RE: مقایسه همه خاستگاران با یک عشق خیالی!
زمان،مشکل شما رو حل میکنه.بهتره همونظور که صبا خانم گفت،stop بزنی رو افکارت.با توجه به اینکه ظاهر ایشون هم خیلی مورد پسندتون بوده،بهتره سعی کنی تصویر ایشون در ذهنتون رو با مرور نکردن از بین ببرید.اگر هم مجبور به فکر کردن بهش شدید،تصویرش رو توو ذهنتون نیارید.اولش سخته .ولی میشه
facebook رو برای حداقل 1 ماه deactive کنید(اطلاعاتتون پاک نمیشه،هرموقع خواستید میتونید فعالش کنید).اینطوری تصویر سازی ذهنتی از روی عکس ها ش هم نمیکنید.
در مورد اون دعوتش به منزل مجردی:
من به عنوان پسر و با دید خوش بینانه میگم بهتنون که 50 درصد هدف شوم بوده(با دید بدبینانه 95درصد:163:).بهتره از این رفتارشون به عنوان یک عیب بزرگ برای مقابله باهاش در ذهنتون استفاده کنید.
موفق باشید
سلام صبای عزیز
ممنون از راهنماییتون، سعی میکنم به فکرهام راجع به ایشون استوپ بدم و جریمه گذاشتن هم فکر خوبیه!
البته من وقت فکر کردن خیلی ندارم، چون خیلی سرم شلوغ هست، اما وقتی صحبت عشق و ازدواج میشه، میاد تو ذهنم، دست من نیست، از دست این ذهن سرکش من !!!
واقعا ممنون از راهنمایی خوبت:72:
ممنون syrex عزیز
بله حق با شماست و من میدونم قصد ایشون ممکنه اون جلسه شوم نبوده باشه ولی در جهت پایه ریزی به اون سمت بوده، و دوستم هم در سفر مشترکمون اطلاع داد که به عنوانه کیس ازدواج بهش فکر کن، اون به عنوانه دوست مناسب تو نیست، چون اون دنباله یه دوستی با روابط کاملا آزاد هست و چون تو این تیپی نیستی، کیس مناسبی برای دوستی نیستین اما اگر بخواد ازدواج مجدد کنه، میتونی روش حساب کنی!
یکی از دلایل گارد گرفتنم نسبت به ایشون همین بود! البته خودش هم به دوستم گفته بود که من خانم منحصر به فردی هستم یا چیزی شبیه این! و حتی در صحبتهاشون به این موضوع افتخار میکرده که با من آشنا شده ومن را به دوستم معرفی کرده!
از دست این پسرها که نمیدونن عشق چیه! از یکی خوششون میاد، علاقمند میشن اما میترسن در گیر ازدواج شن با هاش! از دست این موجود دو پا:311: گویا اسمش انسانه
نقل قول:
اون به عنوانه دوست مناسب تو نیست، چون اون دنباله یه دوستی با روابط کاملا آزاد هست و چون تو این تیپی نیستی، کیس مناسبی برای دوستی نیستین
الهه جان:72: با توجه به این حرفای دوست مشترک پس توصیه می کنم هر وقت یاد ایشون افتادین شکرگذاری کنید بخاطر خطری که از بیخ گوشتون رد شده:163:
فردی که دنبال دوستی آزاد هست فرد قابل اتکایی جهت ازدواج نمی تونه باشه.
سلام الهه جان
اول ببخش چون با گوشی تایپ کردن سخته و ممکنه غلط املاییم زیاد باشه
دوم به نظر من به ازدواج با ایشون هم اصلا واصلا فکر نکن
مردی که عادت کرده به روابط ازاد لذتی تو زندگی نصیبت نخواهد کرد و این عادت از بین نخواهد رفت
این فکرو از ذهنت بریز بیرون که با یه انسان خاص روبرویی که همه چیز تو زندگیش تفکیک شده است و مرز قایله بین شما و بقیه
یا تو زن زندگی هستی و اونا زن دوستی ولذت,ذهن این اقا فرقی قایلنیست که اگه بود زن زندگی رو از دست نمیداد
لطفا حتا با خیالش هم خوش نباش,بریزش دور و دنبال مردی باش که زیر لفاف روشنفکری چهره اصلیشو قایم نکنه
لیاقت تو یه زندگی ارومه,
در حد اس ام اس ها هم روابطتو قطع کن و خودتو ازاد بسپر دست خدا
موفق باشی
زهره عزیز
ممنون که با این سختی، جوابم رو دادی،
بله من هم بدین دلیل خودم را کنار کشیدم، اما از عشقش نتونستم!
بله مطمئنم که ریسک زندگی با این افراد زیاده و دیگه از سن و فرصت من به شخصه خارج هست!
بله واقعا، اصلا اسمشون را از کنتکتهام پاک میکنم!!! سخته اما چاره نیست.............
بازم ممنون
:72:
صبای عزیز
واقعا لحظه به لحظه زندگیم شاکر خدا هستم چون هرلحظه شاهد ردپاش تو زندگیمم و میبینم چطور حفاظتم میکنه
ممنون از راهنماییتون
:72: