-
RE: صداقت و راستگویی
سلام و خیلی متشکرم از پاسخهایی که با حوصله دادید من معذرت میخوام چون خودم هم متوجه نشدم چرا از مرز یک سوال گذشت.
خیلی خوشحالم که شما بسیار محکم و استوار از این اعتقاد درست و انسانیتون دفاع میکنید امیدوارم خداوند همیشه پاداش صداقت و راستگویی شما را با یک زندگی بسیار خوشبخت و لذت بخش به شما بدهد و البته عاقبتی خوشتر.
این باور شما به من هم انرژی داد
-
نه بحث ضعف نیست شاید یک مورد های شخصی باشه که در مورد همه ممکنه پیش بیاد خوب طبیعیه که همه مسائل رو طرف مقابل نباید بدونه مثل اینکه اگه می شد آدم ها افکار همدیگه رو می خوندن اون موقع همه چیز بهم می خورد. بعضی موقع ها یه چیزهایی هست که نباید بگه در مورد همه چیز ممکنه باشه در مورد خانواده در مورد خودمون و چیزای دیگه نمی دونم نظر من اینه شاید اشتباه فکر می کنم.
-
سلام ارزو خانم
خواهش می کنم نه اولش فقط مزاح کردم
از لطفتون هم ممنون هنمچنین من هم براتون این ارزو رو دارم
اگه راستشو بخواهید من خودم به راستی خیلی اهمیت میدم نمی گم همیشه راست میگم اما اگر روزی هم مجبور بشم دروغ نمی گم بلکه یه جورایی طرف مقابلم رو می پیچونم (عامیانه)
چون به نظر من کسی که به شما دروغ میگه شعور شما رو دست کم و به بازی گرفته
از تون بازم ممنون
-
سلام شیلا خانم
من به عقیده شما احترام میگذارم
-
سلام
راستشو بخوایید من چند وقتی هست یک کاری رو ازمایش کردم و دیدم جواب مثبت داد و اونم این بود که یک هفته ای رو بدون اینکه حرف دروغی بزنم واقعیت و راست می گفتم با اینکه به ضررم تموم میشد ولی تبعاتش برا من مثبت و خوب بود و خدا هم یاریت میکنه
بهتره شما هم امتحان کنید