RE: مشکلات جدید من با بدنیا اومدن دخترم
عزیزم گفتنی ها رو دوستان گفتن. فقط یک پیشنهاد. برای اینکه بتونی با نی نیت برید بیرون می تونی حتی صندلی ماشین مخصوص بچه ها تهیه کنی و محکم تو ماشین نصب کنی و هر جا خواستی بری. اینجوری به نی نی گلت هم خیلی خوش میگذره چون نی نی ها هم دوست دارن بیرون رو ببینن.
ضمن اینکه همسر شما هم الان بابا شده و اگر مدت زمانی با نی نیش نباشه پس چجوری این حس بابا شدن رو داشته باشه.
راستش با اومدن بچه شاید مدل با هم بودن همسران فرق کنه. مثلا برای اینکه حس با هم بودن با همسرت داشته باشی می تونی کارهای نی نی تون رو با هم انجام بدید و از این با هم بودن لذت ببرید.
موفق باشی مامان گلی.
سلام صحرا جان
وای چه قدر از خبر تولد فرشته کوچولوت خوشحال شدم
امیدوارم قدمش مبارک باشه و همیشه سلامت باشه
صحرا جان اینکه هم تو و هم همسرت به شرایط جدیدتون و چگونگیه رفتارهاتون آگاه بشید یکم زمان می بره
سلام
صحرا جان من هم دوران شما رو گذروندم ویکی از دلایلی که از داشتن بچه دوم هراس دارم همین روزهای سخت بچه داری هست که به نظر من سخت ترین مرحله زندگی آدم میتونه باشه.
فقط در نظر داشته باش که 6 ماه تحمل کنی خیلی وابستگیش به شما کمتر میشه و راحت تر میشی.
مادر توی این دوره همیشه خواب آلود و خسته هست و مشکلات ریز و درشت بچه داری آدم رو حساس هم میکنه
فقط در نظر داشته باش که قرار نیست تا آخر عمرت وضعیت اینجوری باشه یه مدت کوتاهه جالبیش اینه که با تمام سختیهاش بعدا دلتنگ این مرحله از زندگیت هم میشی.
در مورد حساسیت روی توجه همسرت به بچه من تعجب میکنم چون از نظر من خیلی شیرین هست که همسر آدم به بچه توجه کنه چون به طور غیر مستقیم حمایت گری و محبت به مادر بچه هم هست و از طرفی آدم مطمئن میشه که در آینده که انجام کارهای بچه توسط افرادی غیر مادر امکانپذیر شد پدر بچه با کمال میل برخی مسئولیتها رو انجام خواهد داد.
به نظر من این مرحله از زندگیت رو یکی از حساسترین و بحرانیترین مراحل زندگی بدون و انتظار اینکه همه چیز مثل قبلا باشه و همونقدر بهت خوش بگذره رو نداشته باش.
این مرحله هم میگذره و یک روز بچه ات برات یک همزبون میشه و با وجودش کلی بیشتر از قبل بهت خوش میگذره...
سلام به همه دوستای گلم
ممنون از تبریکاتتون و پاسخ های خوبتون که یه عالمه انرزی زاست . عذرخواهی میکنم که تک به تک به لطفتون پاسخ ندادم
خیلی دارم سعی میکنم از شرایط جدید لذت ببرم ولی گاهی واقعا" سخت میشه که هم با همسرت اصطکاک داشته باشی هم مشکلات و خستگی های ورود کوچولوت رو تحمل کنی
از دوستای خوبم میخواهم خواهش کنم بهم بگین چه تفریحاتی و سرگرمی هایی میشه با حضور یه نوزاد داشته باشم
یا بهتر بگم چجوری میتونم با وجود یه فسقلی در حال حاضر احساس مفید بودن داشته باشم؟
صحراجون من خیلی نمیتونم روی بعضی موضوعا راهنمایی کنم یعنی بعضی چیزا رو درست درک نمی کنم که بتونم نظر خوبی بدم مثله موضوعات زندگی مشترک یا روابط همسرا با خونواده هاشون. اما اینکه خسته ای به خاطر حضور نوزادو می خوام یه چیزی بگم. می دونم طبیعیه خسته باشی چون علاوه بر اینکه وقت واسه خودت نداری وقت واسه یه خواب راحت معمولی هم نداری قاعدتا و وقتی که خوابی هم احتمالا تمی تونی عمیق بخوابی و دایم حواست به بچه است اینا همش توی روحیه ادم اثر می ذاره. اما من به عنوان یه بچه ای که بزرگ شده می خواستم اینو بهت یاداوری کنم که هر کاری واسه بچه ات بکنی عزیزم بعدا خودت از خوبیش بهره مند می شی. و هر چی بهتر و دقیق تر به کودکت توی همین نوزادیش و بعدا بچه گیش برسی بعدا خودتی که به خودت افرین می گی. یعنی عین شادیه برات خوشحالی بچه ات. شاید به این چیزا فکر کنی بتونی وسط خسته گیای هرروزت یه کمی خوشحال بشی.
تو همین الانم خیلی خیلی مفیدی عزیزم. داری یه نفر دیگه رو بزرگ و بعدا تربیت می کنی. این خیلی کار مهم و بزرگیه.
دوستان که بچه داشتن احتمالا می تونن خوب راهنماییت کنن واسه تفریحاتی که بشه به همراه بچه ات انجام بدی که کمی هم به خودت رسیدگی کرده باشی.
یه کاری هم ممکنه بتونی بکنی مثلا اگه می خوای چیزی یاد بگیری که احتمالا صوتی هم باشه می تونی به همراه کوچولوت اینکارو بکنی تا یه حدی.
موفق باشی.
سلام صحراجون،البته خودم که هیچ تجربه ای ندارم ،اما به نظرم میتونی تا قبل از اینکه شوهرت از سر کار برگرده بری خونه مامانتینا،یا مثلا اگه واسه شوهرت سخت نیست هر چند وقت یه بار ازش بخوای مستقیم بیاد اونجا شام خونه مامانتینا دور هم باشین و بعد برگردین خونتون.
میتونی با کوچولوی نازت هنوز که هوا خیلی سرد نشده بری مثلا پارک نزدیک خونتون.
گاهی اوقات بچتو به مامانت بسپری و با یکی از دوستات و یا با همسرت برین خرید.
وقتی که آنیتاجون خوابه بیای همدردی و..........
فیلمایی که علاقه داری رو ببینی
و یا کتابهایی که همیشه دوست داشتی بخونی اما وقتشو نداشتی رو بخونی
راستی اگه دوست داشتی واسش یه شال و کلاه خوشگل بباف:46:
یه نرم افزار کاربردی که بهش علاقه داری رو سعی کن تو این مدت یاد بگیری و....
از طرف من نی نیتو ببوس:46:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra100
چجوری میتونم با وجود یه فسقلی در حال حاضر احساس مفید بودن داشته باشم؟
به به سلام مامان صحرا :)
مامان خانم مبارک باشه ورود فرشته کوچولوی رحمت الهی به زندگیت :46:
روی ماه آنیتای قشنگم رو از طرف خاله بهار ببوس :46: :46:
عزیزم خوش به حالت که خدا بهت لطف کرده و رحمتش رو به خونت سرازیر کرده. میدونی خیلی ها تو
حسرتشن؟ میدونی اگه لحظاه ای خدایی نکرده نباشه چه می کشی؟ میدونی چه فرشته ای داری؟
صحرای عزیزم
الکی که بهشت رو به مادرا نمیدن. مگه مامانای خودمون برای رسوندن ما به اینجا کم سختی کشیدن؟
معلومه که سختی داره همه کارهای بزرگ.
اما چرا فکر می کنی مفید نیستی؟ میدونی تربیت یک بچه یکی از سخت ترین و مهمترین کارهای دنیا
هست؟ بچه ها 5 سال اول زندگی شالوده شخصیتشون و اعتقاداتشون شکل میگیره و اگر این شالوده و
بینان خوب پی ریزی بشه و درست باشه اون بچه آینده خوبی خواهد داشت.
به شدت هم در حال رکورد کردن رفتارهای شما و باباشه. به شدن حس می کنه میزان علاقتون به هم
رو و اگر دعوا بکنین خدای نکرده دعواهاتون رو. اگر شما آروم باشین و با محبت باشین با هم ، اون هم
یک دختر آرام و مهربون و شاد میشه در آینده و اگر تنش باشه توی خونه پرخاشگر میشه.
پس یکی از کتاب های مفید مطالعه کتب روانشناسی و تربیت صحیح کودک هست و بازی کردن و حرف
زدن با فرشته کوچولوت :) سختیش چند ماهه همش اما لذت بخش ترین دقایق زندگیته باور کن.
اما در مورد همسرت. از موضع انفعال بیا بیرون. اون الان پدره. باید بیشتر برای شما و دخترش تلاش کنه
و مجبوره زیاد بیرون باشه. اما شما به جای غر زدن و منتظر موندن برای اینکه بیاد بهت محبت کنه ،
خودت یک جو شیرین 3 نفره درست کنه و کاملا تعاملی و به همسرت یاد بده که بهتون محبت کنه و کمک
البته با لبخند و محبت نه با غر زدن و توقع داشتن :)
مثلا بگو بابای نینی بیا 2 تایی برای آیندش برنامه بریزیم و نینی رو هم بذار کنارتون و با هم بگین و
بخندین. نمیدونی چه تاثیری تو روحیه نی نی داره به خدا.
کارای زیادی هست که بشه انجام داد خودت هم میتونی چند برامون مثال بزنی.
خوب این همه کار هست. دیگه بازم حوصلت سر میره؟ :)
مطالعه و کسب اطلاعات راجع به نی نی داری و تربیت فرزند.
خلق موقعیت های جدید و شاد در رابطه با همسرت و سوق دادنش به سمت رفتار درست.
کارای خود نی نی
یک عالمه کار داری. پس شروع کن عزیزم از همین حالا
:72: