RE: امروز 30 ساله شدم اما...
سلامی گرم به همه دوستای خوبم،
اممممممممممشب در سر شوری دارم
اممممممممممشب در دل...................
.
.
چه تولدی دارم امشب، یه عالمه ذوق کردم، خیلی حسه خوبیه وقتی آدم این همه دوست خوب داره:43:
کلی سورپرایزم کردین، یه عالمه ممنون
چه گلهای قشنگی برام گذاشتین، هدیه همتون بسیار زیبا بود، زهره عزیز، برادر بزرگوارم پدربزرگ، ویدای گل، بهار شادی مهربان و دوست خوبم فکور که وقتی وارد تاپیکم شدم یه هو چراغ و روشن کرد انگاری همه حورا کشیدن
.........................
از خوشحالی میخوام اشک شوق بریزم، چه تولدی شد امشب، شاید بگم جزئ بهترین تولدام
صادق جان ممنون از جمله تفکر برانگیزت، سعی میکنم تولدی دوباره را تجربه کنم، زندگی به سمت تعالی:72:
پدربزرگ عزیز راست میگی باید یه جور زندگی کرد که به چهل که رسیدم حسرت دهه 30 رو نخورم، ممنونم یادم انداختی، منونم از گل زیباتون، تو زحمت افتادین به خاطر من:72:
دوست خوبم فکور جان حق داری، این یه حسه طبیعیه، هیچ کدام ما از پایان جوونی خوشحال نمیشیم، یه حقیقت محضه، یادم رفته بود، مسافریم و ...ممنون عزیز:72:
مینوشه مهربانم، خیلی به من لطف داری، حق داری خیلی کارها به سن نیست،ممنونم:72:
زهره عزیز و گلم، کاملا درست میگی، باید از همه لحظات لذت کامل روبرد وسخت نگرفت، خیلی لطف داری به من، ممنونم عزیز، زهره جان یه آسمون با دو تا قوی عاشق هدیه دادی، کلی لذت بردم، ممنون:72:
بهار شادی مهربانم، واقعا حق داری و درست میگی، دل باید جوون باشه و شاد و سرحال، راستی چه دسته گل زیبایی دادیی، شکلاتها هم اینقدر خوشمزه بود که تمومش کردم، ممنونم:72:
نیو فلدر عزیز، سربازی هم عالمی داره، ممنونم:72:
سرنا جان، راست میگی، میشه سن رو محاسبه نکرد، بهار که بیاد شکوفه ها در بیان، من میشم 14 ساله، ممنونم:72:
من حق عضویتم رو پرداخت کردم اما هنوز تایید نشده تا توی تاپیک تاریخ تولد هم از دوستان عزیزم، تشکر کنم،
ویدای گل و مهربونم، ممنون یادم کردی و چه دسته گل زیبایی هدیه گرفتم ازت، ممنون از آرزوی زیبات:72:
امشب همه مهمونی دعوتینا، یادتون نره ها منتظر همتون هستم،
آدرس، همین نزدیکیها، خیابان آشنایی، کوچه دوستی، ساختمان محبت
ارادتمند و دوستدار همتون
elahe.a
تولدت مبارک عزیزم:72::72::72::72::72::72::72::72:
کتاب زن سی ساله نوشته اونوره دو بالزاک رو خوندی؟
البنه من خیییییییییییلی وقت پیش خواندم و چیز زیادی ازش یادم نیست اما همیشه این قسمتش یادمه:
به جایی تو کتاب می گفت" زنا تو دهه 30 زندگیشون به اوج دلبری و جذابیت و تکامل می رسند.چون که از ناپختگی نوجوانی دور شدن،دلبری کردن و یاد گرفتن،زندگی کردن و یادگرفتن و خلاصه می گفت که حتی از نظر زیبایی هم یک زن 30 ساله به یک دختر 18 ساله ارجحیت داره.در 30 سالگی، زنان در اوج پختگی شون هستند"
خلاصه که از اون موقعی که این کتابو خوندم منتظر 30 سالگیم هستم!البته الان که دارم بهش نزدیک می شم زیاد هم عجله ای ندارم:311:
الهه جان تولدتو تبریک میگم ایشالا تولد 130سالگیت دوستم.
در پاسخ به سوالت بعله منم امسال سی ساله شدم هنوزم باورش سخته برام. وقتی جایی تو فرم باید سنمو بنویسم یادر جواب کسی بگم اول بیستو ..میاد تو ذهنم بعد فکر میکنمو یادم میاد که نه انگار سی سالم شده. من خیلی ایده آلا تو ذهنم برای سی سالگیم داشتم. خب بعضیا رو رسیدم بعضیام نه. بعضیاشم الان دیگه برام جذاب نیستن.
اما با این حال وقتی منصفانه نگاه میکنم من 30ساله از من 20سالم خیلی بهترو کاملتره. یعنی یه چیزایی هست که فقط گذر زمان به آدم میده.پس به افتخار من 60ساله یه کف مرتب بزنین.:104:
چون حتما خیلی خیلی از الانم بهتره
سلام مجدد دوستان خوبم
شب نیلوفری عزیزم ممنون، حتما همین فردا کتاب و سرچ میکنم و امیدوارم بتونم پیداش کنم و بخرم:72:
روژان عزیزم، حق داری، الهه 30 ساله الان خیلی خوشبخت تر و کامل تر از الهه 20 ساله است،ممنون یادم انداختی:72:
نادیای عزیزم، راحیل مهربونم، صبا جانم، مریم گلم، ممنونم:72::72::72:در تاپیک جشن تولد نتوانستم تشکر کنم، تشکر مرا در این قسمت با گرمای وجود خودتون پذیرا باشین:43:
با وجود شما دوستان گلم و راهنماییهاتون، حسه خوبی دارم از این که 30 ساله شدم:72::43:
سپاس فراوان از محبت همگی
elahe.a