RE: بي علاقگي همسرم به من
سلام طراوت جونی
اگه از من میپرسی من میگم همسرت همراهته .دیگه چیکار کنه بنده خدا بخاطر تو از اون نیازش میگذره.همش بهت تلقین میکنه چیزیت نیست.تورو تو روال عادیه زندگی گذاشته تا زود خوب شی .
ازت میخواد کارای بچه رو خودت انجام بدی تا بفهمی خوبی وسالم وهنوز میتونی مادری کنی.
بببین ازین بهتر نمیتونه عشقشو به تو نشون بده روشش اینه .شوهرتو همینجوری که هست قبول کن .
میدونم دوس داری با روش تو بهت توجه کنه اما ایا خودت این کارو میکنی؟ همونجوری هستی که اون میخواد ؟
ببین هر کدوم ما یه مدلیم ونمیتونیم صددرصد همونی باشیم که اطرافیان میخوان اما باید سعی کنیم خودمنو به اونا نزدیک کنیم.
حالا که میتونی بری سر کار شوهرت پیشش بمونی پس برو.این از این .بهونه نگیر.
میگی ضعیفی برو دنبال درمون .مکمل بخور .برو دکتر.
بابا طراوتی که من میشناسم خیلی قویتر ازینه.
دیگران بهت کمک کردن .دیگه نوبت خودته برو جلو .نترس از چی میترسی؟
از حمله؟مگه تا حالاش دور از جون چیزیت شده؟
منظورم از خرید این نیست که برو دوتا جعبه میوه بذار رو دوشت بیار منظور یه گشتی بیرون زدنه وتو مردم بودنه.
حالا دوتا نون هم بخر.
باید خرید کنی؟ برو جاهایی که همه جنسی میفروشه خریدتو بکن بگو واست بیارن تا دم در یا تاکسی تلفنی بگیر .
لازمم نیس همسرت بدونه بذار فک کنه همشو تو اوردی.اینجوری دلش گرم میشه وخیالش راحت .
راستی عنوانت اصلا مثبت نیست یعنی چی بیعلاقگی؟؟؟؟اگه بهت علاقه نداشت بالا سرت گریه نمیکرد.اون نگرانته خیلی بیشتر از خودت.بهت حسودیم شد.
به خودت تلقین نکن .اون تورو دوست داره......تموم
همه چی درست میشه فقط بخواه ....همین
ببخش پر حرفی کردم:163::72::72::72:
RE: بي علاقگي همسرم به من
عزیزم نمی دونم واقعا جزییات بیماریتو شاید واقعا اینطوری واست بهتر باشه که شوهرت رفتار می کنه شاید دکتر بهش گفته. در هر حال نترس و نگران نباش. روی خوب شدن خودت تمرکز کن و سعی کن اونوقتایی که حالت خوبه به شوهرت برسی به بچه ات هم برسی. وقتی که حالت بد می شه و شوهرت کنارته می تونی فقط ازش بخوای که بغلت کنه. اگه نمی خواد لازم نیست هیچی بگه فقط اروم بغلت کنه. خودت هم حتما دکتر و روانشناس رفتی هر کاری که کمکت کنه سریعتر حالت خوب شه انجام بده. به خواب و غذات هم برس. از بقیه ی روزت که حالت خوبه خوب استفاده کن. سعی کن خیلی روی وضعیتی که می گی ده دقیقه طول می کشه حدودا فکر نکنی. نوشته بودی حواست پرت شد وقتی رفته بودی توی کوچه شاید یه کاری بتونی بکنی واسه اینکه وقتی می بینی داره حالت کم کم بد می شه که حواست پرت شه. مثلا تلویزیون ببینی اهنگ گوش بدی یا هر کار و فعالیتی که پزشک بهت گفته. اگه بشه که کنترلش کنی که کمتر پیش بیاد یا شدتش کم شه خیلی خوبه. به نظر من در مورد رابطه ی شوهرت نگران نباش. تا حالا که صبر کرده می تونه بازم صبر می کنه. اما خودت سعیتو بکن که حالت بهتر شه. به غذات خوابت ارامشت برس. انقدر هم فکر و خیال نکن. امیدوارم حالت خیلی زود خوب شه.