سلام دوست عزیز
من جدا دارم به این موضوع فکر میکنم ، برای خانمهایی با شرایط و سن شما و من، چه ایرادی داره اگر از مردی خوشمون اومد ، خودمون پا پیش نزاریم؟ البته فقط برای آشنایی! مراحل بعدی رو خود داماد اقدام کنن!
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز
من جدا دارم به این موضوع فکر میکنم ، برای خانمهایی با شرایط و سن شما و من، چه ایرادی داره اگر از مردی خوشمون اومد ، خودمون پا پیش نزاریم؟ البته فقط برای آشنایی! مراحل بعدی رو خود داماد اقدام کنن!
تحصیلات عالیه، درامد بالا، شغل مناسب، شرایط خاص خونوادگی فرهنگی یا مذهبی
همه این ها بسته به ویژگی ادم های مختلف می تونن پارامتر منفی یا مثبت تلقی بشن
اگر قرار به مثال های مصداقی باشه، خیلی از ادم ها رو می شناسم که دقیقا به دنبال یه دختر کارمند با حقوق ثابت و ترجیحا بالا هستن
یا اینکه خیلی ها هستن که تحصیلات رو یک معیار کامل و دقیق برای دسته بندی ادم ها میدونن، یعنی معتقدن خانمی که ارشد داره یا دکتره، انسان کامل تری هست و بالعکس
بنظر من نمیشه از جانب همه ادما نظر داد، سلیقه ها و نیازها متفاوت هستن
همونطور که دوستان گفتن اشنایی برای ازدواج یا از طریق معرفی خانواده و دوستان (و سپس خواستگاری )خواهد بود و یا هر چیز دیگری غیر از این
به عبارت بهتر طرف مقابل در دو حالت میتونه با شما روبرو بشه
اول، قبل از ملاقات با شما قصد ازدواج داشته وحالا به قصد ازدواج به طریقی با شما اشنا میشه (معرفی، اشنایی و خواستگاری)
دوم، قبل از ملاقات با شما قصد مشخصی برای ازدواج نداشته و بعد از دیدن شما مایل به ارتباط بیشتر و نهایتا ازدواج هست( عشق در یک نگاه یا چیزی شبیه به این:) )
بنظر من مباحثی تحت عنوان قحطی شوهر یا زیاد بودن تعداد دخترای دم بخت یا تعابیری شبیه به این کاملا مردود هست
اما قطعا تعداد پسران داری قصد و شرایط ازدواج، کمتر از تعداد دختران با همین ویژگی ها هست
عملا پسران هم کفو شما پنج دسته خواهند بود:
1-قصد ازدواج داره اما شرایط ازدواج رو نداره
2-شرایط ازدواج رو داره اما قصد ازدواج نداره
3-قصد ازدواج و شرایط ازدواج رو داره اما به شدت کمال گرا و ایده ال گراست( پس عملا قصد ازدواج نداره :) )
4- هم قصد ازدواج داره و هم شرایطش رو
5-نه قصد ازدواج داره و نه شرایطش رو
پسری که در دسته سوم قرار داره شما رو انتخاب نمیکنه چون مطابق با ایده ال های رویاییش نیستین
چهار دسته باقی مونده همگی هم کفو، متناسب و لایق ازدواج با شما هستن، اما عدم وجود قصد ازدواج یا شرایط ازدواج ممکنه ایجاد مشکل بکنه
حالت اول
کسی که قصد و شرایط ازدواج رو داره
باید از طریق دوست اشنا فامیل و خونواده به شما معرفی می شد، درحالیکه به هر دلیلی نشده، چرا ؟
باید این مسئله رو بررسی کنین، چون به اعتقاد من این راحت ترین، سریع ترین و مطمئن ترین راه برای ازدواج هست
حالت دوم
کسی که شرایط ازدواج رو داره اما قصد ازدواج رو نداره
این ادم رو باید ترغیب به ازدواج کرد، پس باید جذاب بود و جذبش کرد
این جذابیت بسته به شخصیت ، ویژگی ها و اعتقادات شما و طرف مقابلتون میتونه متفاوت باشه
قبلا گفتیم شما هم کفو هستین، پس وقتی شما معیارهای جذابیت خودتون رو کشف و اعمال میکنین، عملا طرف مقابلتون رو جذب میکنین
البته منظورم به هیچ وجه جذابیت های زنانه نیست، این شناخته شده ترین ابزار هست که ممکنه برای بعضی افراد کارساز باشه و برای بعضی دیگه نه و حتی ممکنه خیلی ها رو هم دفع بکنه
حالت سوم
کسی که شرایط ازدواج رو نداره اما مایل به ازدواج هست
این ادم نیازی به ترغیب کردن نداره فقط باید مراقب بود که بدون بررسی بیشتر ردش نکرد
به دو دلیل،
اول اینکه ممکنه مستعد داشتن شرایط بهتر باشه دوم اینکه ممکنه بین اطرافیانتون به عنوان یک دختر سخت گیر و مشکل پسند شناخته بشین و این اصلا خوب نیست
ازدواج با این ادم ها اصلا مشمول مبحث "ازدواج به هر قیمتی" نیست، چون این ادم هم کفو شماست
معیارهای کفویت معلوم هست و نباید اون ها رو با شرایط ازدواج اشتباه گرفت
شرایط ازدواج به شدت تابع زمان هستن، مثل وضعیت مالی شغلی سربازی یا رضایت خونواده
البته با توجه به اینکه میگین خواستگار ندارین، احتمالا با این دسته برخورد نداشتین
بطور عادی باید پیشنهادات اینچنینی هم میداشتین و حداقل چند مورد رد کردن خواستگار در سابقه شما می بود، چرا نیست؟
با توجه به اینکه شما شرایط ازدواج رو دارین،
من معتقدم اگر وجهه بیرونی شما یه دختر مغرور، متکبر و یا پرتوقع نباشه، قطعا افراد بیشتری خواستار ازدواج با شما خواهند بود
در مورد اینکه ایا وضعیت خوب تحصیلات و درامد شما مانع از پیشنهادات ازدواج میشه، خودتون باید جواب بدین
اما بنظر من مشکل اینجا نیست
چون اصولا پسرها بدشون نمیاد لقمه های گنده تر از دهنشون بردارن
حالت چهارم
کسی که قصد و شرایط ازدواج رو نداره
خواهشا با این ادم ها کاری نداشته باشین، بذارین به درد خودشون بمیرن
نه عاشقشون کنین و نه خوتون رو یه دختر قانع و کاندید ازدواج نشون بدین
خیلی حرف زدم، فقط برای اینکه شرایط شما معلوم بشه،
شما با کدوم دسته از این ادم ها برخورد دارین؟
تا چه حد میتونین فعالانه عمل کنین ؟
چقدر حق انتخاب دارین؟
شرایط خودتون رو چطور ارزیابی میکنین ؟
پیشنهاد خودتون چیه ؟
پیشنهاد اطرافیانتون چیه ؟
:72:سلام مریم جان
اقای خارپشت چقدر ریزبینانه و کامل توضیح دادن
بنظر من چیزی که الان تو جامعه میبینم همه (اکثرا)دنبال خانوم کارمندن این یه امتیاز برات ...
شما تو جمع های خانوادگی شرکت میکنین؟
اجتماعی هستین؟
تو مجالس خانوما رفت و امد دارین؟
اکثر ازدواج های سنتی این طوره که تو عروسی و مهمونی و ازین جور جاها دختر و میبینن و میپسندن (دختر خوشگل تر متین تر زرنگ تر در اولویته)...
بعضی شغلا جوری هستن که تو جامعه ما دید خوبی بش نیست نمیخوام مثال بزنم
نمیدونم شغل شما چیه کجاست؟
خانوادتون پر رفت و امدن یا نه؟گاهی بعضیا بخاطر خانوادشونه که میمونن!
تیپتون چه مدلیه؟
سر زبون دارین؟یا ساکت و گوشه گیر؟
امن هم الان همکارانی دارم که 32 سال دارن و مجردن خیلی هم بخودشون نمیرسن اما پر توقعن و قوانین دست و پا گیر دارن
میدونی عقل مردم عادی به چششونه هیشکی از زیبایی های درونت خبر نداره پس جذابیت ظاهری خیلی مهمه البته هیشکی طرفدار دخترای جلف نیست...
مورد سواستفاده قرار گرفتن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط elahe.a
چرا سوئ استفاده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
ما ها دیگه بالای 30 هستیم، با روابط اجتماعی بالا که قدرت تشخیص صحیح و نا صحیح را داریم، قطعا از کسی خوشمون میاد که سرش به تنش بیارزه!
پیشنهاد آشنایی هم فکر نمیکنم خیلی ربطی به خاستگاری داشته باشه، خانم قدم جلو میزاره برای آشنایی، و بعد از یه مدت آشنایی، دو طرف به این نتیجه میرسن، به درد هم میخورن یا نه!
در همین تالا هم داشتیم، فردی که خانم پیشنهاد آشنایی داده بودن و بعد از آشنایی خود خانم اعلام کردند که تفاهم ندارند!
البته قبول داریم باید این پیشنهاد از طرف خانم خیلی زیرکانه، باشه تا تصور به وجود نیاد، خانم کشته مرده ازدواجن!
مرسي از همه دوستان خوبي كه سعي كردن به من كمك كنن.
نمي دونم شايد من منظورمو خوب بيان نكردم. من اونقدرام تاپ وايده آل گرا نيستم. از خانواده متوسطي هستم و هيچوقت هم دنبال يه آدم تاپ و آرماني نبودم. من دنبال يه آدم متوسط هستم، مثل خودم. اما تعجبم از اينه كه چرا تو اين شهر به اين بزرگي يه آدم نرمال و متوسط سر راهم قرار نگرفته. ضمنا فكر مي كنم قضيه جلو رفتن و مطرح كردن پيشنهاد به يه پسر جدا از بحث سوء استفاده كار جالبي نباشه و ممكنه آسيب هاي عاطفي بيشتري به دختر بزنه ...
معمولا اگه خانوما حتی واسه آشنایی پا پیش بذارن موفقیت امیز نیست
ولی میتونن تلاش کنن مورد توجه قرار بگیرن
امروز روز آقایون به تیپ و قیافه خیلی اهمیت میدن
دخترای سرزبون دار و یه کم خوش تیپ حتی اگه موقعیت خوبی هم نداشته باشن ازدواجای خوبی دارن اکثرا
ولی در کل اگه یه مدت خودتو بزنی به بیخیالی و به ازدواج فکر نکنی موقعیتش واست پیش میاد
به نظر من شرایط سختی واسه خواستگار نذار ولی خیلی هم خودتو دست کم نگیر
با کسی که شرایطش خیلی از خودت پایین تره ازدواج کنی قطعا پشیمون میشی با اینکه سنت بالا رفته
من فقط یه توصیه دارم
هرررررررررررگز به خاطر اینکه سنتون داره میره بالا و ممکنه خواستگار خوب براتون پیدا نشه، تن به ازدواج ندین،مخصوصا با کسی که از نظرتون معیارهای ازدواجتون رو نداره
چون حتما شکست میخورید و اون موقع میگید:
کاش مجرد مونده بودم ولو اینکه سنم 60 سال بود!!!
باید حضورتو تو جامعه بیشتر کنی..منظورم از حضور، حضور درست هست نه اشتباه
به خودت هم برس..نمیخواد فشن باشی..منظور ظاهر تمیز و زیبا و جامعه پسند
هستند مردان سن بالایی که دنبال ازدواج با خانومهای سن بالا هستند که اتفاقا شرایط خیلی خوبی هم دارند و در ضمن دلشون خیلی جوونتر از خیلی از جوونهاست و درک خیلی بالایی هم دارند
کاش یکی از این آقاهای سن بالا هم گیر من میومد (نمیدونم چرا هرچی کم سن و ساله خواستگار منه!!) :(
باسلام
باید به اطلاع دوستمون برسونم ، شرایطی که ایشون دارن تقریبا مشابه شرایط اکثر دختراست ، منم 27 سالمه ، شاغل ، مهندس ، زیبا ولی مجرد ... از خودم تعریف نمی کنم ولی اخلاقم از بیشتر دخترای اطرافم مناسب تره ، دوست پسر نداشتم ، باکسی نبودم ، تا الان هم تو زندگیم سعی کردم اعتقادات و ایمانمو حفظ کنم ، با همه اینها شرایط ازدواج برام اتفاق نیافتاده ، علتش رو نمی دونم ، دوستی گفته بود خانواده باید دست بکار بشن ، فکر کنم جواب خوبی نیست چون می دونم خانواده های ستنی به این حرفها اعتقاد ندارن ...
بهرحال دوست عزیز ، حتما قسمت اینه ، خدا این طور خواسته ، پس خدایا راضیم به تقدیری که تو برای مقدر کرده ای ، شکـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـر
من الان یک راهکار به نظرم رسید:305:
توی جمع های جدید و کلاسهای متفرقه ای که علاقمند بودید ولی به هر دلیل تا حالا نرفتید شرکت کنید
و اونجا هیچ حرفی از درآمد بالا و سطح تحصیلات بالاتون نزنید بزارید یه عده آدم فقط خودتون رو ببینند و در موردتون قضاوت کنند :311:
اینکه بقیه از رفتارت تعریف کنن دلیل نمیشه که تو جمعای خودمونیشون چیزای دیگه نگن یا شمارو آدم مغرورو سخت گیری معرفی نکنن بعضی وقتا این آدما رو از ظاهرشون نمیشه شناخت و این کاراشون هم میتونه دلایل زیادی داشته باشه.اینو گفتم چون خیلی از این موردا رو دیدم.:305:
به نظر من هم یه مدت حتی کوتاه فکرتون رو از این مساله بردارین و روی کارایی که علاقه دارین تمرکز کنین
پروردگارا ما را آن ده که آن به:323: