منظورم از روابط عاطفی نوازش کردن و در آغوش گرفتن و بوسه و...هستش(نه رابطه جنسی)
سر چیزای معمولی مثلا تقدیر از یه کار کوچیک یا خسته از بیرون اومده بخوای خستگیش در بره
نمیدونم چرا همش سحرناز برره را یادم میاد :311:
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورم از روابط عاطفی نوازش کردن و در آغوش گرفتن و بوسه و...هستش(نه رابطه جنسی)
سر چیزای معمولی مثلا تقدیر از یه کار کوچیک یا خسته از بیرون اومده بخوای خستگیش در بره
نمیدونم چرا همش سحرناز برره را یادم میاد :311:
نه بابا سحرناز برره چیه! نه. خیلی هم خوشحال میشن خانما.
اگه بعدا که همسر مناسبتو پیدا کردی با روحیاتش و خلق و خوش اشنا شدی همین کارای بوسه و تقدیر از کارای کوچیکو کمک به اینکه خستگی اش در می ره و خلاصه این نیازای عاطفیشو متناسب و با توجه به حال و وضع و خلق و خو و اخلاق خود خانمت بکنی دیگه می شه عالیه عالی! اونوقت مطمن باش اگه مشکلات دیگه ای توی زندگیتون پیش بیاد خانمت تا حد ممکن کنارت می مونه و اصلا اون مشکلات به چشمش هم نمیاد.
مرسی
این کارا باعث نمیشه بگه چه همسر خاله زنک و لوسی دارم و مرد نیستی؟
نه برادرمن تازه برعکس بیشتر به زندگیتون وابسته و دلبسته میشه. چون احساس احساس میاره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط hooshim
بعدشم نگران اینکه شما یا ایشون تو زندگی مشترک بخاطر نداشتن تجربه نتونین از پس این ابراز احساسات بربیاین نباشین. من و همسرم صفر کیلومتر بودیم و تو هیچ زمینه حتی یه جمله دوست دارم گفتن هم تجربه نداشتیم اما یک ماه بعد از عقد انگار سالها همو میشناختیم تازه ما همکلاسی هم بودیم کلی شرم و حیا و حرمت هم بینمون بود:311:
هیچی بهتر ازین نیست که آدم پاکترین احساساتشو بهترین تجربه ها رو برای اولین بار با همسرش تجربه کنه یه جورایی زندگی آدم گارانتی میشه. مخصوصا به شما تبریک میگم چون تو این دوره و زمونه پسرای پاک و معتقد کمتر پیش میاد .
موفق باشین در پناه خدا
یک چیزی رو هم فراموش نکن: شرم و حیا در مورد مسایل جنسی و عاطفی فقط مربوط به بیرون از حریم خصوصی زن و شوهره.
حجاب و حیا و ... برای حفظ حریم خانوادست. اما داخل خانواده (در خلوت زن و شوهر) کاملا بی معنی و یک ناهنجاریه.
یه گفته ای شنیدم از پیامبر با این مضمون که بهترین زن کسی هست که برای همسرش کاملا بی حیا باشه. اگر هم برداشت غلطی از این موضوع برای هر کدم از طرفین وجود داره، باید اصلاح بشه.