RE: اگه فرصت به عقب برگشتن رو داشتم اين زندگي رو انتخاب نميكردم يا اصلا ازدواج نميكردم.
ممنون از نگرانيتون چشم خيلي سعي ميكنم آخه دخترم هم همش به وسايل خونه كار داره وخرابكاري ميكنه من يه مدتييه اينطوري شدم وگر نه برا دخترم ميمردم حاضر نبودم يه لحظه از خودم دورش كنم خوودم هم خيلي از دست خودم ناراحتم بعضي وقتا ميشينم باهاش گريه ميكنم آخه ما اينجا غريبيم همش تو خونه ايم جايي نيست كه بريم روحيمون عوض بشه
RE: اگه فرصت به عقب برگشتن رو داشتم اين زندگي رو انتخاب نميكردم يا اصلا ازدواج نميكردم.
گفتی دو قلو داری چند وقتشونه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Shahnameh
وقتي خونه نيست حالم بده اعصاب ندارم دخترم رو با كوچكترين چيزي ميگيرم به باد كتك ميذارمش تو اتق درش رو قفل ميكنم اون فقط دو سالشه ولي من دست خودم نيست ....
در کشورهای متمدن اگر مادری با فرزندش اینکارو بکنه ممکنه به زندان محکوم بشه و حق حضانت بچه رو از دست بده. این که پیش روانپزشک و مشاور نمیرین به خودتون مربوطه اما حق کودک آزاری ندارین.
من خودم ناراحتم از اينكه اين رفتار رو با دخترم دارم همش خودم رو مؤاخذه ميكنم سرزنش ميكنم حالا با اين حرفاي شما بيشتر از خودم بدم اومدميدونم من خيلي بدم ولي كمكم كنيد تا از اين وضعيت خلاص بشم خسته شدم مشاوري كه قبلا رفتم بيشتر تمايل به طلاق من داشت ولي من ميخام اين زندگي رو حفظ كنم تا آينده بچه هام رو ببينم من كمبود پدر رو كشيدم نميخام بچه هام هم تجربش كنند من هر روز صبح كه شوهرم ميره سر كار و وقتي برميگرده همش دعا ميكنم سالم و سر حال بره و برگرده به خاطر بچه هام كه سايه پدر بالا سرشون باشه من ميخام زندگيم رو حفظ كنم البته ميدونم كه خيلي سخته برام و نميدونم چقدر طاقت بييارم راه خيلي طولاني و سختي در پيش دارم هميشه از خدا ميخام كه بهم صبر و طاقت بده تا كم نيارم.بله سينان جان دوقلو دارم پسرند و چهار ماهشونه.
شوهرم فردا دوباره داره ميره شهري كه محل سكونت قبليمون بود و من باز افكار منفي و آزار دهنده اومده سراغم دارم داغون ميشم كل هفته رو تمرين ميكنم كه مثبت فكر كنم و افكار منفي رو از خودم دور كنم ولي تا بخام عادت كنم دوباره روز از نو و روزي از نو نميدونم آخه واقعا شوهرم با كس ديگه اي هستن آخخه اگه آخر هفته نره حتما يه روز تو طول هفته بايد بره واقعا كاره كه شوهر من رو ميكشونه اونجا يا چيزه قويتري هست چند بار باهاش در اين مورد حرف زدم ميگه زن ديگه اي در كار نيست ولي دفعه آخر ديگه عصباني شد حرف هاي بد زد البته بعد از عصبانيتش از حرفاي بدش عذرخواهي كرد حتي چند پيش رفته بود بازار برام لباس خريد خيلي خوشحال شدم احساس ميكنم داره سعي ميكنه اين افكار رو از ذهنه من پاك كنه البته يه بار هم گفت ديگه براش مهم نيست من چي فكر ميكنم داغونم مردي كه همه چيز رو باهاش تحمل كردم حالا بره با يكي ديگه. خواهش ميكنم به دادم برسيد چرا هيچكس به من كمك نميكنه با من حرف نميزنه منتظره نظراتتون هستم .
نقل قول:
خواهش ميكنم به دادم برسيد چرا هيچكس به من كمك نميكنه با من حرف نميزنه منتظره نظراتتون هستم .
خانوم شاهنامه گرامی ، اتفاقا دوستان در صدد کمک به شما هستند
اما اگر منظورتان از کمک ، حرف زدن با شماست
نقل قول:
چرا هيچكس با من حرف نميزنه
موضوع فرق می کنه
شما خودت باید تاپیکت رو مدیریت کنی تا بتونی ازش نتیجه بگیری
مسلما دردودل کردن بار احساسی و عاطفی شما را کاهش خواهد اما ، راهکار به شما نمی دهد
شاهنامه عزیز اینقدر خودتو اذیت نکن!! این افکار بد واقعا دمار از روزگار درمیاره من خودم توی این شرایط بودم!! نمیدونم چه طورِی!! ولی یک جوری باید مطمئن بشی که واقعا پای زن دیگه ای در میان هست یا اینکه اینها فقط زاییده فکر و خیالاتته!! به قول معروف یا رومی روم یا زنگی زنگ!! اینجوری فقط خودت رو اذیت میکنی و در نتیجه بچه هات هم اذیت میشن عزیزم. واقعا من به این نتیجه رسیدم که اول باید خودتو دوست داشته باشی و هر کاری بکنی که شادی به زندگیت برگرده و به همین ترتیب میتونی بچه هات و شوهرت رو بیشتر دوست داشته باشی و بهشون برسی!! باور کن که اگر برای شوهرت یک محیط پر از عشق و علاقه و شاد و گرم درست کنی، مردا جز خونه شون و پیش زن و بچه شون هیچ جا نمیرن!! به نظر من اصلا درست نیست که شک و ظنت رو با شوهرت در میون بذاری! واقعا چه انتظاری داری!؟ فکر میکنی در جواب بهت میگه آره دارم بی وفایی میکنم!! معلومه که انکار میکنه!! پس منطقی تر عمل کن. با این کار فقط قبح قضیه رو بین خودتون از بین میبرین! الان هم پاشو یک کم به خودت برس دخترت رو بغل کن و ببوس. یک شام خوشمزه برای شوهرت درست کن بهترین لباستو بپوش و خودتو براش خوشگل کن و از عشوه طنازی براش چیزی کم نگذار و بهش بگو لحظه شماری میکنی که از مسافرت زودتر برگرده. البته این کارا نباید تصنعی و بیش از حد باشه چون مردا زود میفهمن و خوششون نمیاد. سیاست زنانه داشته باش. کاری کن که شوهرت لحظه شماری کنه که پیشت برگرده! من میدونم که تو توانایی اینکارو داری عزیزم:46::46:
با دختر کوچولوت خیلی مهربون باش . دختربجه تو این سن وسال خیلی ناز و بامزه اند:43::43:. واقعا دیگه دو سالکی دخترت تکرار نمیشه! اگه هم شیطونی و خرابکاری میکنه برای اینه که توجه شما رو به خودش منعطف کنه! چون حتما پسر کوچولوات خیلی از وقتتو میگیرن و مشغله فکری هم که داری! امیدوارم خدا بهت قوت بده گلم:104::104::104:
به نظرم شوهرتم داره نظرت و محبتت رو جلب میکنه بنابراین از این فرصت استفاده کن تا به هم نزدیکتر بشین. تا چند وقت سعی کن فقط خوبی های شوهرت مد نظرت باشه و موارد بد فکر نکنی!! عزیزم این تجربیات رومن هم با هزینه زیاد بدست آوردم. امیدوارم به دردت بخوره!!
یه سوال دارم قصد خراب کردن ذهنتونو ندارم واقعا دوست دارم کمکتون کنم
گفتین تا به حال اصلا همدیگه رو نبوسیدین؟یعنی حتی یک بار؟
ممنون از زيبا جان و بالهاي صداقت حتما حتما به حرفاتون عمل ميكنم ولي نميدونم چطوري برا شوهرم خوشگل كنم آخه شوهرم از آرايش كردن خوشش نميياد ميگه طبيعي خودت بهتري حتي رنگ موهام رو هم ميگه رنگ خودشون قشنگتره نميخاد رنگ كني بالهاي صداقت عزيز راست ميگي آخه من با فاميلم حتي با مادرم هم درد ودل نميكنم از بس همه چي رو تو خودم ريختم كم آوردم وميخاستم اينجا درد ودل كنم ولي دنباله راهكار هم هستم واقعا ميخام زندگيم رو مديريت كنم آره سينان جان شوهر من گاز ميگيره به جاي بوسيدن.:325:
شما چرا نمیبوسی؟شما اقدام کن
یه تنوع خوب تو زندگیت ایجاد کن هر از گاهی برو سراغش آروم ببوسش
بی تاثیر نیست هر چی باشه همسرت انسانه احساس داره
تحت تاثیر قرار میگیره