سلام عزیزم
احسنت به همه صبر و امیدت. زندگی با همه این پستی و بلندیهاش که جذاب و دوست داشتنیه. جنگیدن برای عشق لذت بخشه. مطمئن باش نتیجه تلاشت رو میبینی.
ما هم این روزگار رو داشتیم . بدون لذت داره با کمک هم ذره ذره ساختن.
موفق باشی دوست عزیز:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم
احسنت به همه صبر و امیدت. زندگی با همه این پستی و بلندیهاش که جذاب و دوست داشتنیه. جنگیدن برای عشق لذت بخشه. مطمئن باش نتیجه تلاشت رو میبینی.
ما هم این روزگار رو داشتیم . بدون لذت داره با کمک هم ذره ذره ساختن.
موفق باشی دوست عزیز:72:
شرايطت رو كاملا درك مي كنم. من هم تقريبا شرايط شبيه تو رو دارم. اما در آمدم ده برابر همسرمه و ايشون بيكارن تقريبا.البته درس مي خونن و اميدواريم كه تا يكسال ديگر شرايط كاريش خيلي خوب بشه.ولي همسرمن هم خيلي حساس و پرخاشگر شده. همش با هم بحث مي كنيم و همسرم احساس مي كنه من دارم پولمو به رخش مي كشونم. به هر حال حتي سكوت من هم عصبي اش مي كنه.
دوستان تالار به من گفتن سعي كنم جوري رفتار كنم كه همسرم احساس كنه من بهش در هر صورتي وابسته هستم و هرگز نشون ندم كه مستقلم و كاري به كارش ندارم. منم تست كردم ديدم جواب ميده مثلا با اينكه مي دونم تو حساب همسرم خيلي موجودي نيست ولي ازش خواستم برام يه چيزايي بخره(البته زياد گرونم نبود) .اينو براي مثال گفتم اما در كل سعي كن در مقابلش حرفي از مسايل مالي نزني يا اينكه خانواده ات تنهامون گذاشتن.بيشتر تلاش كنيد از اين روزاتون لذت ببريد. يه شام ساده درست كنيدو دو نفري بريد تو يه پارك بنشينيد و با لذت بخوريدش.كلا از اتفاق هاي ساده لذت ببريد.شرايط اقتصادي اين روزها براي همه ما يه دغدغه است و داريم براي بهتر شدنش تلاش مي كنيم.
مرسی عزیزم.من دانشجو فوق لیسانس و شوهرمم دانشجوی لیسانسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط مهسایی
ممنونم از همه.همسرم همین الانشم تا پولی دستش میاد اول همه به فکر منه و میپرسه چی لازم دارم و من هم کاملن طبیعی میگم که همه چی دارم و هیچی کم نیست.خیلی سخته اما دارم یاد میگیرم چطور با درامد کم هم بتونم زندگی کنم.بهش گفتم حاضرم همه طلاها و هدیه های عروسیمو بفروشم تا سرمایه کارش کنه.
فقط بعضی وقتا از ولخرجی های خودش لجم میگیره.اون دیده من تو خونه بابام چطور با دست و دلبازی آشپزی میکردم و مهمونی میدادم.اما حالا تو خونه خودمون دارم ساده زندگی میکنم که رومون فشار نیاد اما مثلن یهو میبینی اون انگار نه انگار.چندروز پیش من سرکار بودم و اون ناهار درست کرد.وقتی رفتم خونه دیدم سه جور غذا درست کرده و هر مدل هم به اندازه 6 نفر بود.واقعا لجم گرفت که موقعیت رو درک نمیکنه.یا مثلن چند شب پیش دقیقا همین کاری که مهرو عزیز گفته کردم.یه شام ساده و رفتیم پارک.یهو پاشد رفت آب معدنی بگیره دیدم تو دستش ساندویچ هم هست با کلی خوردنی.وای که میخاستم بزنمش اما به روم نیاوردم ولی فرداش گفتم که عزیزم ما تو این موقعیت میتونم روی یکسری از خاسته هامون پا بزاریم تا وضعمون روبه راه بشه.میشه یک مدل غذا خورد و از خوردنش لذت برد
ببين دقيقا كارايي كه همسرت مي كنه مشابه كاراي همسر منه. همسرمن حتي اگر فقط صد هزار تومن پس انداز داشته باشه .عين اون پول رو مي ره براي من وسيله مي خره. تازگيها فهميدم با اين كار احساس مرد بودن و سرپرست بودنش در خونه بيشتر و بهتر ميشه. اوايل بهش ميگفتم اين كار هارو نكن لازم نيست ولي ديدم به لحاظ رواني بهش فشار مياد... همسرت حتما حواسش به اين هست كه زياد هم ولخرچي نكنه.بگذار يكي دوماهي از زندگيتون بگذره دخل و خرجتون دستش مياد .اونم از ولخرجي دست ميكشه.
به نظرم هر وقت ازت سوال كرد چيزي لازم داري يا نه بهش (الكي) يه سفارشي بده البته در حد قيمت كم كه زياد بهتون فشار نياره مثلا بگو يه روسري دلم مي خواد يا يه اسپري خاصي رو دوست دارم بگيرم ....كه همسرت با لذت بره برات بخره.
يادم مياد اولين سالگرد تولدم (هر دومون دانشجو بوديم و تازه ازدواج كرده بوديم) همسرم ازم پرسيد براي تولدت چي دوست داري بخرم .من مي تونستم بگم هيچي ولي نگفتم و در عوض اسم يه كتاب رو بهش گفتم كه مي دونستم حدودا 4 تومنه. همسرم فرداش رفت همون كتابو برام خريد و كادو كرده آورد.خيلي هم خوشحال بود كه برام چيزي كه دوست دارم خريده .من اون كتاب رو به عنوان بهترين هديه تولدم مي دونم.
صبوري كن كه شرايطتون به زودي تغيير مي كنه
با سلام با این روحیه مثبتی که دارین میتونیین بر مشکلات غلبه کنیین و این خود تجربه ایه که در برابر مشکلات صبوری کرد و سعی کنیم مشکل رو حل کنیم نه اینکه از مشکلات فرار کنیم .مسلما مشکلات در هر زندگی وجود داره بستگی داره که چطور و با چه دیدی به اون نگاه کنی همونطور که خوشی میگذره مشکلات هم میگذرن و مهم اینه که بتونیم مشکلات رو مدیریت کنیم سخته ولی با تمرین و صبوری این کار شدنیه
http://ahlekhaneh.ir
سلام واقعا بهتون بايد آفرين گفت كه واسه هر مشكلي كه تو زندگيتون پيش مياد مشورت ميگيريد مشكلات مالي تقريبا دغدغه همه آدمها شده مخصوصا مردهاكه خيلي ها به خاطرش قيدازدواج رو زدن حرفاي خانم مهرو خيلي درسته بهشون عمل كنيد نتيجه ميگيريد به دوستان يا آشناهايي كه ميدونيد ميتونن براش كارخوبي پيدا كنن بسپرين البته يه جوري كه خودش نفهمه كه خورد بشه بابام هميشه ميگه زن و شوهري كه باهم زندگيشون رو ميسازن واز صفر شروع ميكنن زندگي بادوام تري دارن چون هردوشون واسش تلاش كردن و به سختي به دستش آوردن اين بحران يه آزمون خودسازي براي شماست كه هم صبور بشيد هم انعطاف پذير از خدا واسه مشكلاتي كه بهمون ميده بايد تشكركنيم چون همين مشكلات مارو ميسازن ووقتي به خوبي به پايان رسيد ميبينيم كه چقدر بزرگ شديم و باهم سن هامون فرق داريم.