دوستان عزیز توجه داشته باید:
خودکشی کردن به هییییییچ وجه نشانه دوست داشتن و ابراز عشق شدید نیست
دوست داشتن و عشق یعنی اینکه به خواسته و نظر طرف مقابل احترام بذاری و در وحله اول فقط خوشبختی و رضایت و آرامشش رو بخوای
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز توجه داشته باید:
خودکشی کردن به هییییییچ وجه نشانه دوست داشتن و ابراز عشق شدید نیست
دوست داشتن و عشق یعنی اینکه به خواسته و نظر طرف مقابل احترام بذاری و در وحله اول فقط خوشبختی و رضایت و آرامشش رو بخوای
یا حق
یه راه حل بگید از صبح دو مرتبه تماس گرفته گوشیمو گذاشتم رو رد تماس.شماره های ناشناسو رد میکنه.به نظرتون جواب ندم تهدید کنم به پلیس میگم؟چیکار کنم؟ول نمیکنه
عزیز دلم
آرام باش و خودت رو به خدا بسپار. میدونم که اگر ازش کمک بخوای تنهات نمیذاره.
خدا بنده هاش رو می بخشه. به خصوص اگر کاملا پشیمان باشن. توسل به حضرت زهرا به این شکل هست که برای
رفع مشکلت یک تعداد حدیث کسا (مثلا 14 تا) نذر می کنی و مقداری هم در نظر می گیری که بعد از رفع مشکل و
نجات زندگیت به فقرا کمک کنی تا آبروت محفوظ باشه.
انشالا که به لطف خدا این بلا از شما و زندگیت دور میشه اما با همه وجودت به خدا توکل کن و بگو میدونی که اشتباه
کردی اما ازش کمک میخوای که مشکلت رو حل کنه. انشالا درست میشه.
خوندن 7 مرتبه "دعای ناد علی" برای رفع گرفتاری هم بسیار مفیده و صدقه بسیار دادن برای دفع بلا.
به هیچ عنوان به شماره های ناشناس همچینان پاسخ نده! به هیــــــــــــچ عنوان!
اگر میتونی تلفن رو از پریز بکش بیرون
خطت رو هم یا خاموش کن یا بذار روی سایلنت! حتی رد تماس هم نده! هیچ چیزی بهش نگو! اون داره الان شما رو تست می کنه ببینه جواب میدی یا نه!
میخواد ببینه می ترسی یا نه! پس اصلا پاسخ نده! میتونی به مخبرات شمارش رو به عنوان مزاحم اعلام کنی یا به امور مشترکین خطت!
در مورد همسرت کمی بیشتر بهمون میگی؟ چقدر بهت اعتماد داره؟ چقدر میشه روی ایشون حساب باز کرد؟
فکر می کنی اگر جدی تر شد میشه بهش بگی که قبلا با کسی قصد ازدواج داشتی و چون بیمار روانی بود ، باهاش
ازدواج نکردی؟ میتونی بهش بگی که میدونی اشتباه بزرگی کردی که بهش نگفتی؟ فکر می کنی شدنیه؟
چون این ماجرا مال گذشته شماست و همه ما ممکنه خطا کنیم. همسر شما چجور آدمیه؟
چون از دهان خود شما بشنوه بهتر از شنیدن از اون آدمه.
میتونید خط خونه رو عوض کنید و از مخابرات خط دیگه ای بگیرین؟ میتونی شماره رو به عنوان مزاحم به مخابرات
اعلام کنی تا رد گیری کنن؟
به خدا توکل کن که بهترین راه رو پیش روی شما بگذاره.
ما هم برات دعا می کنیم.
:72:
سلام
فکر میکنی با خبر کردن پلیس شوهرت نمبفهمه در اون صورت مطمئنا باید با شوهرت هم در میون بذاری.پلیس رو فعلا ول کن شاید یه مزاحم تلفنی دیگه باشه معلوم نیست که اون باشه اگه اون بود به احتمال زیاد باهات حرف میزد یا در صورت عدم پاسخگویی بهت sms میداد.
ضمنا اگه هدفش به هم زدن زندگیت بود خوب باید مدارک رو مستقیم به شوهرت نشون بده نه اینکه به خونه شما زنگ بزنه.
درسته اگه به پلیس بگی اون تنبیه میشه ولی خودت هم لو میری ذهنت رو رها کن اگه میتونی چند روزی خونه نباش برو خونه پدرت یا مثلا مادر شوهرت اگه نمیتونی بری میتونی تلفن رو از پریز بکش کسایی که میشناسنت که شماره ات رو دارند زنگ میزنن به گوشیت
فعلا قضیه پلیس رو فراموش کن چون هم معلوم نیست که اون آقا باشه و اگر هم که باشه و اگر چیزی رو نگه داشته باشه که به قول دوستان بعیده که نگه داشته باشه میتونه با پستی چیزی به دست شوهرت برسونه مجازات شدن اون آقا که برای شما فایده ای نداره وقتی زندگیت به هم بخوره
هر مزاحمی که باشه دو سه هفته که ببینه کسی جواب نمیده میره دنبال کارش نگران نباش فقط جواب نده تا هر کی که هست نا امید بشه اگه هم تلفن رو از پریز بکشی از نظر روحی هم راحت میشی و یادت میره که مزاحم تلفنی داری
پستم با پست بهار شادی عزیز همزمان شد و احتمالا کمی تکراری هست
شوهرم خیلی پسر خوب و منطقه ایه.به جز یکبار که واقعا مقصر بودم تا حالا عصبانیتشو ندیدم.همیشه بهونه گیریا از سمت من بوده و بیخود.الان میفهمم چه اشتباهایی کردم.چقد الکی بد کردم.دارم دیوونه میشم.شوهرم ادم منطقی و به شدتم غیرتیه.خیلی دوسم داره منم همینطور.من بد کردم ولی نمیتونم دردمو به کسی بگم.شوهرم همه چیزمه داغون میشه اگه ولم نکنه حتما تا اخر عمر دیگه ارزشی ندارم واسش.خداااااا...کمکم کن
عزیزم
کارهایی که گفتم رو بکن و در دل به خدا توکل کن و نترس. :72:
اگر تو بهش فکر نکنی و مطمئن باشی که به لطف خدا طوری نمیشه واقعا اراده تو به لطف پروردگار روی کائنات اثر
میذاره و طوری نمیشه عزیز دلم! فقط دست و پات رو گم نکن و آرامش ظاهری خودت رو حفظ کن و همش ذکر بگو و
دعا کن و متوسل شو! انشالا نتیجه میگیری!
من هم برات در تاپیک مضظرین اعلام می کنم اسمت رو تا همه یاران همدردیت دعات کنن!
:72:
مرسی فکور جان و بهار جان.حق با شماست اوایل ازدواجمم همینجوری مزاحم میشد با همین ترفندا بیخیال شد حالا دوباره شروع کرده.گوشی خودمو جواب نمیدم ولی گوشی خونه وقتایی که شوهرم هست نمیشه کشیده باشه.شوهرم مشکوک میشه بخواد بزنگه.فقط موندم شماره موبایلو خونمو از کجا گیر اورده.حالا موبایو میشه بگی دانشگاه قبلیمو بلد بوده رفته از بچه ها پیدا کرده اما خونه رو هیچکی نداره.میشه از رو ای دی پیدا کرد؟اخه هنواز ای دی های قبلی استفاده میکنم.اونم خیلی وارده تو کامپیوترو این چیزا.به پلیسم نمیگم چون احتمالا همه خبردار میشن.واقعا مستاصلم.
سلام خواهر گرامی .
شما میتونید شمارهای که مزاحمت ایجا میکنه را یاداشت کنید . و
برید امور مشترکین معتبر یه فرم شکایت بهتون میدن فرم را پر میکنید الباقیش رو شرکت مخابرات پیگیری میکند
دیگر نیازی به حضور شما نیست.
اگر شکایت از طریق دادگاه انجام بشه حضور شما لازمه .
به همین راحتی نیازم نیست خودتون رو نگران کنید .
ممنون جناب پدربزرگ اما مسدود کردن شماره اون از طریق مخابرات چه سودی داره جز اینکه شاید موقتا جلو مزاحمتو بگیره اما بعد به انتقام فکر کنه یا کلا حساستر شه.بعدم خطم به اسم بابامه پای همه وسط کشیده میشه.
نظرتون چیه یکبار فقط گوشیو جواب بدم اما حرف نزنم یا مثلا یه الو ببینم این خودشه؟اگه بود قطع کنم ودیگه جواب ندم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ارامش24
اصلا به هیچ عنوان جواب نده .او هدفش همین است که انقدر تک بزند تا شما دست به
کار اشتباهی بزنید.
به حرف دوستان گوش کن و انجام بده سرخود کاری نکن که پشیمانی داشته باشد .