RE: خواهشا یه دقیقه بیایین تو ارزش خوندن داره
سلام به نظر من که اول از طریق خواهرت پیغامتو برسون چرا فکر میکنی بهت میخنده نه من چون خودم یه خواهرم میگم شاید خیلیم از اینکه داداشش انقدر بزرگ شده که میخواد مستقل بشه خیلی هم خوشحال بشه
دوم راه بعدی همون ایدی که مثلا یه چیزی در مورد کنکورش از عشق و عاشقی حرفی نزن اگر جوابتو داد یعنی اونم شاید یه جورایی به شما نظر داشته باشه بعد صحبت از علاقه و ازدواج کن البته بازم میگم راه اول خیلی بهتر چون با شرایطی که از دو خونواده گفتید
به نظر من ببین شرایط ازداواج رو واقعاً داری یا نه؟
گفتی حقوقت 200 تومنه و در حال حاضر دانشجو هستی و 9 ماه از سربازیتون هم منده ... به نظرت با حقوق 200 تومن و دانشجو بودن و سرباز بودن میتونی زندگی ایده آلی در حد زندگی ای که این دختر خانم در حال حاضر دارند براش مهیا کنی؟
اینو فراموش نکن که دختر خانومها به امید زندگی بهتری از زندگی پدریشون وارد یه زندگی مشترک میشن و بعد از یه مدت مسائل عشق و عاشقی و .... پر رنگیه اولیشو از دست میده و چیزای دیگه در زندگی پر رنگ تر میشن
به نظرم خیلی داری عجولانه و احساساتی برخورد میکنی و اگه یه مقدار صبورتر باشی و به خودت زمان بدی شاید تصمیم درست تری بتونی بگیری.
سلام دوست عزيز
آيا كار شما درسته كه به تك تك اعضا پيغام خصوصي با اين مضمون بدهيد :
سلام من فكر كنم فقط شما مي تونيد به من كمك كنيد چون من مطالب شما رو مطالعه كردم و احساس مي كنم راهنماييهاي شما مي تونه مفيد باشه !!!!
اگه ما در كارهاي روزمره با خودمون و ديگران صداقت داشته باشيم هيچگاه ترس ابراز وجود نخواهيم داشت و خداوند هم هميشه بهترين راه رو جلوي پامون قرار مي ده ...
اميدوارم موفق باشي
جناب مدیر سلام و تشکر از جوابتون
ببینید یه خواهشی که از شما دارم این روی منو زمین نندازید
باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا این تایپک رو مسدود نکنید. ببینید در این قسمت دوستام نظرهای خوی ، متفاوت و هدفمندی رو ارائه دادند که من همه اونا رو در نظر میگیرم.
من بعد از دو هفته ، یعنی زمانیکه امتحانات من تموم بشه و اونم از درس و کنکور راحت بشه میخوام این حرف رو بزنم. و مهمتر اینکه من به خاطر فعلا ازدواج نمیخاوم این کارو بکنم. واقعا من باید شرایطتمو در نظر بگیرم.
خونه - کار - ثبات - درس - سرمایه و ... که با اون قابل قیاس نیست.
دوم اینکه من میخوام فقط نظرشو در مورد من بگه و آیا من برای ازدواج روی اون حساب کنم یا نه؟
در ضمن من با اینکه در فرومهای گوناگون همکاری خوبی دارم ولی چون دیدم این بحث من در مورد ازوداج چندان مربوط نمیشه در این قسمت نوشتم.
جناب مدیر خواهشا و خواهشا 10 روز دیگه هم دندون رو جیگر بذارین تا من نظرات دوستان رو ارزیابی کنم و حرف نهایی رو بزنم که یا خودم میرم یا به آیدیش یه حرفی میزنم و یا به خواهرم میگم.
که به غیر از 3 مورد هیچ راهی رو قبول ندارم.
این 10 روز خیلی زیاد نیست. شاید دیگه منو تو این جمع دوستانه نبینید.
نمیدونم شایدم بیام از هر از گاهی از دوستان درخواست کمک کنم.
واقعا دوستان دیدگاههای خوبی بیان کردند. من واقعا استفاده کردم . دست هشونو میبوسم.
و اما جناب عرفان عزیز من خواستم شرایط تک تک اعضا رو بدونم و اونم خصوصی بعد مدیر فروم گفتش که بهتره در بخش خودش مطرح کنی اینجوری به نتیجه بهتری میرسی.
بابا 10 روز خیلی زیاد نیستااااااا.
من که همیشه مزاحم شما نمیشم.
امیدوارم ببخشین. شرمنده.
فقط میخوام جمع بندی نهایی دوستان را انجام بدم و برم جلو.
و اما جناب عرفان عزیز من خواستم شرایط تک تک اعضا رو بدونم و اونم خصوصی!!
حالا من به تک تک کجا پیام دادم به یکی دو نفر این رحفو زدم جرم که نکردم. اعتماد کردم.بعد مدیر فروم گفتش که بهتره در بخش خودش مطرح کنی اینجوری به نتیجه بهتری میرسی.
بابا 10 روز خیلی زیاد نیستااااااا.
من که همیشه مزاحم شما نمیشم.
امیدوارم ببخشین. شرمنده.
فقط میخوام جمع بندی نهایی دوستان را انجام بدم و برم جلو.
سلام
اكه شما واقعا قصد ازدواج داريد حداقل بذاريد صحبتهاي اوليه پيش بره وشرايط خودتتون رو مطرح كنيد خانواده دختر هم اگر ببينند كه شما جوهره زندگي و كار رو داريد مخالفتي نمي كنند.(ببخشيد كه رك حرف مي زنم)2. شما آقايون چرا فكر ميكنيد كه دختري اگه پسري رو دوست داشته باشه ميگه پس غرورش چي ميشه ، قرار نيست كه هركي از راه رسيد بهش گفت دوست دارم .من به شخصه تا با كسي ازدواج نكنم نمي گم به كسي نمي گم دوستت دارم حتي اون اگه مثل شما قبل از خواستگاري نظرمو بپرسه