RE: ايا بچه دار شدن با توجه به شرايط ما درسته؟
من با این نظر که خدا روزیه بچه رو میرسونه مخالفم. البته از لطف و مرحمت خدا بلاخره یه چیزی شامل حال بنده ها میشه ولی نمیشه فقط به امید خدا بود و هیچ کاری نکرد. به نظر من اگه با این شرایط بچه دار شی بچت آینده خوبی از لحاظ مالی نخواهد داشت. یعنی باید از زیر زیر صفر شروع کنه و خیلی چیزها رو فدای پول کنه و از خیلی حقوق طبیعیش مثل تحصیل و داشتن امکانات اولیه زندگی محروم باشه. به نظر من اگه کمی صبر کنی تا اوضاعت بهتر شه برات خیلی بهتره. باور کنید بچه داشتن مسئولیت بزرگیه و بچه همونطوری کوچیک و با خواسته های تقریبا محدود باقی نمیمونه و وقتی بزرگ بشه ازت توقع داره و اگه نتونی انجام بدی هم برای خودت بده هم برای بچه.
خونه داريد؟
شوهرت كار داره ؟
مهسا جان
خرج و مخارج بچه یه مقدار بالاست. و هرچه هم بزرگتر میشه بیشتر هم میشه.
خوب من نمی دونم وضعیت مالی شما به چه صورته و کدوم منطقه زندگی می کنید. (بچه بزرگتر که بشه خودش رو با اطرافیانش مقایسه می کنه)
اما درکل با توجه به اینکه خودتون عنوان کردید که در مضیقه مالی هستید، از همین امروز با همسرتون تصمیم بگیرید که ماهیانه یک پس انداز مشخصی رو تحت هر شرایطی برای فرزندتون کنار بگذارید. بنظرم یه حساب دو نفره براش باز کنید که اگه یکی وسوسه شد که خرجش کنه اون یکی مانع بشه. این پس انداز رو از همین الان تا موقع استقلال مالی فرزندتون براش داشته باشید.
بعد از یکسال یا دوسال آینده هم که هم این پس انداز به یه حدی رسید و هم انشاءا.. با قناعتتون تا حدودی مشکل مالی تون از بحران دراومد، به امید خدا اقدام به بچه دارشدن کنید