RE: برای هیچکس ارزش ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دوباره میسازمت
پس همین آشو همین کاسست و من محکوم به تنهاییم
[/quote]
نه. نه منظورم این نبود. منظورم این بود که توقع اینکه همه خیلی باهات دوست باشنو نداشته باشه. دوست واقعی پیدا می شه اما تعدادش توی زندگی ادم کمه واقعا. معمولا دوستی های معمولی همینه که یه مدت با هم همکلاسی هستن یا هر مسیر مشترکی بعدش که دیگه مسیر از هم جدا بشه کم کم خیلی کاری به هم ندارن. همین فقط وگرنه بین همین دوستی ها هم می تونی دوست واقعی پیدا کنی اما منظورم این بود که از هرکی می بینی توقع دوستی زیاد نداشته باش چون ممکنه دلت اوخ شه! چون در واقع ممکنه توقعی بشه که طرف مقابلت توانایی براورده کردنشو ممکنه نداشته باشه. همین عزیزم. الانم می تونی بری دنبال کار اگه درست تموم شده. از همین دوستات هم می تونی واسه کار پیدا کردن کمک بگیری.
" من اخلاقم طوریه که تا یک آدم کار بدی می کنه فورا از چشمم میفته و قطع رابطه می کنم نمی دونم چه جوری باید با سیاست باشم"
باید به کسی که باهاش دوستی هم به اندازه ی خودت حق اختیار انتخاب و حتی اشتباه کردن بدی. همه امون ممکنه گاهی رفتارایی بکنیم که خوشایند طرف مقابلمون نباشه در حالی که خودمون نمی خواستیم و حتی ممکنه اگاهی نداشته باشیم. هم خودتو همینطوری که هستی بپذیر هم دوستاتو و تا حدی می تونی از اشتباهات خودت و دوستات مخصوصا وقتی که قصد بدی پستش نبوده چشم پوشی کنی.
RE: برای هیچکس ارزش ندارم
سلام
ممنونم از شما ها
متاسفانه چند وقت نتونستم بیام تالار
خلاصه این اتفاقاتی که افتاد تو زندگیم و این جنگ و دعواها بنده منزوی شده ام
وقتی کسی ازم می پرسه چرا با دوستات نمی گردی چه بگویم؟
اصلا حس حقارت میاد سراغم
حتی تو فامیل هم کسی من تحویل نمی گیره
کسی باهام نمیشینه مثلا وقتی میرم خونه عموم پسر عموهام لا اقل تا وقتی تو خونشونم باهام نمی مونن و میرن با دوستانشون بیرون و شاید بعضی وقتا بپرسن چرا تو با دوستات نمیری بیرون؟
اونوقت من یه بار کم موند گریه کنم!
بالاخره اشتباهات رفتاری و ....... داشتم و ........ عقده ای شدم و می خوام تلافی کنم
حال چه کنم با دل تنها چه کنم با غم دل چه کنم با این درد؟ دل من ای دل من
محیطمو عوض کنم؟ برم بیابون؟