:300:انگار کسی تاپیک منو مطالعه نمیکنه...مدیران محترم ؟ اعضای فعال؟:316::302:
نمایش نسخه قابل چاپ
:300:انگار کسی تاپیک منو مطالعه نمیکنه...مدیران محترم ؟ اعضای فعال؟:316::302:
عزیزم
نامزدتون تحت تاثیر القائات منفی دوستاش دچار یه بدبینی مقطعی شده و فکر کرده همه مثل همسر اون دوستش هستند. (البته شاید هم اونطوری که دوستش تعریف کرده نبوده باشه و واقعا یه اتفاقی افتاده که اون خانم مهریه اش رو اجرا گذاشته)
بهش اطمینان خاطر بده که فقط بخاطر اینکه مثلا عرف فامیل ما مهریه بالاست این مهریه رو پدرم پیشنهاد داده وگرنه با توجه به شناختی که ازت داریم یه دونه سکه هم نیازی مهریه بذاریم.
بهش بگو هر وقت حس کردی زندگیمون داره به آخرش میرسه اعلام کن تا کل مهریه ام رو ببخشم چون بدون تو اصلا این مهریه رو نمی خوام.
خلاصه با نرمش و ملایمت قانعش کن و اگر همه دیگه حرفی نزد شما هم دیگه صحبتی نکن و بذار فراموش شه این حرفش.
راستی اگه شناختتون از هم کامل شده چرا عقد نمی کنید؟ رابطه نامزدی طولانی زیاد توصیه نمیشه چون یه ارتباط پادرهواست و هر آن امکان بهم خوردنش وجود داره.
ممنون عزیزم از توجهت...درسته دیشب خودش بهم گفت همینو...و منم بهش اطمینان خاطر دادم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط sunlife
چون مسیرمون یه مقدار دور هست پدر و مادرم میگن نامزد باشین بهتره تا بیشتر همو بشناسید..نم مخالف عقد هستم فعلا...الان صیغه محرمیت خوندیم...
خب اگه با هم اختلاف مهمی پیدا بشه خدایی نکرده بهتر که نامزد باشیم..نظر من اینه
سرنا دوست عزیز
ظاهرا با خصوصیات اخلاقی نامزدت کنار اومدی و البته اگه پرخاشگری نامزدت در اثر حاضر جوابی شما باشه که بیشتر باید روی خودت کار کنی.
ولی یک موضوع رو کاملا در نظر داشته باش اگر یک سری حرمتها بین شما و نامزدت از بین بره در آینده زندگی سختی رو تجربه میکنی نه به نامزدت توهین کن و نه اجازه بده بهت توهین کنه.
اینکه شما میگی به نامزدت فحش دادی و بعد ایشون گفته خودتی واقعا توقع داشتی با لذت اون فحش رو قبول کنه؟به هیچ عنوان از الفاظی که نامزدت رو بی حرمت میکنه استفاده نکن من شخصا بعد 8 سال زندگی مشترک این حریم رو حفظ کردم تا به امروز نه فحش دادم و نه شنیدم. اختلاف نظر هم گاها با همسرم دارم وقتی خیلی بهم فشار بیاد فقط سعی میکنم با ناراحتی سکوت کنم اگه درجه ناراحتی کمتر باشه سعی میکنم بحث رو عوض کنم یا به وقت دیگه موکول کنم
این قانون رو همیشه در ذهن داشته باش به هیچ عنوان این حرمتها رو نشکن دودش آخر به چشم خودت هم میره روزی میرسه که انقدر این رفتار براتون عادی میشه که جلوی دیگران هم انجام میشه اونوقت دیگه دیگران هم به شما به اندازه کافی احترام نمیذارن.
خیلی فرق هست بین زن و شوهری که در بدترین شرایط به هم توهین نمیکنند و کسایی که این حریم رو حفظ نمیکنن از الان مواظب باش که چند سال دیگه دیر هستش.
موفق باشی:72: