RE: از اینکه برادر شوهرم با ما زندگی می کند کلافه شدم
خانم ماریام
اینطور که متوجه شدم با بحث منطقی و اعلام نا رضایتی کاری رو از پیش نبردید. اگه برادرشوهرتون لوس هستند به شما ربطی نداره و این لطف شماست که تحمل می کنید و نه وظیفتون. این مسئله ممکنه باعث رنجش شما از همسرتون و بروز مشکلات در زندگی مشترک بشه. چندتا راه حل به ذهنم رسید که مطرحشون می کنم شاید بدردتون بخوره.
-- زمانیکه برادرشوهرتون خونه هستند کاملا باهاش جدی و تا حدودی بداخلاق رفتار کنید (بی احترامی نکنید فقط خیلی خیلی خشک و جدی باشید):160:
-- سرویس هایی که قبلا بهش می دادید رو بتدریج کم کنید. مثلا اگه براش غذا می پختید دیگه نپزید...لباسهاشو نشویید و ....
-- یه کم محیط خونه رو براش سخت و غیرقابل تحمل کنید. مثلا بخشی از وسائلتون رو تو اتاق خوابش بذارید و هی وقت و بیوقت برید تو اتاقش...وقتی درس می خونه صدای تلویزیون یا ضبط رو بلند کنید (البته حتی الامکان این کارارو زمانیکه همسرتون خونه نیست و فقط برادرشوهرتون هست انجام بدید):101:
-- مهمون زیاد دعوت کنید.
-- مسئولیت کارهای خونه رو رو دوشش بیاندازید:300:...مثلا اگه همسرتون خونه نیست خیلی راحت بهش بگید برو فلان چیزو برام بخر. وقتی سر کار هستید از محل کار بهش زنگ بزنید و بگید مثلا مرغ پختم تو یخچاله لطفا سرخش کن یا برنج رو بریز تو پلوپز و ...
ممنون sunlife جان :72:
از اینکه وقت گذاشتی برام ممنونم. از کمکت خیلی ممنونم اشالله که جواب بده، هرچند خیلی نا امیدم ، چون خیلی از راه حل ها رو تست کردم، اما .... در ضمن بعد از یه ماجرایی به همسرم گفتم بهش بگه هیچ وقت قبل از همسرم خونه نباشه، که خداروشکر این یکی عملی شد و بنابراین و باز هم خدا رو شکر :323:تقریبا هیچ وقت باهاش تنها نیستم. من انقد ازش بدم اومده که تقریبا اصلا باهاش حرف نمی زنم، ولی اصلا دلیل این بی توجهی منو نمی فهمه یا خودشو میزنه به اون راه...
سلام
عزیزم گرفتن حق که رو نمیخواد. الان تو داری به خاطر راحتی برادرشوهرت از حق خودت میگذری . تو که میدونی این مشکل حالا حالاها حل نمیشه پس قاطعانه یک بار برای همیشه مشکلت رو حل کن. بهتره یه کم با شوهرت محکم حرف بزنی.همسرت نباید اینطور راحت بهترین روزهای زندگیش رو فدای برادرش کنه. به شوهرت بگو آیا برادرش هم حاضره به خاطر اون از راحتیش بگذره؟ مطمئنا نه. تو خودت هم این مورد رو یک بار پیش برادرش به شوخی مطرح کن که هم قضیه برای شوهرت هم برای برادش روشن بشه.
بهتره به شوهرت اولتیماتوم بدی اگر انجام نداد قهر کن برو خونه بابات
اون موقع همشون می فهمن ناراحتی
لااقل انقده تو خونه شما بهش خوش نمیگذره
ببخشید رک گفتم