RE: قطع وسایل ارتباطی توسط همسرم
آوا جان سلام و تبريك براي بزرگترين و مهمترين اتفاق زندگي مشتركتان
با خواندن مطالبت اينجور استباط كردم كه شايد همسرت ميخواهد در اين نه ماه به دور از هر تنش بيروني، بدون مبايل، بدون حرف ديگران و از نظر خودش بدون هرگونه چيز غير ضروري و حتي مخرب، شكل گيري فرزندتان كامل شود. يكي از اقوام ما نيز كه الان در دوران بارداري است نيز همچين كاري كرده الان 8 ماه است حتي يك ماه قبل از بارداري مبايلش را خاموش كرده حالا نميدانم خودش خواسته يا شوهرش ولي وقتي كسي بهش ميگه چرا مبايلت خاموشه ميگه 8 ماهه خودم خاموش كردم( حالا حتي اگه به اصرار شوهرش هم باشه شوهرش را پيش ديگران نميشكنه و از گفتن اين كه مبايلش هم خاموش خجالت نميكشه. به هر حال چه خودش خواسته چه شوهرش هر دو تا يه اندازه براي اينجور تصميم گيري ها حق دارند) من و همسرم هنوز اقدام به بچه داري نكرديم ولي هميشه همسرم به من ميگويد: «وقتي باردار شوي نبايد هر برنامه و فيلم و موسيقي را گوش دهي يا در هر موقعيتي باشي. چون تمام اينها در شخصيت بچه تاثير دارد. بايد موسيقيهاي خوب و با ارزش، سخنراني هاي خوب و با ارش و حتي فيم هاي خوب و با ارزش و قران و ... ببيني و گوش دهي) و وقتي فهميد كه فاميلمان گوشي اش در اين دوران خاموش است خيلي تحسين كرد كه بهترين كار رو كرده است.
[b]من احتمال مي دهم كه شايد همسرت به اين مسائل حساس است و شايد تو نخواسته در مقابل اين خواسته ها مقاومت كردي كه حالا او به هر قيمتي شده به زور و اجبار مي خواهد تو را از چيزهايي كه مخرب و نامطلوب مي داند دور نگه دارد.
[color=#1E90FF]بهتر است در اين دوران به جاي فكر كردن به منفي ها و لجبازي با شوهرت و يا بي تفاوتي و افسردگي سعي كني منظور مثبت همسرت را ببيني و به او بفهماني كه به خاطر فرزندتان تو هم در اين شرايط با همسرت تا حدودي موافق و همسو هستي و سعي كن بيشتر خود را با موسيقي خوب با كتاب هاي خوب و با ياد خدا آرام و شاد نگه داري و عشق به همسر و فرزند را در قلبت تقويت كني تا فرزندي با عشق و ايمان به دنيا آوري و به دور از تنش و استرس.
با آرزوي بهترينها:72:
negar_ba عزیز سلام
ممنون خانمی انشاالله هر وقت دلت میخواد خدا به شما هم عنایت کنه و بچه دار بشی.
نه خانمی همسرم قبل از اینکه اقدام به بچه داری کنیم، سره جریان حساسیت به من و دختر خالم، گوشی رو ازم گرفت و ربطی به این دورانم نداره. من تو بدترین شرایط هم همسرم رو خراب نکردم و الآن هم اگه کسی ازم بپرسه چرا گوشیت خاموشه؟ میگم چند وقته خرابه و هنگ میکنه، حوصلش رو نداشتم تعمیرش کنم، خاموشش کردم.
حرفات رو قبول دارم که هر چیز مثبت و منفی رو بچمون تأثیر میذاره، و دوتامون از هر لحاظ داریم سعی میکنیم که رعایت کنیم. از جهتی خودم هم ضررهای موبایل رو واسه بارداری میدونم و سعی میکنم به فاله نیک بگیرم. ولی اگه بخواد ادامه دار بشه، خیلی بد میشه و عادتش میشه. اینه که نگرانم کرده. بخاطر نی نیم به بیخیالی میزنم. به عنوان یک زن بهم حق بده که نگرانه رفتارای منفی باشم.
ممنونم از اینکه وقت ارزش مندت رو برام گذاشتی و راهنماییم کردی.
امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی.
اوا جان سلام
با توجه به توضیحاتی که دادید ، خیلی وقته که رفتید تو فاز لج و لجبازی و اثبات اینکه من درست میگم و تو اشتباه می کنی.
شما می تونی این جو رو اروم کنی. یه مدتی راجع به این قضیه صحبت نکن ، شروع کننده صحبت نباش. او میخواد یه جوری بیان کنه که مرد این خونه است. شاید جای دیگه ای بوده که انتظار تایید داشته و شما باهاش مخالفتی کردی.
بهرحال سالهای اول زندگی تونه و از این مسائل خواهید داشت ، وجود این مسائل مهم نیست ، اونچه مهمه نحوه مواجهه با این موارد است.
حالا از دریچه دیگه میخوام به این قضیه (ممانعت از موبایل) نگاه کنی:
وقتهائی که همسرتون از سر کار میاد خونه شما چیکار می کنی ؟ مشغول چه کارهائی هستی؟
تو فاصله ای که با هم هستید ، یعنی هر دو خونه اید معمولا شما چیکار می کنید؟
همسرتون مذهبیه ؟ متعصبه؟
این البته یه احتماله ، او از شما توجه می خواسته و ممکنه شما در استفاده از موبایل یا تلفن زیاده روی کردی ، او دوس داشته شما پیشش بشنید ، شما مشغول تلفن بودید.
در اینصورت بجای بیان این مطلب ، او اینگونه واکنش نشون داده.
مطلب دیگه اینکه مسائل رو تعمیم ندید ، به این فکر نکنید اگر امروز اینطوره پس لزوما فردا حتما اونطور خواهد شد ...
برای فردا و فرداها امروزتان را خراب نکنید
سلام baby عزیز
به نظر شما 2ماه ونیم واسه یه موضوع حرف نزدن و درخواست نکردن، کمه؟ از وقتی که گوشی رو ازم گرفت، باور کنید هیچ حرفی راجع بهش، بینمون پیش نیومد. و حاضر هم نیستم واسه موبایلم ازش درخواست کنم. همچنان منتظرم خودش بیاد بهم بده.
جواب سؤالهاتونم اینه که:
وقتی از سره کار میاد، واسش شربت میبرم بعدش یا غذا یا میوه یا چای. هر کدوم که میلش بود و یا اگه نخواست خودم میارم. بعدش کناره هم میشینیم و مشغوله صحبت میشیم و یا اینکه اگه اون روز برنامه داشته باشیم میریم بیرون. ناگفته نماند که اکثرأ با هم هستیم، حتی خیلی کم پیش میاد که تنها خونه بابام برم.
اگه هم برنامه بیرون نداشته باشیم که بعد از 2ساعتی پیشش بودن، میرم دنباله کارای آشپزخونه. که اکثرأ میذارم وقتی خونه نیست، انجامشون بدم.
متأسفانه همسرم زیاد مذهبی نیست، به خدا خیلی اعتقاد داره ولی برعکسه من، به نماز و روزه نه. ( اینم یکی از مشغله های فکریمه که خواستم بعدإ تو یه تاپیکه دیگه مطرحش کنم ).
بله آدم متعصبیه. همیشه وقتی میدیدم گوشی مدت زیادی دستشه، منم گوشیم رو دستم میگرفتم، ایشون هم تا میدید گوشیم دستمه، موبایلش رو میذاشت کنار و منم به تبعیت از اون همین کار رو میکردم.
ممنون که تا اینجا یاریم کردید. امیدوارم از این به بعد هم به تاپیکم سر بزنید و راهنماییم کنید.
سلام دوستان خوبم
هنوز این مشکلم حل نشده، به یک مشکل دیگه برخوردم.
وقتی چند ماه پیش جریان موبایلم پیش اومد، هم رمز گوشی من رو عوض کرد و هم رمز گوشی خودش.
(من قبلأ خیلی سراغه گوشیش میرفتم، نه اینکه بهش شک دارم، از روی کنجکاوی و اینکه چون روی خانوادش حساس بودم، میخواستم ببینم ارتباطشون چه جوریه. و به این نتیجه رسیدم که خیلی اشتباح میکردم و فقط عصبیترم میکرد و حساس تر)
خلاصه این مدت که از این رفتارش ناراحت بودم و بهم بر خورده بود، واسه رمزش کنجکاوی نکردم، وقتی نزدیکش بودم و گوشیش دستش بود، که برام پیام بخونه، روم رو به یه سمت دیگه میکردم، ولی چند وقت پیش فهمیدم رمزش چیه، اونم نه اینکه تابلو نگاه کنم.
کاری نکردم تا امروز صبح که رفته بود توی حیاط، رفتم سره گوشیش و کمی پیام هاش رو خوندم. تا اومد گوشی رو گذاشتم سره جاش و قفلش کردم. این حرکتم رو ندید.
وقتی اومد تو اتاق اومد سراغ موبایلش، چون زمانی نگذشته بود، نیازی نبود رمزش رو وارد کنه.
تا اینکه ظهر بعد از نهار بهم گفت چرا رفتی شره گوشیم؟ چند بار این سؤال رو پرسید و من فقط نگاش میکردم و گفتم بش کن. و دیگه شروع کرد به غر زدن. که تو به من اعتماد نداری، اگه کاری با موبایلم داری، بهم بگو تا خودم برات بازش کنم. گفت حق نداشتی دنبال رمز گوشیم میگشتی، الآن عوضش کردم، اگه پیداش کردی و رفتی سرش، چشمات رو در میارم. (هزار برابر بدترش رو با من انجام داد)
خیلی دلم شکست و ناراحت شدم. اصلأ درک نداره. فکر میکنه زن باردار فقط باید غذا و میوش تأمین باشه. ولی انگار ما دوتا برعکسیم و اون بارداره. همش من دارم کوتاه میام، سره هر چیز الکی ایراد میگیره و غر میزنه.در صورتیکه از استرس هم که شده،حواسم رو به همه چیز میدم.
نمیدونم چه کارش کنم؟ خواهشأ کمکم کنید.:325:
سلام آوا جان
شما که بارداری خودت مواظب روحیه ات باش وقتی که همسرت حساس هست اون کار رو نکن
مردها بعضی وقتا دوستاشون یک سری جوک ناجور براشون میفرستند که هم دوست ندارن خانمشون بخونه و هم اگه هم بخونه دوست ندارن بفهمه کدوم دوستشون بوده (به هرحال عالم مردانه است دیگه!)
نه اینکه بخوان خیانت کنن واین حرفا!
خوب این کارو نکن
درسته لحن شوهرت خوب نبوده ولی شما هم حساسش کردی
بعدا که کمی گذشت و رابطه برگشت ازش بخواه یه همچین وقتایی با یه لحن بهتر و کلمات مناسبتر اعتراضش رو نشون بده نه به خاطر بارداری شما بلکه برای همیشه
فعلا هم غصه نخور و خودت رو به بی خیالی بزن تا روی جنینت هم تاثیر نذاره...
موفق باشی:72::72::72:
فکور جان چطور مواظب خودم باشم وقتی نزدیکترین فرد تو زندگیم، ملاحظه نمیکنه و ادعاش هم میشه؟
بله این حرفتون رو قبول دارم که همسرم از اینکه یک وقت پیام هاش رو بخونم، خوشش نمیاد. ولی من هم از اینکه هر پیامیش رو باز کنم، بدم میاد. حتی واسه خجالت کشیدنم هم که شده، همچین کاری نمیکنم، قبلأ گفتم که فقط بعضی از حرفیا رو میخونم. و اکثره جک هاش رو خودش برام میخونه.
من از روی شک داشتن بهش این کار رو نکردم. جالب اینجاست اگه یه خانم سراغ گوشی همسرش بره، دلیل بر شک داشتنشه ولی یه آقا از روی شک این کار رو نمیکنه، فقط و فقطچون بخاطر مرد بودنشه، درسته؟
این لحن حرف زدنش تازه خیلی خوب بوده، شانس اووردم من کمی اصلاح شدم ( اونم بخاطر ترس از زشت ترین رفتارای گذشتش ). بهش میگم ولی اگه درکش رو داشت، با تمام وجود میتونست هوام رو داشته باشه.
ممنون از اینکه زحمت کشیدی و باهام همفکری کردی.
به من بگید الآن چه کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با این ناراحتی که پیش اومد، خداییش هواش رو از هر نظر خیلی دارم، با هم حرف میزنیم، ولی یه جاهایی زورش میاد جوابم رو بده و صمیمیتی بینمون نیست.
تا الآن حرفها و راهنمایتون به من خیلی آرامش داده و مفید بوده، شاید توقعم بیجاست ولی باز هم خواهش میکنم کمکم کنید.
چرا هیچ کس دیگه راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟:302:
من هنوز به نتیجه نرسیدم.
همیشه بعد از هر کدورتی یه سؤال برام پیش میاد که آیا درسته برای برقراری صمیمیت، همیشه من پیش قدم باشم؟
آخه مدتهاست که همسرم همچین کاری نمیکنه. حتی اگه زشتترین رفتار رو هم کرده باشه و بعدش اظهار ندامت کنه.
منم بیشتر بخاطر این میرم جلو که یا دلم براش خیلی تنگ میشه و یا اینکه نمیخوام بیشتر کشش بدیم.
فکر نکنید که غرورم رو زیر سؤال میبرم، نه.
واسه این میپرسم که این کار درسته یا نه؟
سلام آوا جان
اولا من توجه کردم فرستادن جوکهای سانسوری بین آقایون رایج تر هست برا همین بیشتر حساس میشن روی اینکه کسی سر گوشی بره نسبت به خانمها...
بیشتر مردها معذرت خواهی مستقیم خیلی براشون سخته ولی توی رفتار سعی میکنن نشون بدن
من مثالی از خودم میگم یه بار من و همسرم بحث کرده بودیم فرداش هم هر دو پشیمون بودیم ما با هم صحبت نمیکردیم ولی همسرم دائم به بچه ام میگفت حرف مادرت رو چرا گوش نمیکنی یا میگفت برو به مادرت کمک کن کلا به این شکل پشیمانیش رو نشون میداد شما هم میگی همسرت خیلی حواسش به شما هست پس قهر نیستید و اونم از حرفایی که زده پشیمان هست.
به نظر من توی زندگی زن و شوهر غرور هیچ معنا و مفهومی نداره فکر نکن اگه رفتی آشتی کردی غرورت له شده ولی در نظر داشته باش بعد از اینکه آشتی کردی و صمیمیت برگشت و همه چیز روال عادی داشت مثلا بگو منو ببخش که رفتم سر گوشیت ولی ای کاش با این لحن باهام صحبت نمیکردی بهم قول بده از این به بعد یه مقدار با احترام بیشتری باهام برخورد کنی...
موفق باشی:72::72::72:
سلام فکور جان
من که گفتم اصلأ غروری براش ندارم. اونم قبلأ گاهی این کار رو میکرد ولی مدت زیادی همش کاره من شده.
باشه با اینکه بارها این جمله رو بهش گفتم، باز هم میگم.
فقط واسه این پرسیدم که آیا این کاره پیاپی من، بد عادتش نمیکنه و به مرور نتیجه ی بدی داره یا نه.
الآن هم باهام عادیه، صحبت میکنیم ولی صمیمی نیستیم.
خیلی آرومم میکنی وقتی راهنماییهات رو میخونم. ممنونتم.
شما هم موفق باشی عزیزم:72::72::72: