-
RE: بی اعتمادی به شوهر
پریا جان،ممنون از پاسخت...اما من توی یک خانواده نسبتا مذهبی بزرگ شدم...مجلسی که با همسرم شرکت کردیم تا جایی که ذهنم یاری میده اولین مجلس مختلطی بود که از نزدیک می دیدم...البته ما خودمون هم مجلس مختلط داشتیم ولی طوری بوده که فقط مردها می رقصیدند...نه زن ها...بخدا اون شب یکی از بدترین شب های زندگیم بود تا صبح چشم رو هم نذاشتم ...کلی گریه کردم...وقتی دیدم همه نشسته بودن و یکی از دخترای فامیلشون با لباسی نامناسب جلو همه می رقصید انگار دنیا رو سرم داشت خراب می شد...باور کن اگر شوهرم نبود ناراحت نبودم اما ...
شما اگر شرایط منو داشتی می تونستی این طور که خودتون گفتید رفتار کنید؟؟!!
مامانش فرداش که دید من ناراحتم زنگ زد به خونم قسم خورد که پسر من چشم پاکه و تو مجلس من دیدم که به هیچ کس نگاه نمی کرده....اما مادر شوهرم دروغ می گفت من خودم کنار شوهرم نشسته بودم و می دیدم که نگاه می کرد...مادر شوهرم سعی کرد با دروغ قضیه رو فیصله بده!!البته دیگه سعی کردم اون مجلس و اون فیلم لعنتی رو فراموش کنم!! اما این بی اعتمادی از اون موقع تو وجودم ریشه دوونده!!...
-
RE: بی اعتمادی به شوهر
به شوهرت گفتی ناراحت میشی وقتی کسی رو نگاه کنه ؟
آخه شوهر من اینطوری نیست
از زن نیمه برهنه و کسی که لباس نامناسب بپوشه خوشش نمیاد
بخوادم برقصه فقط با من میرقصه
به نظر من بهتره بیشتر به خودت برسی . تو خونه گاهی باهاش برقص . خجالت رو بزار کنار.در مورد این قضیه وقتی خوشحاله و خسته نیست و از لحاظ عاطفی در بهترین شرایطه حرف بزن اما پافشاری رو حرفت نکن. که لجش در نیاد.
مثلا شوهر من
تو خونواده خودش و قتی داماداشون هست بساط قلیان می زارن . من بهش گفتم دوس ندارم بکشی حرفمو گوش نداد رفت یه کم کشید تو اون مجلس انقده از دستش عصبانی شدم که نتونستم نگاش کنم اونم فهمیده بود نگام نمیکرد.یه لحظه نگاش کردم خشم رو تو چشام دید .بعد چند لحظه اومد پیشم نشست.بعد اون تا یکساعت باهاش حرف نزدم
بهش گفتم دوس دارم خیلی باشخصیت تر از این حرفهاو کارا باشی. بهترین باشی این کارا و سرگرمیا بی ارزشه و...
اونم میدونه من بدم میاد دیگه سراغش نمیره
به نظر من شوهرت باید بفهمه تو ناراحت میشی و اقعا واقعا بفهمه.
اگر بفهمه سعی میکنه مراعات کنه
بعدشم ایجور زنهایی که خود نمایی میکنن مطمئن باش شوهرت یه سر سوزن هم براشون ارزش قائل نیست و ازش خوشش نمیاد
یه موی گندیدتم به هزار تاشون نمیده
به حرفام عمل کن بهترین نتیجه رو میگیری