RE: میخواهم نسبت به خانواده همسرم حساس نباشم.کمکم کنید
عزیزم منم همین مشکلو دارم بعضی وقتا دیگران با حرفاشون قصد ازار ما رو ندارن ولی ما برداشت درستی از کارشون و حرفاشون نداریم
اما بعضی از آدما یه جورایی ضعف شخصیت دارن
و خواسته یا ناخواسته اطرافیانشون رو آزار میدن
به نظر من این یه جور اختلال روانیه . این ادما از ناراحت کردن دیگران لذت میبرن
شاید اینجوری میخوان خودشون رو بالاتر ببرن
واقعیت اینه که ما نمیتونیم اونا رو اصلاح کنیم
به نظر من بهترین راه بیخیالیه
همیشه به این فکر کن که خودم و وقتم و اعصابم خیلی با ارزشیم
با ارزش تر از اینکه هرکی از راه رسید یه صدمه ای بهمون بزنه
ذهنیت و اعصابتو دست دیگران نده که هر بلایی خواستن سرش بیارن
به این فکر کن که من جوانم روشن فکرم با کلاسم
وقت و حوصله خاله زنک بازی ندارم کارای مهمتری دارم
اونا از سر بیکاری تو زندگی دیگران سرک میکشن ولی نسل جدید امروز انقدر کارای مهمترداره که وقت نداره دنبال این حرفا بره باید به خودش برسه به ورزشش برسه به کلاسای مختلف درس کار شوهر بچه.......دیگه وقتی واسه این چیزا نمیمونه
خوشحال میشیم دوستان بیشتر راهنمایی کنن
[color=#808000][size=medium]
منم دقیقا همین مشکل آلاله جون رو دارم
سلام بههمه اون هایی که این مشکل رو دارند
شاید همه ما که ازدواج می کنیم کم با زیاد با این مشکل رو برو هستیم
یکمش به دلیل اینه که خیلی از خانواده ها فکر می کنند ما پسر هاشون رو دزدیدیدم و پسر هاشون ته زن ذلیل هستند
منم مثل شما بودم دوران نامزدی ساعت ها بابت این قضیه گریه یم کردم . اما به این نتیجه رسیدم که به فوق سینان مگخ عمرم رو از سر راه اوردم که تلف اون ها بکنم
تازه به شوهرم هم یم گفتم ناراحت یم شد و سعی می کرد از خانواده من هم آتو بگیره که اون هم حرفی واسه گفتن داشته باشه
اما عزیزان دنیا دو روزه . من که در مورد مادر شوهرم پیش خودم می گم مادره بزرگتر ایراد نداره . دیگه همه چیز رو با خدا معامله می کنم . خدا گفته احترام ما هم می گیم چشم .
اتفاقا من حات بودم وقتی شوهرم نیست و خواهر شوهر هام نیستند میرم پیش مادر شوهرم . میشینم و شروع می کنم به حرف زدن ازشون تعریف کن از پسرشون تعریف کن از خواهر شوهرات . بزار بفهمن تو تشنه خونشون نیستی آخه بدبختانه بعضی ها برداشتشون از عروس اینه. بعد تو حرف هات به طور غیر مستقیم ( البته بعد چند سری رفتن ) بگو از چه چیز هایی ناراحت میشی .
سعی کن همیشه در همه موارد حتی خانواده خودت یک گوشت در یک گوشت دروازه باشه . اگه عاشق شوهرتی زندگی ات رو بیشتر از همه چیز بخواه
در مورد اینکه اون ها میگن دیر به دیر میایی . خوشبینانش رو ناه کن حتما دلشون برات تنگ میشه
سلام نکرد بگو حتما من رو ندید یا من نشنیدم . اصلا تو بلند سلام کن . ج.اب نداد بلند تر سلام کن ( خدا که شاهده همه ی این چیز ها هست ! نیست ؟
اگه چیزی برات می خره شاید از دوست داشتنه بلد نیست بیان کنه . تو تشکر کن . بگو نه نیاز ندارم . یا بگو همیشه اینطوری نمی مونه . حالا که دستمون تنگه مراعات شوهرم رو می کنم .
خوش بین باش
به دنیا بخند تا دنیا بروت بخنده
سلام
منم با گفته هاي sare jo0on موافقم.
يكي از راه هايي كه مي شه حساسيت رو در خودمون نسبت به رفتار اين چنين ديگران كم كنيم اينه كه در مقابل بديشون تا مي توني خوبي كني. شايد اولش خيلي خيلي سخت باشه ولي به قول sare jo0on وقتي اين طعنه و كنايه ها رو ازشون مي بيني كه چرا سر نمي زنيد و بي معرفتيد و از اين حرفها... اونقدر تنها يا با شوهرت بهشو سر بزن كه خسته شوند (البته بيشتر با شوهرت كه هم اون رفتار محبت آميزتو ببينه و در مقابل اين رفتار خوبت رفتار بد مادرش رو تشخيص بده و هم اين كه اگه با هم بريد حرفي هم زده بشه كمتر اذيت مي شي چون باز در مقابل حرفشون بي تفاوتي و محبت بيشترت و حسن نيتت رو همسرت مي بينه و طي مدت كم كم حق رو بهت مي ده كه شما چيزي كم نذاشتي)
در مقابل جواب سلام ندادن خودت رو بزن به اون راه يك بار ديگه بلندتر سلام بده و بگو فكر كردم متوجه نشديد.
در مقابل اين حرفهاش كه فلان چيزو برات بگيرم شما پول نداريد. اولاً كه بهتر بذار برات چيزي بگيره كي از كادو و چيز مفت بدش مياد:311: بعدش هم با خنده رويي و مهرباني بگو ما فكر آينده را مي كنيم كه با ملاحظه خرج مي كنيم و شما هم به مناسبتهاي كوچك و بزرگ چيزي براشون بگير تا فكر نكنند اونقدر دستتون خاليه كه نياز به دلسوزيشون داريد. (هرچند كه وظيفه پدر و مادر شوهر هست كه سالهاي اوليه ازدواج پسراشان تا مي تونند دستشون رو بگيرند اين كه ناراحتي نداره)
به هر حال تا مي توني در جواب بي ادبيشون، ادب و نزاكت به خرج بده و در مقابل بي مهريشون ، مهر نثار كن و در مقابل طعنه و حرفهاشون اول خودت رو به بيخيالي بزن (طبق گفته دوستان براي اعصاب و وقتت ارزش قائل باش و به خودت بگو شخصيت خانوادگي من بيشتر از اين هاست كه بخوام در مقابلشون دهن به دهن شم يا ناراحت شم. )
موفق باشي:72: