RE: دلهراه و استرس از جواب دادن خواستگار!!
مرسی تنها جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی
همون که گفتم دیگه
اینکه من مسوول انتخاب و تصمیم یا نظر دیگران نیستم
اینکه دیگه بخودم مغرور نیستم که حتما باید همه منو بخوان و شرایطم و قبول کنن اخه اینطور عادت داشتم که همه باید بهم برا ازدواج التماس کنن اما وقتی کسایی اومدن و اکثرا چون مادی گرا هستن بهم بر خورد که مثلا چرا نظرشون اینه که داداشای عروس باید چی باشن باباش چی باشه مدل ماشین و خونه و زرق برق و این جور چیزا منو بهم ریخت
اما فهمیدم که همه یجور نیستن
همه تو خط حق نیستن همیشه تعداد خوبها تعداد حق ها تعداد راست ها کمتر از بدها ،باطل ها ،چپ هاست
اینکه همه برا خودشون ارزش دارن و سلیقه دارن
اینکه پسرا هم اندازه دخترا تو خواستگاری حق دارن
ببین اگرهم کسی ازت خوشش اومد و نیومد به این دلیل نیست که تو عیب داری بل به خاطر اینه که شاید شرایطتتون بهم نمیخوره مثل تعداد اعضای خانواده تحصیلات بالا شهر پایین شهر
حتی شاید تیپتو نپسندیده هرکس نظری داره
چون تو موردایی که ادمو معرفی میکنن هیچی مشخص نیس اونا میان وضعیت اولیه رو ارزیابی کنن
اینو بدون پیش خدا انقدر عزیزیم که این دلهره هارو نداشته باشیم با وجود اون و ارامشش بی قراری ما کفره! بی ایمانیه
اینکه من ایمان دارم که با وجود تلاش هام خدا هم کنار تصمیما و انتخاابام هست
البته مهمترین مساله شما باید روش کار کنی اعتماد به خودتو زیباییهات و داشته هاته
این دلهره رو من قبول ندارم
هیشکی قبول نداره اینم یه تمرینیه که با افکار و کارا ی مردم و نظرشون بهم نریزیم
تمرین کن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرشته اردیبهشت
مرسی تنها جان ایشالا که هیچ وقت تنها نباشی
همون که گفتم دیگه
اینکه من مسوول انتخاب و تصمیم یا نظر دیگران نیستم
اینکه دیگه بخودم مغرور نیستم که حتما باید همه منو بخوان و شرایطم و قبول کنن اخه اینطور عادت داشتم که همه باید بهم برا ازدواج التماس کنن اما وقتی کسایی اومدن و اکثرا چون مادی گرا هستن بهم بر خورد که مثلا چرا نظرشون اینه که داداشای عروس باید چی باشن باباش چی باشه مدل ماشین و خونه و زرق برق و این جور چیزا منو بهم ریخت
اما فهمیدم که همه یجور نیستن
همه تو خط حق نیستن همیشه تعداد خوبها تعداد حق ها تعداد راست ها کمتر از بدها ،باطل ها ،چپ هاست
اینکه همه برا خودشون ارزش دارن و سلیقه دارن
اینکه پسرا هم اندازه دخترا تو خواستگاری حق دارن
ببین اگرهم کسی ازت خوشش اومد و نیومد به این دلیل نیست که تو عیب داری بل به خاطر اینه که شاید شرایطتتون بهم نمیخوره مثل تعداد اعضای خانواده تحصیلات بالا شهر پایین شهر
حتی شاید تیپتو نپسندیده هرکس نظری داره
چون تو موردایی که ادمو معرفی میکنن هیچی مشخص نیس اونا میان وضعیت اولیه رو ارزیابی کنن
اینو بدون پیش خدا انقدر عزیزیم که این دلهره هارو نداشته باشیم با وجود اون و ارامشش بی قراری ما کفره! بی ایمانیه
اینکه من ایمان دارم که با وجود تلاش هام خدا هم کنار تصمیما و انتخاابام هست
البته مهمترین مساله شما باید روش کار کنی اعتماد به خودتو زیباییهات و داشته هاته
این دلهره رو من قبول ندارم
هیشکی قبول نداره اینم یه تمرینیه که با افکار و کارا ی مردم و نظرشون بهم نریزیم
تمرین کن
مرسی از راهنماییت، دیدگاهمو روشن تر کردی..
ممنونم ازت
میدونی کی ادم خیلی اذیت میشه ؟ اینکه همیشه بخواد بهترین باشه(که اینم مربوطه به حس کمال طلبی زیبایی طلبی انسان)
هممون با این گریبانگیریم شاید بظاهر خوبه