RE: همیشه در برابر این قشر احساس حقارت میکنم (مشکل در صحبت کردن با دختران آرایش کرده)
دوستان راهنمایی های خوبی کردن.
به نظرم یه مقدار تا حدی که خودتون راضی باشین از خودتون به ظاهرتون برسین.
اگه احساس می کنین جلوی این افراد کم میارین احتمالا بد نیست سعی کنین بیشتر باهاشون صحبت کنین و بهشون نزدیک بشین. احتمالا در مورد پسرهایی که خیلی به تیپشون می رسن هم همینطور هستین. می تونین بیشتر باهاشون صحبت کنین به جای اینکه ازشون دوری کنین. یعنی تمرین کنین که بیشتر باهاشون روبرو بشین که ترستون بریزه. نه که برین به یکی علاقه مند بشین. فقط تمرین کنین که در مواجهه با این مشکل کم کم ارام و مطمن بشین و ترستون بره. همین. مثلا توی صحبت های روزمره یا سوال و ادرس پرسیدن و این چیزای معمولی می تونین برین از این افراد بپرسین واسه تمرین.
روی خودتون اعتماد به نفس خودتون و قبول خودتون بیشتر کار کنین. همه ی ادم ها ارزش یکسان دارن.
احتمالا سنتون کمه. درست می شه به مرور زمان.
RE: همیشه در برابر این قشر احساس حقارت میکنم (مشکل در صحبت کردن با دختران آرایش کرده)
دختري كه آرايش غليظ ميكنه يعني انقدر اعتماد به نفسش پايينه كه داره خودش رو با يه شكل ديگه عرضه ميكنه تا خريدار داشته باشه .....
حقير تر از اين جور دخترا تا حالا نديدم ..... سعي كن اين حقارتشون رو تو ذهنت بياري تا احساس حقارت نكني.
ارزش تو بالاتر از اين حرفاست
سلام،
شما باید روی عزت نفستون کار کنید -> یعنی به خودتون احترام بیشتری بگذارید. خود کم بینی در مقابل آرایش غلیظ از همین فقدان اعتماد به نفس ناشی میشه.
بیا با هم موضوع رو باز کنیم.
آیا آرایش غلیظ موقعیت بهتر یا بالاتری به فرد میده؟ در انگلیس یک سایت اسلامی با رفتن به فروشگاه های زنجیره ای، شهربازی و نیز کاباره ها با زنان بریتانیایی مصاحبه زیبایی کرده بود (حتماً لینکش رو اگه پیدا کنم میذارم). تقریباً اکثر دخترهای انگلیسی در برابر سوالاتی چون "چرا آرایش غلیظ رو ترجیح میدید"، "چرا پوشش خیلی مختصر رو ترجیح میدید"، "چرا اینگونه لباس رو انتخاب کردید" پاسخ دادند: چون اینطوری احساس میکنیم اعتماد به نفس بیشتری داریم. عده دیگری هم گفتند: "چون اگر پسرها یا مردها به ما نگاه نیاندازند احساس میکنیم مشکلی داریم."
آرایش در حد مرتب بودن با حفظ شان خیلی خوبه، اما وقتی فردی بصورت غلیظ آرایش میکنه به عبارتی از فقدان اعتماد به نفسش هست، درست مثل پسرهایی که خالکوبی میکنند، ابرو برمیدارند یا مدلهای عجیب مو میگذارند تا خلائی رو پر کنند.
در ذهنتون برای هیچ کس (پولدار، دانشمند، ملکه زیبایی، خوش تیپ ترین و...) بت نسازید. بدونید اونها هم مثل همه پستاندارهایی دوپا هستند و زندگی عادی دارند. در ملاقات با آن افراد مثل هر کس دیگری باهاشون رفتار کنید: در کمال احترام و وقار، نه بیشتر نه کمتر.
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
سلام
لطفا به جند تا سوال من جواب بدید.
- چند سالتونه؟
-از لحاظ جو خانوادگی مذهبی هستید؟
- مادر یا خواهر شما چطوری بیرون ظاهر میشن؟
- حرفهایی که در مورد تیپ و ظاهرشون میگن چیه؟ اصلاچنین حرفهایی در منزل شما گفته میشه؟
- روابط خواهر یا مادرتون با شما چطوره؟
21 سال حدودا
مذهبی هستیم اما بسته و محدود نیستیم
مادر و خواهر من شیک بیرون میرند و بسته بیرون نمیرند ولی خوب آرایش غلیظ و اینا خیر اصلا
در مورد تیپ ظاهر که حرف های خاصی توی منزل ما گفته نمیشه.
روابط دوستانه و خوبی داریم
+
یه مورد دیگه که دوستان اشاره کردند که به تیپ خودم برسم.من همیشه شیک بیرون میرم.یعنی سعی میکنم خوش تیپ باشم ولی نه جلف و جلب توجه!
راستش من خودم میدونم از نظر موقعیت اجتماعی و سطح تحصیلات خانواده و خودم در موقعیت مطلوبی قرار دارم.ولی نمیدونم باز چرا این مشکل هست.
البته صحبت دوستان تا الان خیلی کمک کرد.:72:
ّبین دوست عزیز ... دخترایی که شما اشاره میکنین من اینطور برداشت کردم که منظورتون دختر های داف هستن. اگه اینطوره اینو بهتون قول میدم که اونها اعتماد به نفسشون آنقدر پائینه که سعی میکنن شخصیت ضعیفشون رو پشت چهره آرایش کرده پنهون کنن (البته یکی از دلایل آرایش غلیظ هستش) چه دلیلی داره استرس داشته باشین ؟
اعتماد به نفستو بالا ببری همه این مشکلات حل میشه.
مشکل شما اصلا عجیب نیست. به نظر من خیلی هم معقوله...پس نگران چیزی نباشید.
شاید این موضوع به این دلیل باشه که شما در سن کمی هستید و با دخترها زیاد رابطه ای نداشتید و حرف نزدید.
که این حتما در اینده حل میشه... البته من خودم به پسرا حق میدم چون امروزه دخترای ایرانی......
بهترین روش اینه که اعتماد به نفس داشته باشید. و مطمئن باشید دخترهای خیلی شیک پوش هیچ فرقی یا بقیه دخترا ندارن.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yekidota
از همه دوستان ممنونم که راهنمایی کردید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
سلام
لطفا به جند تا سوال من جواب بدید.
- چند سالتونه؟
-از لحاظ جو خانوادگی مذهبی هستید؟
- مادر یا خواهر شما چطوری بیرون ظاهر میشن؟
- حرفهایی که در مورد تیپ و ظاهرشون میگن چیه؟ اصلاچنین حرفهایی در منزل شما گفته میشه؟
- روابط خواهر یا مادرتون با شما چطوره؟
21 سال حدودا
مذهبی هستیم اما بسته و محدود نیستیم
مادر و خواهر من شیک بیرون میرند و بسته بیرون نمیرند ولی خوب آرایش غلیظ و اینا خیر اصلا
در مورد تیپ ظاهر که حرف های خاصی توی منزل ما گفته نمیشه.
روابط دوستانه و خوبی داریم
+
یه مورد دیگه که دوستان اشاره کردند که به تیپ خودم برسم.من همیشه شیک بیرون میرم.یعنی سعی میکنم خوش تیپ باشم ولی نه جلف و جلب توجه!
راستش من خودم میدونم از نظر موقعیت اجتماعی و سطح تحصیلات خانواده و خودم در موقعیت مطلوبی قرار دارم.ولی نمیدونم باز چرا این مشکل هست.
البته صحبت دوستان تا الان خیلی کمک کرد.:72:
با تشکر از جوابهاتون...
با توجه به شرایط سنی تون حدس من اینه که این موضوع مربوط به شکل گیری شخصیت جنسی شماست. بنظرم کمی باید فرصت بدید تا این گذار در درون شما اتفاق بیفته و رد بشه. بهتون پیشنهاد می کنم کمی عفت نگاه در برخورد با چنین خانمهایی درپیش بگیرید و روی این قضیه زوم نکنید. سعی کنید اگر هم چنین مواردی پیش اومد حواستون رو پرت کنید و به موضوعات دیگری فکر کنید. بهرحال شما به همراه خیلی از مردهای دیگه در این جامعه زندگی می کنید و خواه ناخواه با چنین خانمهایی برخورد خواهید کرد. اونها رو که نمی تونید حذف کنید پس کمی بیشتر مراقب خودتون باشید. احتمالا بعد از مدتی این تفکر و احساس تعدیل شده یا کمرنگتر میشه و احساستون مثل همه مردهای دیگه خواهد شد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Serok
سلام،
در انگلیس یک سایت اسلامی با رفتن به فروشگاه های زنجیره ای، شهربازی و نیز کاباره ها با زنان بریتانیایی مصاحبه زیبایی کرده بود (حتماً لینکش رو اگه پیدا کنم میذارم).
لینکش رو پیدا کردم. اینجا:
http://www.islamicexperiences.com/2012/04/reason-women-show-off-their-bodies.html
در انتهای لینک بالا ذکر شده که مقاله رو از سایت Daily Mail نقل قول کردند.
دو جمله از مقاله رو براتون ذکر میکنم:
. But Hannah proclaims it’s worth it to give them that all-important quality: ‘confidence’.
‘Male attention is good. Then you know you look good,’ she says.
(امروز تولد 18 سالگی هانا لاسُن است و با ظاهری آنچنانی همراه پنج دوست هم دانشگاهی اش راهی بیرون شده.) هانا ادعا میکنه که طرز پوشش و آرایشش کیفیت مهم که اعتماد به نفس هست رو بهش میده. در ادامه هانا میگه: توجه از طرف جنس مذکر خوبه. یه جوری میفهمی که "ظاهری خوب" داری.
Joanne has no qualms about sharing the reasons why she is dressed so provocatively tonight. ‘I’m looking for a bit of totty. You have to dress in a certain way to get attention.
جوان (زن بریتانیایی) هراسی ندارد تا به ما بگوید چرا امشب اینگونه تحریک آمیز لباس پوشیده. او گفت: "امشب دنبال جلب توجه و اوقاتی خوش هستم. باید بگونه خاصی لباس بپوشی تا توجه را جلب کنی!".
totty: یعنی زن یا مرد جذاب
- - - -
می بینی دوست خوبم؟ در واقع اون قشر خاصی که آرایش غلیظ میکنند یا لباسهای آنچنانی میپوشند مشکل اعتماد به نفس دارند.
یک نکته رو هم خدمت شما عرض کنم. اگر شما پرهیزگار باشید، افراد پرهیزگار را به سمت خود جدب میکنید. اگر هم حد و مرزی برای اعمالتون قائل نباشید، افرادی از همان گونه را جذب خواهید کرد. با توجه به خصلت شما، احتمال اینکه خانمهایی که غلیظ آرایش میکنند سمت شما بیایند خیلی کمه. الآن هم با درک بهتری که دارید احتمال اینکه از این پس در رویارویی با آن خانمها دچار خود کم بینی شوید کمتره.
مرسی دوستان از راهنماییهای خوبتون
ممنون serok جان از مقاله و ترجمه ای که فرمودید
اگر بقیه دوستان هم نظر یا تجربه ای دارند ممنون میشم لطف کنند در اختیارم بذارند.