RE: شما هم بفرمایید،مجلس حفظ قرآنه...
راحیل خانوم عزیزم
من نفس کاری که پیشنهاد کردین رو زیر سوال نمیبرم.پیشنهاد من اینه که به جای حفظ کردن جملات یه سوره رو تعیین کنید اینجا دوستان این سوره رو دقیق مطالعه کنن معنیش رو بعد بیان اینجا در موردش صحبت وتبادل نظر کنن.
منم خیلی ها رو مشناسم که ایه الکرسی رو روزها وقت گذاشتن حفظ کردن هی هم میخونن ولی نه تنها کلمات رو اشتباه تلفظ میکنن بلکه معنیش رو هم نه میدونن نه میفهمن.ایشالله که ما از این دسته افراد نباشیم:46:
(
سلام راحیل جان
ممنونم از این خلاقیت و این هدف قشنگ و خداپسند.انشاالله اجرت با سالار شهیدان امام حسین (ع).
من هم پیشنهادی داشتم و اونم اینکه وقتی شروع کردیم هر دفعه ویژگیها و فضیلت هر سوره به طور کامل و مستند بازگو بشه.اگر با این طرح موافق بودی من میتونم این کار رو انجام بدم.
وقتی فضیلتهای سوره های قرآن رو میبینیم دقیقا میفهمیم برای هر درد و هر مشکلی خداوند راه حلی گذاشته.
مثلا برای رسیدن به عزیزی که دوره....برای شفای بیماری...برای دریافت روزی بیشتر...برای افزایش عقل و فهم...برای پیدا شدن اشیا دزدی و گمشده....برای باز شدن گره از ازدواج...برای پاکی از گناهان....برای آمرزش اموات....برای حل اختلاف دعوای زن و شوهر و ....
قرآن شفای همه دردهای جسمی و روحی و مشکلاته.امیدوارم زودتر این کار شروع بشه.
بازهم از این طرح ممنونم.موفق و موید باشی
3 فایل پیوست
مریم خانوم پیشنهادتون خیلی خوبه،ممنون میشم این کارو بکنید :72:
خب.بهتره کارمونو شروع کنیم؛با اجازه تون از از صفحه ی آخر قرآن شروع کنیم،یعنی سه سوره ی اخلاص،فلق و ناس
برای حفظ کرن خیلیییییی کمه ولی چون میخوایم به نکات تفسیرشون هم توجه کنم فعلا کافیه.
صمیمانه منتظر مطالب خوبتون درمورد این سه سوره ی مبارک هستم :72:
منم هستم. راحیل خانم امیدوارم این روز عید هر چی از خدا خواستی بهت بده.
فقط حواسمون باشه از منابع معتبر برای تفسیر و فواید و بقیه استفاده کنیم و اگر نکته ای خواستیم بگیم منبع رو حتما بیاریم.
سلام
فضیلت سوره توحید:
رسول خدا صلی الله علیه و اله وسلم فرموده اند :
هر كس سوره توحید را قرائت نماید با خواندن آیه اول، خداوند هزار نگاه به او می كند و با خواندن آیه دوم، خداوند هزار دعای او را مستجاب می كند و با آیه سوم هزار خواسته اش را به او می دهد و با آیه چهارم، هزار حاجت از حاجت های دنیا و آخرتش را روا می كند.
امیرالمومنین علی علیه السلام فرمودند: هر کس نماز صبح را بر پا دارد و پس از نماز در جایش بنشیند و سوره توحید را 11 مرتبه قبل از طلوع خورشید قرائت کند آن روز مرتکب گناه نمی شود هر چند شیطان به سوی او طمع کند.
امام صادق عليه السلام فرمودند: كسى كه به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد پس از نماز واجب خود سوره توحيد را بخواند، كسى كه اين كار را انجام دهد، خداوند خير دنيا و آخرت را به او عطا نموده و او و پدر و مادر و خواهران و برادرانش را مى آمرزد.
اميرالمؤ منين عليه السلام نقل مى نمايد كه رسول خدا صلى الله عليه و آله فرمودند: كسى كه به هنگام خواب صد بار سوره توحيد را بخواند، خداوند گناهان پنجاه سال او را مى بخشد.
فضیلت سوره فلق و ناس:
در روایتی آمده است: هر کس سوره فلق را قرائت نماید برای او مایه شفا و امنیت از سحر و موجب رحمتی برای ثابت ماندن بر عافیت است و هر کس سوره ناس را بخواند باعث امنیت او از مکرها و حیله های شیطان و سبب رحمتی برای ثبات بر الهام است.
امام باقر علیه السلام می فرمایند: هر کس در خواب چیزی موجب ناراحتی او می شود وقتی به رختخوابش می رود سوره های فلق و ناس و آیة الکرسی را قرائت نماید..
از امام باقر علیه السلام نیز نقل شده است: همانا رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم درد شدیدی داشت و بسیار ناراحت بود جبرئیل و میکائیل به نزد او آمدند. جبرییل نزدیک سر او نشست و میکائیل نزد پای او. جبرئیل او را با سوره فلق و میکائیل او را با سوره ناس تعویذ کرد.
منبع1
منبع 2:
سایت آیت الله مکارم شیرازی
سلام.شرمنده به خاطر تاخیر :303:
درمورد سوره های اخلاص،فلق و ناس که قرار بود حفظ کنیم آیه هایی که برای خود من یه کم ابهام داشت مطالب کوتاهی پیدا کردم که میذارم:
محتوای کلی سوره فلق: در این سوره به پیامبر (ص)دستور داده شده که از همه شرها به طور عام و بعضی از شرها به طور ویژه به خدا پناه ببرد.
آیه 4 سوره فلق: افسونگری و دمیدن در گره ها
منظور از این افراد زنان جادوگری هستند که با فوت کردن در گره ها،دیگران را افسون میکردند.در پاسخ اینکه چرا از زنان جادوگر سخن به میان آورده و نه از مردان جادوگر،گفته اند که درآن زمان،سحر و جادو بیشتر درمیان زنان رواج داشته تا مردان و به همین جهت قرآن بر آنها بیشتر تاکید کرده است.
به هر حال این آیه و آیاتی دیگری از قرآن_مانند آیه 102 بقره و آیاتی که درباره ی جادوگران فرعون است_ اصل جادوگری را به طور کلی تصدیق میکند.
[size=small]منبع: تفسیر المیزان.ج 20 ص 455
محتوای کلی سوره ناس : در این سوره به پیامبر(ص) دستور داده شده که از شر وسوسه گر پنهان به خدا پناه برد.
آیات 4 تا 6 سوره ناس: وسوسه گر پنهان
اصولا شیاطین برنامه های خود را با مخفی کاری می آمیزند و گاه چنان در گوش انسان می دمند که انسان باور میکند فکر شیطان فکر خود اوست و از درون جانش جوشیده و همین باعث اغوا و گمراهی در پوشش هدایت می شود.
انسان نباید انتظار داشته باشد شیاطین را در لباس خودشمن ببیند؛بلکه همیشه آنها قسمتی از حق را با قسمتی از باطل می آمیزند تا بر مردم مسلط شوند و در این هنگام است که به فرموده امام علی علیه السلام شیطان بر دوستانش مسلط می شود.
نکته ی دیگر اینکه شیطان صفتان مخفی کار در همه ی لباس ها و قشر ها در میان انس و جن پراکنده اند و تنها در گروهی خاص دیده نمی شوند.دوستان ناباب،پیشوایان گمراه،وسایل ارتباط جمعی وسوسه گر و... همه و همه در مفهوم گسترده ی وسواس خناس وارد می شوند که انسان باید از همه ی آنها به خدا پناه ببرد. [/size]
منبع: تفسیر نمونه.ج 27. ص 472