادگی صحبت رد و بدل میشه: خانواده شما چند نفر عضو دارند، رشته تحصیلی آقا داماد و عروس خانم چیه، محل کار آقا داماد کجاست، در کدام دانشگاه درس خواندند، و و و... خانم در جلسه اول پذیرایی میکنند و با آرایشی خیلی مختصر حاضر میشوند. در اولین جلسه خانم و آقا با هم صحبتی نمیکنند، بیشتر تاکید روی شناخت خانواده هاست.
ولی به نظر من باید پسر و دختر با هم صحبت کنن و در صورتی که همو پسندیدن جلسه ی خواستگاری برگزار بشه .
در بقیه موارد با صحبتهای serok موافقم.
RE: مشکل با خواستگاری سنتی!!
رویان عزیزم :72:
کاملا درکت میکنم. شما ازدواج مدرن رو به سنتی ترجیح میدی مشکلی نیست . به هر حال نظرته دیگه بقیه هم به نظر من حق ندارن شما رو متهم به دوست پسر باز یا هر چیز دیگه کنن اینکار واقعا بی انصافیه! :163:
تجربه ی شخصی من میگه هر کس سنتی ازدواج کرده و همسرش خیلی خوب از آب دراومده بهت میگه ازدواج سنتی بهترین نوعه و هر کس هم که مدرن ازدواج کرده و ازدواجش موفقه میگه ازدواج مدرن بهترین شکلشه و ...
اما هیچکدوم از اینا درست نیست! نه ازدواج سنتی بهتر از مدرنه و نه ازدواج مدرن بهتر از سنتی. مهم اینه که در هر نوع ازدواج مراحل شناخت و خواستگاری و شناخت خانواده ی فرد و ... درست طی شه و حریمها یا حد و حدودها هم رعایت شه. الکی هم خودتو محدود به مدرن بودن یا نبودن ازدواج نکن و همونطور که دوست عزیزم گفت هیچ شانسی رو از دست نده شاید آدم خوبی بود و تو هم خوشت اومد.