RE: فوری: من دوباره به همسرم شک کردم
سلام عزیز تو داری بخودت صدمه میرسونی و بزندگیت . مادامی که تو بخوای همش کنترلش کنی ازت دلزده میشه واخرش منجر به این میشه که بره ارامش وخوشی رو نزد کس دیگه پیدا کنه سعی کن حداقل در ظاهر نشون بدی که بهش اعتماد داری سین جیمش نکنی بهش عشق بورزی مطمئن باش اون وقت لحظه شماری میکنه که کارش تموم بشه وپیش تو بیاد از گذشته ها هیچ وق یاد نکن و بروش نیار چیکار کرده
سلام دوست عزیز من
خواهش میکنم آرامشتو حفظ کن واقعا چیز مهمی نیست که اینقدر برآشفته بشی عزیزم.
راستش شوهر من هم تا حالا چند بار امتحانم کرده که ببینه بهش اعتماد دارم یا نه! به نظرم طبیعیه اون میخواد مطمئن یشه که همه چیز به حال عادی برگشته و تو هم باید اینو بهش القا میکردی. بهنظرم کار بدی کردی که گذاشتی بفهمه کنترلش میکنی اگه هم میخواستی اینکارو بکنی باید بسیار پنهانی و سیاستمدارانه اینکارو میکردی عزیزم. باید به شوهرت نشون بدی کاملا بهش اعتماد داری حتی اگه توی قلبت اینجور نباشه!! من الان یک ماهه دارم نقش بازی میکنم. اون فکر میکنه من اعتمادم رو بدست آوردم در حالیکه اینطور نبوده. ما مجبوریم اینکارو بکنیم. چون اون بعد از یک مدتی خسته میشه و میگه اینکه من هر کاری هم بکنم و هر چه وفاداری کنم بازم به من اعتماد پیدا نمیکنه پس این وفاداری چه فایده داره اون به هر جال منو گناهکار میبینه و شاید به طرف کارایی سوق پیدا کنه که در اصل دلش هم نمیخواد ولی حتی از روی لجبازی انجام میده.
پس عزیزم باهاش صحبت کن و بچو تصمیم گرفتی بهش اعتماد کنی و این رو توی عمل هم نشون بدی. میدونم خیلی سخته ولی ما مجبوریم این کارو بکنیم. حتما پیش دکترت برو. بخود خودتو اذیت نکن من مطمئنم کهچیزس نبوده فقط میخواسته بفهمه که درجه اعتمادت بهش چقدره.
راستی عزیزم پیامتو کرفتم ولی نمیتونم جوابتو بدم سعی میکنم تو این هفته عضو بشم تا بتونم جوابتو بدم.
امشب بازم میام برات پیام میذارم ولی الان مجبورم برم. مواظب خودت باش عزیزم:46:
امروز به خودم قول دادم که دیگه دست به گوشیش نزنم.خیلی می ترسیدم که از لج من برای گوشیش پسورد بگذاره.ولی این کار و نکرده خدا رو شکر
بچه ها می شود برایم دعا کنید؟ من زندگیمو دوست دارم.عاشق شوهرم هستم.این توقع زیادی است که نمی خواهم اینا رو با کس دیگه ای تقسیم کنم؟
این روزا دایم دارم با خدا حرف می زنم.همه اش می گویم خدا جونم من آرامش می خواهم.بهم بده لطفا.دیگه دوست ندارم اون روزای کذایی تکرار بشود.
خدا هیچ کس و به درد من دچار نکنه
اگه دوسش داری باید با تموم خوبیها و بدیهاش دوسش داشته باشی
اگه قدیم یه اشتباهی کرده دلیل نمیشه همیشه اونو تکرار کنه باید پشتش باشی تا دیگه راه اشتباه رو نره
نه اینکه توهم با بی اعتمادیت باعث تکرار اشتباهش بشی
ببین عزیزم اولین کار برای اینکه به خودت و همسرت و زندگیتون کمک کنی اینه که شک و بذاری کنار
بهترین روش برای اینکار توقف فکر و تمرکز حواس (یعنی هر موقع فکر منفی اومد توی ذهنت فوری توقف بده
به ذهنت و اونو با یه فکر مثبت جایگزین کن)
مثلا=گوشیشو روی سایلنت گذاشته برای اینکه تو صدای گوشی تورو اذیت نکنه(دوست داشتنش نسبت به تو)
باید واقعا بهش اعتماد کنی و هر کاری بکنی برای اینکه بدونه بهش شک نداری
گوشیشو به هیچ وجه چک نکن چه دلیلی داره چک کنی؟
باهاش طوری حرف نزن که فکر کنه بهش مشکوکی...سعی کن به اونم اجازه بدی دلتنگت بشه
نه اینکه تا از در خونه رفت بیرون هی تلفن بزنی که کجاست چه کار میکنه عزیزه من اونم ادمه باید یه وقتایی هم
برای خودش باشه:300:
باز هم میگم اجازه نده افکار منفی بیاد توی ذهنت...
سعی کن محیط خونه رو براش پر ارامش محبت کنی که حتی لحظه ای هم نخواد به چیز دیگه فکر کنه
سعی کن هر موقع باهمین از باهم بودن لذت ببرین شاد باشین...
سلام شب نیلوفری عزیزم
امیدوارم امروز حالت بهتر باشه :43: چرا اینقدر برآشفته ای و فکر میکنی شوهرت دوباره داره بهت خیانت میکنه تو که چیزی ازش ندیدی فقط گوشیشو گذاشته بود روی سایلنـت!! این هم ممکنه هزار و یک دلیل داشته باشه که اصلا ربطی به بی وفایی نداره. با شک های بدون دلیلت هیچ وقت شوهرتو منزجر و بیزار نکن عزیزم. اصلا با حرفات بهش کنایه نزن اصلا دیگه اون موضوع رو به روش نیار. میدونم عزیزم خیلی سخته من خودمم هماین شرایط رو تجربه کردم تازه خیلی بدتر!! اگه هم تازه متوجه چیزی شدی با مشاورت اول صحبت کن و از اون کمک بخواه و بعد عکس العمل نشون بده. چون مطمئن باش که توی شرایط احساسی که قرار بگیریم نمیتونیم درست تصمیم بگیریم. اصلا نرو سراغ گوشیش عزیزم. من برای مشاوره رفتم پیش دکتر لواسانی و خیلی راه کارهای خوبی بهم دادند. ای کاش زودتر پیششون میرفتم شاید این بحران توی زندگیم رو بهتر مدیریت میکردم!! از بهار شادی عزیز خیلی ممنونم. :72::72::72:
عزیزم من توی این مدت چند ماه و از روی تجربه فهمیدم که مرد ر به زور و تهدید و .... نمیشه رد رو مجبور به کاری کرد بلکه خودش باید بفهمه که کارش اشتباهه!! :72:پس از عکس العمل های تند بپرهیز که فایده ای نمیبری
سعی کن آرامشتو حفظ کنی و اصلا به این فکر نکنی که اون داره بی وفایی میکنه. عزیزم باور کن این تنها راهه. سعی کن محیط خونه رو از حالت متشنج دربیاری و به شوهرت هم آرامش بدی. باز میام اینجا ولی الان باید برم:46:نمیدونم این مردا چرا به اینکه خانمها پشت کامپیوتر بشینن حساسن ولی خودشون 10 ساعتم که بشینن اشکالی نداره:311:
زیبا جونم ممنون که به فکرمی:46:
می شود شماره دکتر لواسانی رو بهم بدهی؟
امروز روز خوبیه. من همیشه عادت دارم که توی خونه گل طبیعی داشته باشیم.(البته کلی هم گلدان آپارتمانی داریم).دیروز چند تا شاخه لیلیوم بنفش گرفتم.امروز صبح که از خواب پاشدم بویش همه خونه رو برداشته بود.کلی هم خونه رو قشنگ کرده. :72::72:
می خواهم که امروز یک روز خوب باشد.خدایا کمکم کن
موفق باشی دوستم. جز تو و احساست چی مهمه دیگه؟؟سعی کن خوب باشی و شادی و نشاطتو بدست میاری.
عوض اینکه فکرتو مشغول کارای همسرت کنی بخودت برس و هر روز شادتر و پرانرژی تر از قبلت باش. من بهت قول میدم هیچ مردی تو دنیا از یه همچین همسری دل نمیکنه. :43:
سلام من برکشتم:46:
شوهرم رفت دراز بجشه منم از خدا خواسته اومدم سر وقت اینترنت:227::227:
عزیزم تلفن دکتر لواسانی:22546088
رلستش از وقتی پیشش رفتم خیلی حالم بهتره!! شما هم اگه تونستی پیشش برو. به من گفت اگه شوهرم هم بره پیشش برای مشاوره که یک چیزایی رو بهش گوشزد کنه و هنوزم یک مطالبی مونده باشه که من میبایست بدونم. نظرت چیه؟ به شوهرم بگم؟ راستش هنوز نمیدونه که من پیش مشاور رفتم. البته یک چیز دیگه هم هست که داره منو اذیت میکنه!! چند روز دیگه یک تاپیک جدید باز میکنمو مطرحش میکنم. فعلا به خدا میسپرمت:46::46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا کردستانی
سلام من برکشتم:46:
شوهرم رفت دراز بجشه منم از خدا خواسته اومدم سر وقت اینترنت:227::227:
عزیزم تلفن دکتر لواسانی:22546088
رلستش از وقتی پیشش رفتم خیلی حالم بهتره!! شما هم اگه تونستی پیشش برو. به من گفت اگه شوهرم هم بره پیشش برای مشاوره که یک چیزایی رو بهش گوشزد کنه و هنوزم یک مطالبی مونده باشه که من میبایست بدونم. نظرت چیه؟ به شوهرم بگم؟ راستش هنوز نمیدونه که من پیش مشاور رفتم. البته یک چیز دیگه هم هست که داره منو اذیت میکنه!! چند روز دیگه یک تاپیک جدید باز میکنمو مطرحش میکنم. فعلا به خدا میسپرمت:46::46:
عزیزم ممنون بابت شماره تلفن
آره به نظرم حتما به شوهرت بگو و ازش بخواه که باهات بیاید اونم.واقعا تاثیر مثبت داره.مثلا مشاور به من می گفت که من قضیه رو طور دیگه ای با شوهرت مطرح می کنم. طوری که عزت نفسش حفظ بشود، اما متوجه اشتباهش هم بشه.اونا روش های خوبی رو بلدند و خودشون می دونند چطوری با مراجعشون صحبت کنند که تاثیر داشته باشه.
شوهرم هم استقبال می کرد که با من بخواهد بیاید.
موفق باشی دوستم
سلام عزیزم/واقعا متاسفم/به نظر من تقصیر تو نیست بعضی مردا هوس رانند/سعی کن بیشتر به فکر خودت باشی و خودتو بکشی بالا /طوری باشی که مردا ارزوی داشتن تو داشته باشن / به شوهرت بگو اگه من به کسی اس ام میزدم ناراحت نمی شدی؟پس لطفا سعی کن کاری نکنی که خاطرات گذشته برام زنده بشه مثل سایلنت گذاشتنه تلفن/به نظر من مگه چند سال دیگه زنده ای/مثلا 40 سال /ابدی که نیست/40 سال واقعا ارزش داره هر روز بشینی گریه کنی و به شوهرت شک کنی؟کمی به هدف نظام خلقت/انتظارات خدا از خودت وانتظارات خودت از خودت باش/سعی کن طوری باشی که همه دلشون بخواد چند دقیقه پشت باشن/ بی خیال شو/اگه شوهرت واقعا لیاقتش ارازل بودنه بذار باشه مگه تا کی میتونه هوس رانی کنی/خلایق هر چه لایق/میدونم واقعا سخته ولی کم کم سعی کن خودتو بسازی وقوی کنی/و طوری باش که همه حسرتتو بخورن