RE: شکست عشقی و تاثیری که روی من گذاشته
حتی مدیر هم نمیتونن حذف کنن؟!!!!!!
من امروز به خاطر همین فرم حق عضویت پر کردم.
به خاطر یه سری دلایل میخوام که حذف بشه خواهشا این تایپیکو حذف کنین
حتی مدیر هم نمیتونن حذف کنن؟!!!!!!
من امروز به خاطر همین فرم حق عضویت پر کردم.
به خاطر یه سری دلایل میخوام که حذف بشه خواهشا این تایپیکو حذف کنین
newfolder عزیز
حذف تحت هیچ شرایطی مقدور نیست و نخواهد بود قبل از ایجاد تاپیک باید قوانین را میخوندید
[color=#FF1493]keyvan(super moderator [/color نوشته :
در خصوص درخواست اعضاء(لطفا" این تاپیک من را حذف کنید!)
با سلام
بارها برای ما گزارش شده که کاربری درخواست حذف تاپیک یا تاپیک هایش را دارد.چرا؟
چون مسائل بسيار خصوصي خود را طي دهها پست شرح مي دهند و بعد خواهان حذف آنها به خاطر ترس از لو رفتن هويتشان را در بين اقوام و دوستان دارند!
در این خصوص به اطلاع اعضاء محترم میرسانیم. تحت هیچ شرایطی چنین امکانی مقدور نیست و نخواهد بود.
بدین دلیل شما را متوجه بند 20 قوانین تالار همدردی میکنم
20 - شما مسئول و پاسخگوی درج اطلاعات خصوصی خود در تالار هستید:
با توجه به اینکه ساختار تالارهای گفتگو به صورت عمومی بوده و به صورت تعاملی هست، لذا همه اعضاء در تعامل با پست شما و بر اساس آن اقدام به پاسخگویی می کنند،و همه افراد حتی آشنایان شما ممكن است این مطالب را مشاهده كنند، همچنین گاهی موضوع مطرح شده از طرف شما منجر به ایجاد پستهای زیادی می شود، لذا مدیران تالار به لحاظ احترام به همه اعضاء نمی توانند، به صورت یکجانبه اقدام به حذف پست یا موضوع شما کنند، چرا که ممکن است کل موضوع یا پستهای دیگر ناقص گردند. لذا قبل از اینکه پستی ارسال کنید، مطمئن شوید که به هیچ وجه از ارسال آن پیشیمان نخواهید شد. چون به درخواست شما پست یا موضوعی پاك نخواهد شد.
مدیر همدردی نوشته :
همانطور كه در قوانين همدردي هم مورد تاكيد و تكرار قرار گرفته است، مسئوليت ارسالهاي هر شخص به عهده خودش هست.
حالا اگر استثنائا يك نام خاص يا جمله خاصي وجود دارد، مي توانيد اطلاع دهيد تا ويرايش شود.
شما از طریق لینک :ارتباط با ما گزارش دهید تا اگر نام یا جمله خاصی استفاده کرده اید ویرایش و یا حذف گردد
ممنون
حق با شماست
قوانین برای همه یکسانه
دوست من سربازی و فکر و عشق و عاشقی جز افسرده شدن اونم از نوع شدیدش چیزی برات نخواهد داشت