-
RE: از زندگیم راضی نیستم
خانم گلم يه جورايي با دوستان موافقم ولي به تو هم حق مي دم اصلا شايد همين بي تفاوتي همسرت و احتياج تو به محبت باعث شده تو به سمت كسي كه داره بهت محبت بيشتري مي كنه كشيده بشي و از اين بابت بهت حق مي دم ولي خانمي عزيز مطمئن باش حتي اگه از همسرت جدا بشي و با اون پسر ازدواج كني شرايط زندگيت ده مراتب كه هيچ صد مراتب بدتر مي شه
كاملا دركت مي كنم و بهت حق مي دم كه به دنبال محبت راه بيفتي ولي يه ذره تحمل كن
اينو بدون رفتن دنبال اون پسر بجز پشيموني نتيجه ديگه اي نداره
يه پيشنهاد دوستانه برات دارم يه روز كه همسرت اومد اجازه بده خستگي از تنش بيرون بره و وقتي ديدي حوصله داره تمام احساست رو بهش بگو
بعد هم تازه خيلي از آقايون اين حالت رو دارن ولي معناش دوست نداشتن همسرشون نيست تو هر وقت دلت مي خواد حرف بزن با همسرت شوخي كن و هر جور دوست داري بپوش احساست رو صاف و روشن به همسرت بگو ولي به حرف زدن مجبورش نكن بذار حس كنه براي انتخاب رفتارش مختاره و اجباري در كار نيست
تو چرا اينقدر هولي؟!!!يه ذره صبر داشته باش به قول معروف رم رو كه يه شبه نساختن بايد به مرور با توكل به خدا و با صبر پيش بري به قول منSTEP BY STEP ONE BY ONE
راههاي ارتباط بهتر با همسرت رو ياد بگير اگه به اون پسر عادت كردي سعي كن از ذهنت بيرونش كني.از خدا بخواه بهت آرامش بده و در پيدا كردن راه درست بهت كمك كنه
يه نگاه به بخشهاي مختلف اين سايت بنداز با نمونه هاي مشابه مشكل خودت آشنا مي شي و با خوندن مطالب نكات جالبي به دست مياري مي فهمي فقط خودت نيستي كه مشكل داري و مشكلات بدتر از تو هم هست و اصلا مشكل خودت يادت مي ره و اونوقت خدا رو به خاطر داشتن همسرت شكر مي كني و مي توني به زيبايي بهش محبت كني و واقعا دوستش داشته باشي و بهش افتخار كني اونوقت خواه نا خواه توي رفتارت هم معلوم مي شه و همسرت هم كم كم تغيير مي كنه و اون موقع هست كه خدا رو شكر مي كني كه تصميم عجولانه اي نگرفتي اين رو مطمئن باش بهت قول مي دم به شرط اين كه خواسته باشي
براي من هم دعا كن
-
آقای سنگتراشان چرا پاسخی نمی دن؟!!!
-
من با نظرات همه دوستان موافقم
ولی دوست عزیز طلا جان من یه برداشت دیگه ای از این موضوع کردم
به نظر من شما با وارد کردن یه شخص دیگه ای به زندگیتون دارین هوس رو وارد زندگیتون می کنین .
همین که می گین اون آقای شر و شور داره و همین شر و شوری که داره باعث شده شما به طرف اون جذب بشین
می دونی اگه بخوای به شوهرت خیانت کنی چه ضربه بزرگی به شوهرت زدی .
بیشتر فکر کن
وقتی کسی شما رو اونجوری که شما می خواهین دوست نداره به این دلیل معنی نیست که شما رو دوست نداره .
-
بجای انکه به دوست پسرت فکر کنی با محبت دل همسرت وبدست بیار