-
RE: ازدواج اجباری
دوست عزیز
به نظر من خیلی غیر مستقیم با یکی از خواهرانش که میدونین نزدیکتره بهش تماس بگیرین، و در مورد مشکلتون شفاف صحبت کنین، و از خواهرشون بخواهین تا بدون اینکه همسرتون متوجه شوند، با ایشان صحبت کنه، شاید دلیلش را بفهمین! خواهرا راحت با هم درد دل میکنن، زودتر به نتیجه میرسین! از طرفی یه مدت بهش فشار نیارین، سکوت اختیار کنین و ببینین عکسالعمل چی هست! زمانی هم که عکسالعمل نشون داد، بگین من برا طلاق دلیله منطقی میخوام!
اگر موضوع عشق و علاقه است که خوب باید فرصت بدی تا بوجود بیاد! اگر از اخلاق یا خصلتهای من ناراحتی و اذیتت میکنه، بگو تا رفع مشکل کنیم، اگر کس دیگه رو میخوای خوب بگو تا منم با خودم برای طلاق راحت تر کنار بیام!
واقعا دلیل بخواهین ازش، البته ایشون حاضر به مشاور نیستند، اما میتونین با یک مشاور به تنهایی مشورت کنین، راهکار میدن بهتون،
امیدوارم به زودی مشکلتون رفع شه
-
الهه خانم با تشکر از راهنمایی خوبتان
در رابطه با صحبت کردن با خواهرش مشکل من اینه که خواهران بزرگتر از خودش اگربهش چیزی بگویند جواب سر بالا بهشان میده.خواهران کوچکتر از خودش هم به حساب نمی آورد. ایشون از کسی حرف شنوی ندارد.
میترسم اگر به حال خودش رهایش کنم فکر کند که به فکر او نیستم و علاقه ای بهش ندارم و بدتر بشه.
شانیبد من توی این شهرها مشاور وروانشناس خوب پیدا نمیشه. اگر روانشناسی هم وجود دارد توی این موضوعات کم تجربه هستن.
بازم تشکر از نظرتون
-
http://www.qalameson.org/ftopict-27671.html
برای راهنمایی ام وخواندن نظرات بقیه خواهشا به این لینک مراجعه کنید
-
سلام دوست عزیز
نمیتونی به همسرتون آدرس سایت رو بدهی تا خودشون برای درد و دل اینجا بیان؟البته میتونین نگین شما هم طرح مشکل کردین و اعلام کنین چون همه با اسم مستعار هستند، کسی قادر به شناسایی شخص دیگر نیست، خلاصه یه جوری که صلب اطمینان نشه و بتونه راحت مشکلش را مطرح کنه!