RE: دختر غرغرو و پدر عصبي!!!!
مهرو جان سلام:72:
به نظر من وقتی شروع میکنه به گفتن اون حرفها بگو فکر میکنم بهتره بحث رو برای زمان دیگه ای بذاریم الان حس خوبی ندارم و تحت هیچ شرایطی راجع به اینکه پس انداز خودمه صحبت نکن.
مثلا شما تو ماشینی ایشون از رانندگیت ایراد میگیره و میگه اصلا چرا پول هدر دادی اینو خریدی شما بهش بگو فکر میکردم برای راحتیمون بهتره داشته باشیم حالا اینو ولش کن تزت رو چکار کردی استادت درباره فلان قسمتش چی گفت.کاری کن بحث کلا بره به سمت دیگه و اگه همسرت برگشت دوباره سر همون مطلب بگو حالا بعدا راجع بهش صحبت میکنیم بذار برای یه شرایط مناسبتر.
به نظر من تحت هیچ شرایطی نذار بحث ادامه پیدا کنه حالا با انحراف ذهن همسرت از موضوع یا اعلام عدم آمادگی خودت برای ادامه بحث.البته این به این معنی نیست که اگه حرف ناحقی زده شد بگی چشم.فقط میگم نذار ادامه پیدا کنه و به داد و بیداد بکشه.
به نظرم این چند ماه رو تحمل کنی که همسرت بره سر کار مشکلتون تا حد زیادی حل میشه.
من خودم شخصا وقتی میبینم داره بحث ایجاد میشه به هر شکلی که بشه ادامه نمیدم اینجوری حرمتها بیشتر حفظ میشه
سلام خانم مهرو :72:
در بین گفتههاتون چند نکته دیدم که در ادامه به اطلاعتون میرسونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهرو
دلجو جان مشکل همسرم اینه که یک سری افکار منفی تو سرش هست که من هر کاری می کنم از بین نمی روند.من دو سال زودتر از ایشون تحصیلاتم تمام شده.دانشجو بودیم که ازدواج کردیم ولی از همان اول شرایط اقتصادی توسط من تامین میشد. حالا که من سر کار هستم و شوهرم دو سه ماه دیگه درسش تمام میشه هر مشکلی رو ربط می ده به اینکه چون تو خودت پول در میاری و درآمدت بالاست. مطیع من نیستی و هر کاری دلت می خواد می کنی! بخدا اینطوری نیست اصلا. ولی بسکه همسرم این حرفا رو تکرار کرده من هم ناخواسته بعضی وقتها از دهنم در میره که خوب این پس اندازه منه خودم براش برنامه دارم.
وظییفهای که بر عهدهی همسرتون بوده رو شما انجام دادین. و این باعث شده که همسرتون نسبت به شما احساس ضعف داشته باشن.
همسرتون در این مورد نسبت به شما احساس ضعف داشتن. شما هم دقیقا سر همین مسئله قدرتتونو نشون دادین. در نظر همسر شما، این رفتار به معنی قدرتنمایی و اعلان جنگ شماست! شما با حرف و رفتارتون نشون دادین که هر کسی که قویتره، حرفش به کرسی میشینه.
خوب، حالا همسر شما در چه چیزهایی برتری دارن؟ من فکر میکنم همینهایی که در حال حاضر شما به خاطرشون اینجا تاپیک زدین قسمتی از برتریهای همسر شما باشن که الان دارن باهاشون قدرتنمایی میکنن.
بنده کار همسر شما رو تایید نمیکنم، اما فکر میکنم که این دقیقا پیامد قدرتنمایی شما در مسائل اقتصادیه. بهتر بود که اصلا وظیفهی ایشونو قبول نمیکردین و حتی اگه قبول کردین هیچوقت نباید این موضوع رو به رخشون میکشیدین.
چند پیشنهاد دارم:
- قدرتنمایی اقتصادی ممنوع*. چه الان و چه بعد از اینکه همسرتون شروع به کار کردن. در مورد خریدهایی که برای خانه انجام میگیره تفاهم داشته باشین. این نباشه که همسرتون بگن این وسیله یا ... مناسب نیست و شما بگین پسانداز خودمه! حتی اگه همسرتون صد برابر شما هم درآمد داشته باشن، این رفتارتونو اعلان جنگ میبینن. و مطمئنا نسبت به شاغل بودن شما حساس میشن.
* البته بهتره بگم قدرتنمایی در هر موضوعی ممنوع!
- همونطور که گفتین درس همسرتون تا دو ماه دیگه تموم میشه و ایشون شروع به کار میکنن. بعد از این مدت، به هیچ وجه خودتونو مستقل* نشون ندین. مستقل نشون دادن هم خودش به نوعی قدرتنماییه، حتی اگه حرفی ازش زده نشه. درآمدتونو پسانداز کنین. برای نیازهای خودتون و خانه از همسرتون پول بگیرین. جوری رفتار کنین که همسرتون متوجه بشه که وظایفشو داره درست انجام میده و شما در این موارد به او نیاز دارین.
* این استقلال هم مثل قدرتنمایی، فقط در موارد اقتصادی نیست. پس در موارد دیگر هم خودتونو مستقل نشون ندین. در مورد مطیع بودن و حد و حدودش منابع مختلفی (از منابع دینی گرفته تا منابع روانشناسی) هست. با توجه به اعتقاداتتون بهترین منبعو انتخاب کنین و بر اساس دستوراتش عمل کنین.
- مطمئنم که عاقبت فرزندتون براتون خیلی مهمه. برای تربیت فرزندتون از مشاور کودکان کمک بگیرین. در مورد کار هم شکر خدا، همسرتون به زودی شروع به کار میکنن و دیگر نیازی به درآمد شما نیست. پس کارتونو تا حدی سبکتر کنین تا بتونین برای فرزندتون زمان بیشتری بذارین.
علاوه بر این، سبکتر شدن کارتون، در رابطهی شما با همسرتون هم تاثیرگذار خواهد بود. یک همسر بانشاط بسیار بهتر از همسری خسته (خسته از لحاظ ذهنی و جسمی) میتونه کانون خانه رو گرم نگه داره.
در انتها امیدوارم مشکلتون هر چه سریعتر برطرف بشه.
موفق باشید. :72:
ممنونم از همه دوستان بابت راهنمایی های ارزشمندتون.
واقعا احساس آرامش خاصی پیدا کر
دم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فکور
به نظر من ناسازگاری بچه ها تو این سن به خاطر عدم دریافت توجه و محبت کافی است.
اگه می خوای رفتارهای دخترت خوب بشه و از حالت پرخاشگری بیاد بیرون به همسرت توجه و محبت کافی نشون بده ، مردت رو قوی نشون بده ، اقتدارش رو ازش نگیر ، هرچه بیشتر همسرت رو ضعیف کنی - باتوجه به ضعفهاش- پرخاشگری همسرت بیشتر میشه و در ادامه میشه پرخاشگری دختر گلت:72:.