RE: من با شوهرم بخاطر استخدام کارمند خانم مشکل پیدا کردم، کمکککک
عزیز دلم من قبل از اینکه باردار بشی هم گفتم شما حتما احتیاج به درمان داری. اول از همه به خاطر خودت که این همه زجر نکشی. مشکل مربوط به همسرتون نیست.
الان هم به خاطر بارداریت درسته که نمیتونی درمان دارویی بگیری ولی حتما به روانشناس بالینی مراجعه کن و از طریق مشاوره و تمرین های رفتاری سعی کن به خودت کمک کنی تا انشالله وقتی فرزندت به سلامت به دنیا اومد اونوقت بطور جدی از روانپزشک کمک بگیری.
مسئله کارمند خانم و خواهر مطلقه و ... رو بریز دور. تا ریشه مشکل برطرف نشه شما هر روز سر یه سوژه جدید باید حرص بخوری و روح و روان و جسم خودت و همسرت و فرزندت رو آزار بدی.
[size=medium]ممنون از همه دوستای عزیز که به من کمک می کنید.
دانوب عزیز برای من یک لینک گذاشتن که من خوندم و این نوشته را از فرشته مهربان دیدم[/size] و واقعا به این خاطر خیلی ناراحتم، میترسم شوهر منم چون با یک خانم بیشتر اوقات تنهاست همین حس درش بوجود بیاد. توروخدا بگین چیکارکنم، میترسم نتونم خودمو کنترل کنم مجبور بشم بچمو سقط کنم.:316:
فرشته مهربان
كارشناس افتخاری
رتبه: 470
تشکرها : 11487
( 19238 تشکر در 3898 ارسال )
RE: (:) نکته های کاربردی عمومی >>>
در نظر داشته باش که یک مرد یا پسر غریبه پدریا برادر و کلاً محرم شما نیست که راحت با شما در ارتباط باشه اما تحریکات جنسی و تمایل به رابطه جنسی برایش پیش نیاد . اینجاست که دختران و خانمهایی که داوطلب رابطه با پسر یا مردی به عنوان یک دوستی انسانی هستند بزرگترین خیانت را به آنها می کنند چون در این ارتباط مرد یا پسر حتی با شنیدن صدای زن یا دختر تحت تأثیرقرار گرفته و هورمونها جنسی شان فعال میشود و .... اگر بخواهند خویشتنداری کنند فشار زیادی را باید تحمل کنند که آسیب زا هست .
مردان و پسرانی که دواطلب و مصر به ارتباط با دختر یا زنی به عنوان دوست صمیمی هستند مطمئن باشید که جاذبه جنسی آن خانم مورد توجهشان هست و اگر بخواهند بخاطر پرهیز دختر یا زن خویشتندار باشند خود را در معرض آسیب عصبی و روحی قرار می دهند چون تحریک می شوند اما مجبورندکنترل کنند و معمولاً نمیتوانند و رابطه را به جنسی می کشانند ولو شده در سطح تلفنی یا پیامکی حرفهای جنسی زدن و لذت بردن و خود ارضایی داشتن اما اکثراً خواهان رابطه جنسی واقعی هستند و با لطایف الحیل دختر یا زن را وادار به پذیرش می کنند .
تورخدا کسی اگه مشاوره خوب در زمینه شکاکی سراغ داره به من معرفی کنید. من خیلی کلافه ام
منظور فرشته مهربان رابطه دوستی بوده و نه رابطه کاری (حالتی که خانمی با آقایی به قصد دوستی خلوت میکنه مد نظر بوده)
پس اگه اینجور باشه ما خانمها که شاغل هستیم و با مردان زیادی رابطه کاری داریم برای این مسائل مورد نظر آنها هستیم و نهایتا نه ما و نه اون آقایون سالم و متعهد نمیمونیم.
اصلا اینجوری فکر نکن به اون بچه معصوم فکر کن و به آرامش و تغذیه مناسب تو این دوران توجه کن
برای اینکه خیالت راحت بشه گاهی میتونی بری به محل کار همسرت و یه کم اونجا بمونی و برگردی خونه.
حواست به حفظ آرامشت برای جنینت باشه الان این مهمترین وظیفه ای هست که شما به عهده داری...
عزیز دلم خیلی مواظب باش. من خودم کسی هستم که شوهرم با کارمندش رابطه برقرار کرد. من خوش خیال اولش برای اینکه به شوهرم اعتماد کامل داشتم اصلا قضیه رو جدی نگرفتم. ولی تو خیلی حواست جمع باشه.گرگهایی توی این جامعه ریختن که اگه حواست نباشه ظرف چند روز شوهرتو میدزدند. حیا و آبرو و شرف هم ندارند. حتما برو صفحهمن رو بخون. اگه بخوای میتونم یک توضیحی راجع به ماجرای خودم بدم. من خیلی تجربه پیدا کردم. اولش نمیدونستم چه جوری باید رفتار کنم. هر چه قدر هم که به شوهرت اعتماد داری ولی ولش نکن. خود شوهرم بهم گفت که تو باید از اول کمکم میکردی تا توی این دام دمی افتادم. به خاطر داشته باش که این زنهای هرزه که توی جامعه ریخته اند خیلی بلدند و اکثر مردها نمیتونند در مقابلشون مقاومت کنند. من داستانتو کامل نخوندم ولی مثل اینکه بارداری؟ پس بیشتر مواظب باش چون حتما از لحاظ جنسی هم مثل قبل نمیتونی بهش رسیدگی کنی. من این حرفایی رو که بهت زدم با پوست و گوشتم حس کردم. هر سئوالیداشتی ازم بپرس. خوشحال میشم که کمکت کنم عزیزم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط زیبا کردستانی
عزیز دلم خیلی مواظب باش. من خودم کسی هستم که شوهرم با کارمندش رابطه برقرار کرد. من خوش خیال اولش برای اینکه به شوهرم اعتماد کامل داشتم اصلا قضیه رو جدی نگرفتم. ولی تو خیلی حواست جمع باشه.گرگهایی توی این جامعه ریختن که اگه حواست نباشه ظرف چند روز شوهرتو میدزدند.
زیبا جان
اگر متن پرستو و راهنمایی دوستان رو میخوندی متوجه می شدی که پرستو جان به بیماری شک دچار
شدن و بارداری حالات بیماریشون رو بیشتر کرده و عود کرده این بیماری! پس با نصایح نابجا بدون در نظر
گرفتن اوضاع بیمار شرایط رو وخیم تر نکنین لطفا. پرستو جان به همسرش اعتماد داره و مراقب
همسرش هم هست و زندگی خوبی داره. لطفا یک مثال رو به همه تعمیم ندین!
یک راهنمایی غلط میتونه با یک زندگی بازی کنه. پس بیشتر احتیاط کنین.
=================
سلام پرستو جان
من توی اینترنت که سرچ کردم دیدم در مورد روان درمانی بیماری شک و سوءظن دکتر جعفر دارابی دکتر خوبیه.
اینم آدرس سایتشه : www.dr-darabi.com
آدرس: تهران – آریاشهر- بلوار آیت ا… کاشانی – روبروی شهرداری منطقه پنج- مجتمع افرا-طبقه دو – واحد ۲۱۲
تلفن: ۴۴۰۳۰۷۱۹
ممنون بهار شادی عزیز حتما مراجعه میکنم لطف کردی.
خانم کردستانی راستش این خانم دوست خودم هستش ولی زیاد شناختی روش ندارم، و چون خودم هم معرفی کردم نمیتونم هیچ کاریش بکنم، شوهرم میگه اگه دیگه بگیم نیاد جلوی شرکام آبرو میره میگم زنش به دوست خودش هم اعتماد نداره. من نمیدونم واقعا چیکار کنم:316:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرستوی مهاجر
ممنون بهار شادی عزیز حتما مراجعه میکنم لطف کردی.
خانم کردستانی راستش این خانم دوست خودم هستش ولی زیاد شناختی روش ندارم، و چون خودم هم معرفی کردم نمیتونم هیچ کاریش بکنم، شوهرم میگه اگه دیگه بگیم نیاد جلوی شرکام آبرو میره میگم زنش به دوست خودش هم اعتماد نداره. من نمیدونم واقعا چیکار کنم:316:
پرستو جان
آروم باش گلم!
این اتفاقات فقط داره در ذهن شما میافته نه در دنیای بیرون! پس آروم باش!
برای حفظ آرامشت حتما سعی کن با ذکر گفتن خودت رو آروم کنی و همسرت رو به خداوند بسپاری.
اون مرد خوبیه و شما و فرزندش و زندگیش رو دوست داره. اون خانم هم دوست شماست و هر گز به
شما خیانت نمی کنه. فقط چون ذهن شما بیماره و به دلیل به هم ریختن هورمون های بدنت به خاطر
بارداری به شدت بهم ریختی.
گلم!
به فکر خودت نیستی به فکر فرزندت باش. با این همه اضطراب ممکنه آسیب ببینه.
خانم کردستانی چون خوش ضربه خورده بی اعتماده و با صحبت های نا به جا شما رو هم به هم ریخته.
اما همه که مثل هم نیستن! و شما هم جز محبت از همسرت چیزی ندیدی.
خودت هم میدونی بیماری. و نیاز به درمان داری.
پس به جای خوندن نظراتی که بهمت میریزن به مطب دکتر تماس بگیر و بهش مراجعه کن!
حس می کنم به دلیل بارداری و بهم ریختن هورمون های بدنت بیماریت عود کرده.
پس حتما هرچه زودتر تماس بگیر و از دکتر برای روان درمانی وقت بگیر.
آرامشت رو هم حفظ کن. به خدا توکل کن و زندگیت رو به اون بسپر.
مطمئن باش همه چیز اینطوری خوب پیش میره :46:
:72:
من هم نگفتم که به شوهرش اعتماد نداشته باشه و داشتن همکار زن هم در محیط کار اجتناب ناپذیره! من فقط میگم که از تجربه من درس بگیره و حواسش به زندگیش باشه و مثل من خیلی خوش خیال نباشه. شوهر من بعد از اینکه من موضوع رو فهمیدم در برابر اخراج دختره مقاومت کرد به یک واحد دیگه منتقلش کرد و بهانه اش این بود که خیلی خوب کار میکنه و شرکت بهش احتیاج داره بلاخره همیشه یک بهانه ای هست!! رلی هر روز میرفت میدیدش و من با گرفتاریهای زیاد تونستم دختره رو از زندگیم بیرون کنم!! ولی اگر من به شوهرم اعتماد نمیکردم و از همون روز اول پامو میکردم توی یک کفش و مجبور میکردم اخراجش کنه شاید زندگیمون و خودم این همه صدمه نمیخورد. به هر حال من برای کسی نسخه نمیپیچم هر کسی شرایط خودشو داره و باید بر اساس اون شرایط برای زندگی خودش تصمیم بگیره. رفتن پیش مشاور هم کار خوبیه و تاثیر داره.
بهار جان ممنونم که به من آرامش میدی، بخدا بعضی حرفها رو در این مورد حتی با شوهرم هم نمیتونم مطرح کنم همش میریزم توی خودم. خیلی نگرانم، با این افکارم شوهرم هم دارم آزار میدم اون هم روحیه اش خیلی خراب شده، ولی از وقتی دوستم رفته اونجا خیلی کم به من زنگ میزنه، همش میگه کارم زیاده وقت نمیکنم، ولی من احساس میکنم شاید بخاطر وجود اون اینطوری شده. کاش خدا بیشتر کمکم کنه.
زیبای عزیزم
اصلا مشکلی پیش نیامده. پرستو جان سابقه بیماری شک و تردید دارن. این حرف های شما باعث میشه این دوست
عزیز که ظاهرا بیماریشون عود کرده وضعش بدتر بشه و به دلیل آشفتگی دست به کاری بزنه که بعدا پشیمانی به بار
میاره. پس سعی کنین در هنگام دادن نظر به این دقت کنین که وضعیت افراد به چه صورتیه و در چنین تاپیک هایی با
احتیاط نظر بدین. چون ممکنه یک اشتباه ما به قیمت یک زندگی تمام بشه.
میدونم تجربه مشابه و دردناکی داشتین اما این اتفاقات فقط داره در ذهن پرستو اتفاق میافته نه در دنیای واقع.
پس سعی کنین مراجع رو به آرامش دعوت کنین. مسلما حواسش به زندگیش هست. اما خوب افرادی که این بیماری
رو دارن کنترل ذهنشون دست خودشون نیست.
پیشاپیش از همکاری شما ممنونم.