RE: به خواستگار 30 ساله ای که پس اندازش صفره میشه فرصت داد؟
الهام عزیز بله ما از صفر شروع کردیم بدون یک ریال کمک مالی خانوادش
صفرش زیاد مهم نبود مهم اینه که اگه طرفت ولخرج باشه شم اقتصادی نداشته باشه مدت های زیاد در حالت صفر باقی میمونید
نمیتونید برید سر خونه زندگیتون اذیت میشید
بستگی داره تا چه حد این قضایا واست مهم باشه
اگه خیلی مهم باشه واست دردسر ساز میشه
درسته که عشق و محبت زندگی رو سر پا نگه میداره ولی به نظر من خیلی فکر و تحقیق کن سعی کن هر چی در آینده میخوای باهاش شرط کنی
رسم و رسومات خانوادگیتونو با خودش و خانوادش شرط کن
طلا ها و کادو هایی که رسمتونه اگه واست مهمه حتما بگو
مراسم ازدواجتونو همینطور
خلاصه خوب سنگاتو وا بکن وگرنه فردا به مشکل میخوری
ممکنه همش خودش و خانوادش بگن شما که میدونستی دستش خالیه
و در آخر ببین چقدر ازش خوشت میاد این هم خیلی خیلی مهمه
سایر دوستان، خوب پاسخگو بودند ایشان حتماً اخلاقیتی داشته که مانع از پس انداز کردن بوده و در مورد ایشان با توجه به گفته های شما (که البته بدون جزئیات هم بود) تنبلی بوده است. چرا تا سن 30 سالگی بیکار بودند خیلی سوال مهمی ست!
اگر توان مقابله با مشکلات مادی را نداری وارد این موضوع نشو ، می توانی فرصت بدهی اما تا آخر عمر هم این فرصت کافی خواهد بود!
به نظر من هم دلیل نداشتن پس انداز از خود پس انداز مهمتره ، من هم یه موردی رو داشتم که تو 33 سالگی پس اندازشون صفر بوده اما خوب دلیل داشت و اونهم این بود که خرج خواهر و برادر کوچکتر از خودش رو میداده و پدر بالا سرشون نبوده ، حتی جهیزیه خواهرش رو هم ایشون جور می کنند
خوب مثلا تو چنین موردی نداشتن پس انداز ناراحت کننده و دلسرد کنندست اما دلیلش قابل قبول و منطقیه و حتی انسان رو به چنین مردی امیدوار میکنه که مردی که تا این حد مسئولیت پذیر بوده و بعد از پدر خواهر و برادرش بهش تکیه کردند حتما زنش هم میتونه بهش تکیه کنه
اما ممکنه یه فردی هم باشه که صرفا به دلیل تنبلی ، بی برنامگی ، بی مسئولیتی و عدم توجه به آینده یا ولخرجی هست که هیچ پس اندازی نداره ، ازدواج با چنین فردی خیلی ریسک خطرناکیه
هردوی این دو شخص پس اندازی ندارند اما زمین تا آسمون با هم فرق می کنند ، پس حتما به دلیل نداشتن پس انداز توجه کنید.
نکته دیگه اینکه با حقوق ماهی 700 هزار تومن زندگی خیلی سخته ، مگه اینکه مستاجر نباشید یا تهران زندگی نکنید
پیشنهاد میکنم خودتون هم به فکر کار باشید چون با چنین حقوقی تو این همه گرونی نمیشه زندگی کرد، باید هردو کار کنید ، البته الان بیشتر مردم همینطوری زندگی میکنند ، تا زن و شوهر هردو کار نکنند چرخ زندگی نمیچرخه
سلام دوست عزیز از نظره من روزی دست خداست این حرف تو دهن خیلیاست ولی مونده کی اعتقاد داره کی نداره.گلم منم وقتی ازدواج کردم همسرم 30 سالش بود.من تو خانواده تقریبا مرفهی بودم تقریبا شرایطم خوب بود هر چند که یه بار عقد کرده بودم ولی بازم خاستگارای زیادی داشتم خانواده همسرم از لحاظ مالی تقریبا وضع خوبی نداشتن و باور کن شوهرم حتی هزار تومن نو جیبش نبود .من فقط دین و ایمانشو در نظر گرفتم و به همین علت باهاش ازدواج کردم حالا بعد دو سال هم خونه داریم هم ماشین وسایل زندگیمم تکمیله .باور کن وقتی عروسی کردم همه دلشون برام میسوخت و همش ملامتم میکردن که چرا قبول کردم.تازشم اگه شما الان خاستگارت ماهی 700 تومن درآمد داره ما تا یه سال با یارانه زندگیمون گذشت.میدونم باور کردنی نیست ولی امروز همونا که منو ملامت کردن آرزویه زنگیمو دارن.میدونی رمزش چی بود
1-ایمان به خدا وتوکل به خودش
2-اخلاق خوب دو طرف
اگه این دو تارو داشته باشید روزی خودش موقع خوابم میره تو حساب بانکیتون.:227::227::227::227::72: