RE: دوسم داشت ابراز علاقه کردم در رفت
فرشته جون مهربون خیلی ممنونم که انقدر کمکم میکنی ولی اتفاقا الان دوباره بهم اس داده که میخوام بهت زنگ بزنم میتونی صحبت کنی؟ولی من از وقتی که رفت دیگه سراغش نرفتم تو این مدتم که برگشته جوابشو ندادم من دوستش دارم ولی نه به هر قیمتی اگه اون دوستم نداشته باشه من غرور دارم و با احساسم مقابله میکنم ولی در واقع الان نمیدونم چه جوابی باید بهش بدم؟اصلا جواب بدم یا بازم سکوت کنم.اگه باهاش حرف بزنم چی بهش بگم.ممنون میشم راهنماییم کنید....
ترجیحاً جواب نده ، خودش رها میکنه .
اگر خیلی ادامه داد ، فقط یک پیامک ، که اهل دوستی نیستی ، و جز برای ازدواج اونم با خواستگاری رسمی حاضر به صحبت و ارتباط با هیچ پسری نیستی و اشتباه هم کردی که برای خیاطی به مغازه اش مراجعه کرده ای ، و محکم بگو لطفاً پیامک و تماس نگیرید .
مطمئن باش اگر خواستگار شما باشه از راهش و رسماً وارد میشه ، اما به احتمال قوی یا سعی میکنه فریبت بده و به رابطه بکشونه ، چون برای اینجور پسرها خیلی مهمه دختر مقاوم را بشکنن و به رابطه بکشونن ، میل به قدرت نمائیشون ارضاء میشه و پیش همجنساشون فخر میفروشن . یا میره پی کارش .
دومی که خیال ترا راحت میکنه که خواهان برای ازدواج نیست . اولی هم قاطعیت ترا میخواهد و پاسخ ندادن . چون گفته ای که فقط رسمی . که ممکنه ازش استفاده کنه و بگه بیا صحبت کنیم در باره اش و میخوام خواستگاری بیام و ..... بدان که هدفش فریب با وعده ازدواج هست وقتی وارد رابطه شدی ، امروز و فردا کردنهاست و ...... پس هیچ جوابی نده و خطتت رو هم عوض کن .
.
سلام راستش جای دیگه ای رو ندارم که برم درد ودل کنم جز اینجا میخواستم بگم بالاخره امشب تمومش کردم.چیزی که باعث شد یه کم تردید داشته باشم حرفاش بود بهم گفت خیلی بیشتر از اون چیزی که فکر میکنم دوستم داره و علاقه اش کمتر از عشق نیست گفت که این مدت که باهاش حرف نزدم خیلی حالش بد بوده و تا نزدیک صبح منتظر جوابم میشسته.و اینکه گفت به خاطر شرایط سیاسیش تا سه سال دیگه باید کشور و ترک کنه و شاید منو هم ببره ولی گفت چون تعهد داده که بره و نه اینجا حق ازدواج داره و نه حتی میتونه گواهینامه بگیره گفت اگه حتی میتونست ازدواج کنه هم ازدواج نمیکرد و گفت که عروسیم دعوتش کنم و از هرجایی که باشه خودشو میرسونه.بهش گفتم اگه مشکلت فقط سیاسی یا مالی یا هر چی بود تا آخرش میموندم ولی...ولی بچه ها کدوم آدم عاشقی حاضره جشن عروسی عشقش رو ببینه؟خودش میگفت زندگی فقط لذت بردن از همین لحظه ست و به جز این چیزی وجود نداره و اینکه خیلی از فامیلاشون ازدواج کردن ولی جدا از هم زندگی میکنن یکی این سر دنیا یکی اون سر دنیا حتی یه زن و شوهر خیلی عاشق هم تو فامیلشون بودن که الان هر روز دعواشونه.و شوهر دختر خاله اش پیش زنش از دوست دخترهای سابقش صحبت میکنه.ولی خودش تا حالا با هیچ دختری نبوده و هر کی میومده سمتش محل نمیذاشته و من اولی بودم و گفت تو دو سال دیگه بهم زنگ میزنی و میگی من چی بودم و چه حرفایی بهت زدم.گفت فقط میخواد این وابستگی رو از تو تن من بکشه بیرون و خلاصه حرفاش خیلی آزارم داد چون یه جا مثل عاشقا یه جا مثل بی احساس ها یه جا مثل روانی ها و یه جا مثله آدمای خیلی عاقل و ناصح حرف میزد حتی وقتی بهش گفتم دیگه نمیخوام ادامه بدم خیلی راحت با این مسئله کنار اومد و گفت همیشه ار جای دنیا باشه در دسترسمه و هر کاری لازم باشه برام انجام میده و آخرشم گفت قصدش از رابطه با من دوست صمیمی بوده و حالا که نمیخوام دیگه باهام تماس نمیگیره....با توجه به اینکه کل آشنایی ما و فکر کردن من به اون تقزیبا 7 ماهه که شروع شده و تو این یه ماه آخر جدی شده فکر میکنم حق دارم اینجوری گریه کنم چون از وقتی اون اومده بود همه ی فکرم شده بود دیدم نسبت به زندگی تغییر کرده بود کلی انگیزه بهم داده بود اما حالا یه شبه همه چی دود شد رفت هوا.فکر نمیکنم دیگه بتونم کسی و دوس داشته باشم اون خیلی شبیه کسی بود که تو رابطه قبلیم بهم صدمه زد قضیه ای که تو این تایپک نوشتمhttp://www.hamdardi.net/thread-16650.html و دقیقا مثل همون قبلی هم تموم شد من به خاطر اون موضوع خیلی مریض شدم و دیگه نتونسته بودم از لاک تنهاییم بیام بیرون و دوست داشتن کسی رو باور کنم واسه همینه که انقدر اذیتم.و شاید واسه همین بود که به اون مغازه رفتم چون اون مرد انگار تداعی گر خاطرات گذشتم بود.
lovestory عزیزم
خوبه که متوجه آفت موضوع شدی ، عزیزم باید دقت کنی وارد این رابطه ها نشی .
نکته ای که در صحبتهای ایشون هست ، دروغها هست . تا اونجا که من اطلاع دارم ف کسی که مشکل سیاسی حاد داشته باشه حتماً جاش زندانه ، و اگر آزاد باشه یعنی حاد نیست و نداریم که کسی را بخاطر مشکل سیاسی مهلت بدهند که کشور را ترک کنه و مگر کسی که تبعه کشور ایران نباشه ( مثلاً خارجی باشه ، یا ایرانی در تبعیت کشور دیگری باشد ) و مسئله داشته باشد که تازه اونوقت این یک ارفاق هست که کرده اند که کشور را ترک کنه . والا نداریم که کسی بخاطر مشکل سیاسی بگن باید کشور را ترک کنی . تبعید هم در داخل هست نه از داخل به خارج . لذا این یک دروغ هست .
ایشان مسئله زیاد دارند و با آنچه که شما از حرفهاش و نقل های خودش بیان داشتی، باید بگم احتمالاً اختلالاتی هم دارند . و ضمناً باز هم به شما پیغام خواهند داد ، ولی شما همانطور که قبلاً گفتم راه های ارتباطی را هم قطع کنید تا از هر نوع آسیبی در امان باشد .
.
راستش چون از وقتی باهاش آشنا شدم بیشتر مسئله ما حول همین محور سیاسیش میچرخید متوجه شدم که خبر رسان به یک سری توده های مجاهدین بوده دو سال زندان بوده و با تعهد به اینکه در عرض 5 سال کشور رو ترک میکنه آزاد شده و دو سال اقدام کرده که بره ولی نتونسته یه جا میگفت معلوم نیست بره یا نه.یه جا میگفت منو هم میبره.یه جا میگفت تا 5 سال دیگه کلا اینجا نیست یه جا میگفت دوست نداره من با کسی به غیر اون باشم یه جا حرف از دعوتش به عروسیم میزد خلاصه خیلی حرفاش در تضاد بود و من نمیدونستم کدوم رو باور کنم.رفتاری که از خودش نشون میداد در ضمیر ناخودآگاهش علاقه مندی زیادی رو توش نسبت به خودم حس میکردم.و اینکه خیلی روی دوستام و معاشرت هام حساس بود و همش میگفت این دوستت انگار خیلی دوستت داره یا اون انگار خیلی هواتو داره و حتی یه بار که بهش گفتم با یه سری از دوستام رفتم بیرون کلی سوال پیچم کرد که کدوم دوستات بودن کی بودند کجا رفتین چند تا بودین چی کار کردین و .... نمیدونستم اون همه حساسیت های رفتاریش رو که دیدم باور کنم یا حرفایی که دوپهلو میزد اون گفت خیلی آدم صادقیه و از دروغ بدش میاد و منم حس نکردم که جایی بهم دروغ گفته بیشتر یه نوع عدم تعادل درش میدیدم دوس دارم که مشکلش ریشه یابی بشه و بفهمم چرا اینطوری بود!!! من خیلی نگرانشم
دوست عزیز
فکر می کنم فرشته ی مهربان عزیز نکات ارزنده ایی رو بیا ن کردند.
شما خودتون چه معیارهایی رو برای ازدواج دارین؟اصلا معیاری دارین؟ایشون کدومش رو دارن؟بشینید اینها روی یک کاغذ بنویسید و خدوتون قضاوت کنید.
خیالتون رو به عنوان یک پسر راحت کنم که ایشون خیلی ماهرند،دخترها در عین اینکه فکر می کنند اصلا ساده نیستند و گول نمی خورند ولی بسیار راحت گول می خورند.
زندانی سیاسی و اینکه من سنگم و ... یعنی کشک مطمئن باشید اگر زندان بوده به خاطر عضویت در گرو ههای سیاسی و اینا نیست خارج و اینا هم اگر می خواست بره خیلی زودتر از اینها رفته بود!
شما از خودتون سئوال کردید به غیر از یک حس هوس گونه که در ارتباط بین دو جنس مخالف کاملا طبیعبه شما از چی ایشون خوشتون اومده یا ایشون از چه چیز شما خوششون اومده؟
دوست عزیز شما به ایشون نخ دادی اون هم وارد بوده نخ و گرفته و گفته هولو برو تو گلو!
من خیلی از دختر ها و پسرهایی رو میشناسم که سالهاست فکر می کنم کسی بهشون احساس داره ولی اون طرف مقابل مدتهاست که ازدواج کرده و اونها هنوز منتظر این احساسی هستند که فکر میکردند طرف بهشون داره!
دوست عزیز پسری با این سن و سال و با این مهارت برای هیچ ارتباط با شخصی مثل شما مناسب نیست.
حالا اگر شما با این توضیحات علاقه دارید وارد یک رابطه ی دوستی بی هدف اون هم از نوع خطرناکش که اینده طرف رو تباه میکنه وارد بشید اختیار با شماست
در مورد معیار باید عرض کنم که من اصلا قصد ازدواج نداشتم چون بد از رابطه قبلیم دیگه نتونستم به کسی علاقه مند شم و تا اینکه پدرم گفت برای خیاطی برم به اون مغازه چون همیشه خودش میرفت و میگفت کارش خوبه پدرم هیچ وقت به من نمیگفت که اگه کارتو یه مرد انجام بده اشکال داره حتی تا دوره راهنمایی منو میبرد آرایشگاه خودش که موهامو کوتاه کنن. اتفاقا اون مغازه جایی بود که دوستام راجع بهش حرف زده بودن و گفته بودن این پسره که تو اون مغازه ست به هیچ دختری پا نمیده و همه ما امتحانش کردیم منم وقتی بر حسب کار رفتم اونجا این ذهنیت تو مغزم بود ...ولی...همون اول احساس کردم یه چیزی فرق میکنه و این تفاوت فکرمو مشغول کرد ولی بروز نمیدادم...اونجا مشتری زیاد داشت من وقتی بعد دو سه هفته تماس گرفتم که بپرسم کارام آماده ست یا نه تا سلام کردم گفت شما خانم فلان نیستید و من حتی تعجب کردم که چطوری منو از پشت تلفن شناخت و حتی بعد از اینکه با هم بیشتر حرف زدیم اون بهم گفت تو از خودت نپرسیدی که من چطوری تو رو شناختم؟ نپرسیدی که من که مانتوی هیچ دختری رو درست نمیکنم چرا به تو نه نگفتم؟تو از خودت نپرسیدی من چرا شماره ات رو از تلفن مغازه برداشتم و با موبایلم بهت زنگ زدم که کارات آماده هست؟ حتی اون آقا رفته بود تو شبکه اجتماعی فامیلیم رو سرچ کرده بود تا اسممو پیدا کنه.ولی من نمیدونستم که اون از همون اول زیر نظرم گرفته اونم نمیدونست که من بهش فکر میکنم من تنها چیزی که حس کرده بودم یه جور علاقه تو اخلاقش رفتارش و نگاهش بود...
در مورد اون مسئله هم صد در صد مطمئنم که جرمش همین بوده
حسی که من به ایشون داشتم هوس نبود شاید حس ایشون به من این بوده باشه ولی همون طور که گفتم اون برام گذشته رو تداعی میکرد و همه روزایی که به خاطر بودن عشق تو زندگیم خیلی شاد و هیجان انگیز بود و حس غم رو ازم گرفته بود...اگه دونبال هوس بودم تا الان تنها نبودم چون پیشنهاد زیاد داشتم و دارم آدمایی که از نظر تحصیلی قیافه ملی سن خیلی بهتر از اون آقا بودن...
lovestory جان
دیگه در باره اش فکر نکن و حرف نزن و راه های ارتباطی را قطع کن . و خدا را شکر کن که راهت به همدردی خورد ، چون ایشون آدم سالمی نیست .
اگر هم سابقه زندان داشته باشه داره با سایسی جلوه دادنش اعتبار برای سابقه اش میخره که اگه جایی شنیدی فکر کنی سیاسی هست .
اینکه به هردختری پا نمیداده ،برای اینکه دخترای دیگه را به سادگی و فریب خوری شما ندیده ، اونقدر ساده که همون بار اول رفتی تا اندازه بگیره ، در حین حال سرخ و سفید شدن شما را که دیده فهمیده دختر هرزه ای نیستی که تعمدی و و از روی هرزگی چنین کردی ، لذا هم جذب جنسی شده ، هم تو را گزینه مناسبی برای سوء استفاده دیده .
این همه حرف که نپرسیدی ،چرا ال ، چرا بل ، همه برای این بوده که جلب اعتماد کنه و شما را عاطفی کنه و بگه تو با بقیه فرق داری و عاشقت شدم و .... چون خوب میدونه دختر ساده و زود باوری مثل شما چقدر راحت مدهوش این حرفها میشه .
شما یک بار ضربه این سادگی رو خوردی ، اگر دوباره خودت را آگاهانه در معرض آسیب قرار دهی ، هیچ کس نمیتونه بهت کمک کنه و بسیار گرون و خطرناک خواهد بود .
نه به ایشون ،نه به هیچ پسر دیگه و نه به این ارتباطات فکر نکن و برای خودت اشتغالات مهم و وقت پر کن فراهم کن و با توقف فکر ذهنترا حتی از تأسف بخاطر چنین پیش آمدی دور کن .
دوستان عزیز نیز دیگه نیاز نیست راجع به ایشون و این موضوع حرفی بزنند فقط می تونند به شما راهنمایی بدهند که چطور وقتت را پر کنی و چه برنامه هایی برات مفیده .
.
موفق باشی عزیز
.
سلام lovestory
چقدر پست کارشناسان و دوستان کمک کننده و خوب بوده...
پیشنهاد دارم لینک زیر را مطالعه بفرمایید
فراموش کردن یک رابطه ناموفق
موفق باشی:72:
سلام عزیزم
نمیگم ایراد داره یا نه که تو ابراز علاقه کردی اما از تجربه خودم بهت بگم که:
اگه به مردی بفهمه تو دوستش داری واست تاقچه بالامیزاره و آخرش میگه اگه خوب بودی گیر من نمی افتادی ! یا خودت خواستی و این حرف ها
گلم هیچ وقت خودت رو دست کم نکیر اشتباه امثال من رو تکرار نکن
بدون تو از اون خیلی بهتری
نزار به این راحتی بهت بگه که تو رو فقط واسه دوستی می خواد
اصلا این حق رو نداره و تو هم بهش نده