RE: به نظر شما برای رفت و آمد به محل کارم چی کار کنم؟
من اگه جاي تو بودم ميذاشتم همسرم اين كارو انجام بده به نظر من وظيفشه بچه مال اونم هست واونم بايد سختي بكشه سر كار تو برو ولي شوهرت بايد كمكت كنه
در مورد 6 ماه مرخصي قانون ميگه 6 ماه مگه ميتونن بر خلاف قانون رفتار كنن
به اين مردها نبايد رحم كرد مطمئن باش قدر گذشتتو نخاهد دانست .كاري نكن بعدها پشيمون بشي
سلام مامان مینا
خوبی گلم؟ نی نی گلمون چطوره؟ :46:
مینا جان چرا همیشه موضوعی برای استرس داشتن برای خودت میتراشی؟
یک لحظه نگاه کن به مکالمات خودت :
- اگر بچم ناقص بشه چی؟
- با شروع شدن کلاسای شوهرم خیلی واسش سخت شده،البته در ظاهر چیزی نمیگه اما میدونم که خیلی سختشه
- بزنم به در پررویی و با اتوبوسای شرکت بیام
و ....
پس خود مینا این وسط چی میشه؟ چرا مینا همیشه خودش رو سانسور می کنه؟
چرا مینا فکر می کنه باردار بودن پر روییه و نباید از سرویس استفاده کنه و برای خودش چالش ایجاد می کنه؟
چرا مینا وقتی بهش میگن به جای 6 ماه ، 4 ماه برو مرخصی سکوت می کنه؟
چرا مینا انقدر به خودش فشار و استرس وارد می کنه و خودخوری می کنه اما از بیرون ساکته و برای مردم و
حرفشون زندگی می کنه؟
مینای گلم
اولا که بارداری یک موهبت الهیه و خداوند ایم امر طبیعی رو برای فرزند دار شدن برای ما انسانها قرار داده پس لازم
نیست از مردان همکارت خجالت بکشی و دیگه سوار سرویس نشی!
دوما باید قاطعانه به مدیرتون بگی این حق حداقلی یک مادر هست که حداقل 6 ماه کنارش باشه! و به هیچ عنوان
نمیتونم حتی به خاطر رودربایستی از حق فرزندم بگذرم! از حق خودت میتونی اما فرزندت نه!
سوما حالا که برای خودت مشکل تراشیدی و همسرت رو وارد داستان کردی پس دوباره شروع نکن جای همسرت
فکر کردن! اگر شما مادری اون هم پدره! اگر برای اون سخته ، برای تو که جون و سلامتت رو برای مادر شدن گذاشتی
سخت تره حمل و نقل این موجود شیرین دوست داشتنی! پس انقدر به خودن سخت نگیر! در مقابل سختی هایی
که تو داری و بعد قراره بکشی این چیزی نیست!
پس یا با خودت کنار بیا و بپذیر این یک امر طبیعیه و خجالت نکش و با سرویس برو!
یا از اینکه همسرت براش وجود تو و فرزندتون با ارزشه لذت ببر و با خودت انقدر فکر و خیال نکن!
دنبال راه سوم هم نباش دیگه لطفا!
مینا به خدا داری به نینیمون ظلم می کنی اگر به خاطر این مسائل آرامشت بهم بریزه و استرس بگیری!
خوبه همسرت هم فکر کنه که مینا به خاطر اینکه من بابا بشم سلامتیش رو به خطر انداخته؟
پس دیگه انقدر مسائل رو پیچیده نکن و کمی هم به فکر راحتی خودت و نینی باش! بابا ها نقششون حمایتگری و
حفاظت از خانوادست و تامین راحتی و آسایش برای خانواده!
پس بذار همسرت نقشش رو ایفا کنه و انقدر هم خودخوری نکن و کمی هم به فکر خودت باش!
لطفا دست از این رفتارها و تفکرات منفعلانه هم بردار!
تو پس فردا قراره الگوی فرزندت بشی پس الگوی کاملی براش باش!
مواظب نینی قشنگمون هم باش :46:
:72:
:305:سلام مینا جان
ممنون از تبریکت اسم نینی من انیتا هستش
فقط ارامش داشته باش و مطمین باش عین برق این دوماه هم میگذره
به خدا توکل کن و سوره عصر رو زیاد بخون انشالله هردوتون صحیح و سالمید
مینا جان هر کاری میتونی برای ارامشت انجام بده باور کن هیچ ایرادی نداره این دوماه یکم خودخواه باشی و مطمین باش همسرت هم کاملا" درکت میکنه فقط قدردانی رو فراموش نکن
راستی هیچ تضمینی نیست که دوماه کامل به زایمانت مونده باشه پس لطفا" شبیه من تا شب زایمان بدو بدو نکن و ارامش داشته باش
هرجور که امینیت روحی و جسمیت بیشتره برو سر کار . اگه با همسرت راحت تری با ایشون برو اگه با اژانس راحتتری با اون برو حتی اگه دوسوم حقوقتم بدی مهم نیست ارامشت رو فدای هیچ چیزی نکن
اینقدرم تو رودرواسی نباش شاید بعد زایمان احساس کنی نیازی جای 6 ماه 1 سال کنار نینیت باشی.
مثل من که تا ماه 9 بزور میخواستم برم سرکار بعد زایمان دیدم نینیم از هرچیزی مهمتره و فعلا" یه 2 سالی نیمرم و کارمم از دست میدم :305: پس فعلا" راجع به بعد زایمان فکر نکن
فقط شاد باش و اروم بخودتم فشار نیار :46:
سلام صحراجون.چند روز پیش که سونو رفتم دکتر بهم گفت که وزنش نسبت به سنش ده روز عقب تره.دیروزم که رفتم پیش دکتر متخصص زنانم گفت سالمه اما متاسفانه رشدش عقبه و ضعیفه.
خودمم اصلا بهم نمیاد که دارم وارد ماه هشت میشم!!!!!!!!!!
خیلی نگرانم و نمیدونم باید چیکارکنم.
کاش آقایsci اینجا هم میومدن
آفتاب همدرد عزیز،
دو مورد را که خودم از نزدیک می شناسم بهتون می گم. یک مورد در ایران دو هفته قبل از زایمان به مادر گفتند که دور سر بچه کوچکتر از حد معمول است و احتمالا بچه مشکل دارد. بچه مذکور الان ده ساله است و کاملا سالم و معمولی.
مورد دوم یک ماه پیش به یکی از دوستانم در انگلیس گفتند که قد بچه از حد معمول کوتاهتر است و احتمالا مشکل دارد. بچه به دنیا آمده و حد معمول بچه ها که 50 سانت است، این بچه 53 سانت است!
اصلا نگران نباش.
به خدا توکل کن.
غذاهای مقوی و مفید بخور. شما هنوز دو ماه فرصت داری و می تونی به اندازه کافی به تغذیه و استراحتت برسی تا کوچولو خوب رشد کنه. فقط حتما به تغذیه ات توجه کن.
آفتاب همدرد عزیز
سلام
من هم موردی به مثالهای پیدای عزیز اضافه میکنم.
من هم در ماه 8 بارداری سونوگراف گفت بچه ات لاغر هست و دو هفته عقب افتاده حتی نوشت که یک سونوگرافی دیگه دوباره یک هفته دیگه باید بری تا روند دنبال بشه.البته ناگفته نمونه که من در اون محدوده زمانی از بسکه از چاقی بدم میومد غذاهای پر انرژی رو به شکل سر خود حذف کرده بودم (ماکارونی و برنج اصلا نمیخوردم)
بعدا هم کمی همسرم بهم اعتراض کرد و دوباره همه غذاها رو شروع کردم به خوردن پزشکم هم گفت قلب و بقیه موارد طبیعی هست نیاز به سونو مجدد نیست بچه ام 3 کیلو و 50 گرم شد قدش هم بلند بود بچه چاقی نبود ولی خوب بود.
اگه از نظر قلب و سایر موارد ایراد نداشته باشه لاغری خیلی مهم نیست فقط توی سه ماهه آخر جنین نیاز زیادی به انرژی داره علاوه بر غذاهای حاوی پروتئین و مواد معدنی و ویتامین غذاهای پر انرژی رو هم مواظب باش حذف نکنی رژیم رو بذار برای بعد به دنیا اومدن بچه ات.
سلام آفتاب همدرد عزيز
من تاپيك هاي قبليتونو خوندم شما با شوهرتون مشكلات زيادي داشتيد . با وجود اين مشكلات بچه دارشديد .راستش من هم 5 ساله ازدواج كردم وميخام اقدام كنم .ولي منم با شوهرم مشكلاتي دارم كه توي اين 5سال حل نشده شايدم بيشتر شده باشه .
مينا جان شما همه مشكلاتت حل شد يا هنوز مشكلات قبليت هست ؟
بچه دار شدن به نظرت كمك ميكنه براي حل مشكلات يا مشكلات را حادتر ميكنه /
من شوهرم اصرار داره بچه دار شيم ولي من خيلي دودلم ميترسم شرايطم از اينكه هست بدتر بشه /؟
شوهر من بد دهنه موقع عصبانيت بهم توهين ميكنه حتي گاهي بهم حمله ميكنه .نميدونم چكار كنم شما ميشه بگيد شرايطت چه طوره
اونطوركه خوندم شوهر شماهم توهين ميكرد وزياد از شما حمايت نميكرد با بچه دارشدنتون اوضاع چه طور شده ؟
خواهشن منو راهنمايي كن من 34 سالمه و داره دير ميشه .
ميترسم از بچه دارشدن با اين اخلاقهايي كه شوهرم داره ميترسم اوضاعم بدتر بشه
به نظر من بچه یه زندگی مستحکم و خوب رو شیرین تر میکنه و یه زندگی بد رو بدتر.
ماهم تمام سعیمونو کردیم که مشکلات اساسیمونو قبل از بچه دارشدنمون حل کرده باشیم.
یکی از قشنگ ترین اتفاقات زندگی بارداری و حاملگی زن است که به هزاران دلیل زن باید به خودش و این موهبت به دیده ای احترام و عظمت نگاه کند و نه تنها خجالت و مراعات ندارد بلکه افتخار و سربلندی دارد .
این شکم برآمده و بزرگ شده نشان از وجود یک انسان در درون تو دارد . به این انسان باید احترام گذاشت و با سربلندی او را از همین الان آماده باشی که به بقیه معرفی کنی و بی دلیل برای خودت مسئله به وجود نیاوری . کافی ست حس درونی خودت را نسبت به این موجود عزیز به شکل عمقی درست کنی .
این چیزی که تو به عنوان مسئله از نگاه دیگران و سختی و پیچیدگی طرح کرده ای کافی است که اندیشه ی شرمندگی مزمن خودت را با نگاهی دیگر و مخترم تر و اکرم تر مورد بررسی قرار بدهی .
متاسفانه در فرهنگ و مملکت ما هزاران خوب و بد غلط تعریف شده که خوشحالی و انرژی های مثبت لحظه ای ما را از ما می گیرد . چه اهمیت دارد که آن مردان همکار ترا با شکم برآمده ببینند و بدانند که تو قابلیت رشد و باروری یک انسان در وجود خودت را با مهربانی و سربلندی داری ؟ آیا واقعا شرم تو یک شرم واقعی ست یا دست ساز سرکوب ها؟!
به خودت و توانایی هایت افتخار کن و با اعتماد به نفس کامل حاضر باش که این کوچولو را به جماعتی معرفی کنی و نشان دهی که هر لحظه و در هر شرایطی حاضری که حامی سالم و سازنده ی او باشی . و بی دلیل مسئله را با فشار به همسرت و خستگی او پیچیده نکن .