RE: همسرم در زمان عصبانیت به من فحش میده و بی احترامی میکند
با سلام
باید در مورد پرخاشگری بیشتر بدانی.
اگر همسرت همراهی کرد به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید تا در کنترل خشم آموزش ببینید.
اما اگر مراجعه هم نکرد باز شما باید بدانید که یک فرد پرخاشگر را چگونه می توان کنترل کرد.
معمولا این افراد تحریک پذیر هستند و دیگران خواسته یا ناخواسته قدرت دارند آنها را دستکاری کنند. و این تحریکات آنها را شعله ور می کند. و چون توانایی کنترل بر خود را ندارند، کارهایی را می کنند که به خودشان و دیگران آسیب می زند.
آنها باید روشهای کنترل خشم را یاد بگیرند و همسر و همراهان این گونه افراد هم باید 3 کار بکنند.
1 - زمینه های خشم آنها را بشناسند و از ایجاد محرکات جلوگیری کنند.
2 - هنگام خشم ، یاد بگیرند با هم حسی و همراهی کردن با فرد خشمگین و عدم مجادله و بحث به فرو نشاندن خشم او کمک کنند. باید در این مورد از همسرتان بپرسید که هنگام خشم چگونه رفتار کنید. (گاهی افراد تمایل دارند فرند مقابل ساکت شود، اما گاهی این کار را فحش می دانند و دوست دارند فرد جوابی همراه و توافق گونه بدهد و گاهی دوست دارند فرد مقابل از جلوی چشمشان برود و آنها تنهایی خود را آرام کنند. گاهی هم نیاز به نوازش دارند و ....)
3 - بعد از زمان پرخاشگری هم باید بازتابهای مثبتی از کنترل خشم به همسرتان بدهید. مثلا اینکه نسبت به قبل بیشتر بر خودت مسلط بودی و قویتر نشان دادی. و یا اینکه نیاز به معذرت خواهی نیست ، چون این مرتبه خودت را خوب کنترل کردی.
البته فرد خشمگین هم باید مهارتهای کنترل خشم را خودش تمرین کند که می توانید به مقالاتی که در این زمینه در همدردی و سایر سایت ها و یا کتابها هست مراجعه فرمایید.
سلام سارا جان
بهتری خانومی؟
فراموش نکن برای گفتن دلخوریت باید زمانهای مناسبی رو در نظر بگیری.به نظرت آخر شب وقتی همسرت خسته از سرکار امده و در تنهایی و غربت هم هست و مهم تر از همه نمیتونید رابطه چشمی باهم برقرار کنید زمان مناسبی برای مطرح کردن دلخوریت بوده؟
ببین شما نباید به زور از همسرت بخواهی از دلت دربیاره ! چون این کار فقط اوضاع رو خراب تر میکنه.اگر ایشون خودش بخواد و از ته دل این کار رو بکنه با ارزشه.نه با زوره شما
عزیزم
مطمئن باش اونم کیف نمیکنه 15 روز از زن و زندگیش دور باشه .حتما به خاطر موقیعت خوبی کاریه که داره این مشکلات رو تحمل میکنه.
زندگی یعنی همین.یعنی ایشون برای رفاه حال شما یکسری سختی ببینه و شما هم از اون طرف از لحاظ روحی حمایتش کنی
اگر خرید عروسی رو کامل انجام ندادی و به فکر جیب همسرت بودی کار خوبی کردی اما به شرط اینکه فراموش کنی.میگن دو تا چیز رو فراموش کن...یکی بدیهایی که میبینی و یکی خوبیهایی که میکنی
شاید خیلی جمله آرمان گرایانه و رویایی باشه .و نشه صد در صد بهش عمل کرد ولی میشه بهش نزدیک شد.
این عدم شناختی که شما از همسرت داری طبیعیه.بالاخره چند سالی طول میکشه تا همدیگر رو خوب بشناسید.اما با گذشت یکسال مطمئنا یکسری مسائل رو فهمیدی.
تو این سایت مقالات خوبی هست که میتونه در این زمینه کمکت کنه
موفق باشی:72:
سلام دوست عزیز:
راستش منم اوایل ازدواج اینطوری بودم البته فقط سر شوهرم داد میکشیدم اما الان بهتر و پرحوصله تر شدم و یه کم بیشتر روی خشونتم کنترل دارم.......بدون که چیزی تووی دلش نیست فقط وقتی عصبی میشه خودشو خالی میکنه و همه بار عصبانیتش رو توی دل شما میریزه اما پیامداشو نمیدونه...... به جای بحث کردن که هیچ جوابی نمیده بهتره که با رفتارت تنبیهش کنی و روی خودتم نیاری.... بعد که پرسید چرا بگی رفتار خودت روی احساسات و رابطمون تاثیر گذاشته و همین اصلا باهاش بحث نکن......... از همه مهمتر باید همسرت یاد بگیره که چطور خشمشو کنترل کنه........ رابطه دو سو داره و این ماهستیم که به دیگران یاد میدیم چطور با ما رفتارکنن و عواقب رفتارای بدشون چیه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
باید در مورد پرخاشگری بیشتر بدانی.
اگر همسرت همراهی کرد به یک روانشناس بالینی مراجعه کنید تا در کنترل خشم آموزش ببینید.
اما اگر مراجعه هم نکرد باز شما باید بدانید که یک فرد پرخاشگر را چگونه می توان کنترل کرد.
معمولا این افراد تحریک پذیر هستند و دیگران خواسته یا ناخواسته قدرت دارند آنها را دستکاری کنند. و این تحریکات آنها را شعله ور می کند. و چون توانایی کنترل بر خود را ندارند، کارهایی را می کنند که به خودشان و دیگران آسیب می زند.
آنها باید روشهای کنترل خشم را یاد بگیرند و همسر و همراهان این گونه افراد هم باید 3 کار بکنند.
1 - زمینه های خشم آنها را بشناسند و از ایجاد محرکات جلوگیری کنند.
2 - هنگام خشم ، یاد بگیرند با هم حسی و همراهی کردن با فرد خشمگین و عدم مجادله و بحث به فرو نشاندن خشم او کمک کنند. باید در این مورد از همسرتان بپرسید که هنگام خشم چگونه رفتار کنید. (گاهی افراد تمایل دارند فرند مقابل ساکت شود، اما گاهی این کار را فحش می دانند و دوست دارند فرد جوابی همراه و توافق گونه بدهد و گاهی دوست دارند فرد مقابل از جلوی چشمشان برود و آنها تنهایی خود را آرام کنند. گاهی هم نیاز به نوازش دارند و ....)
3 - بعد از زمان پرخاشگری هم باید بازتابهای مثبتی از کنترل خشم به همسرتان بدهید. مثلا اینکه نسبت به قبل بیشتر بر خودت مسلط بودی و قویتر نشان دادی. و یا اینکه نیاز به معذرت خواهی نیست ، چون این مرتبه خودت را خوب کنترل کردی.
البته فرد خشمگین هم باید مهارتهای کنترل خشم را خودش تمرین کند که می توانید به مقالاتی که در این زمینه در همدردی و سایر سایت ها و یا کتابها هست مراجعه فرمایید.
با سلام و خیلی ممنونم از سایت خوبتون و راهنمایی جامع و کاملتون خیلی کمک کردید. فقط مشکل اینجاست که ازش پرسیدم وقتی عصبانی میشی من باید چیکار کنم ؟ بهم میگه موضعه گیری نکن حرف بزن ولی موضعه گیری نکن یعنی توقع داره من سریع بگم اشتباه کردم و تو اشتباه نکردی که حتی اگر عصبانی شدی سر من داد زدی . راستش نوازش جواب میده اما فکر نمیکنید این کار باعث بشه که از این موضوع سو استفاده کنه ؟ چون همسرم میدونه من از قهر بدم میاد و رو این موضوع حساسم و نقطه ضعفه منه . تازگی ها از این موضوع سواستفاده میکنه .
و سوال دیگه اینکه میشه کمک کنید که چطوری به همسرم بگم انجام کاری زشته یا خوب نیست جلوی دیگران طوری که لج نکنه عصبانی نشه ؟؟
عزیزم یه چیزی از درون همسرتو آزار میده که اینطوری ناراحت میشه . تو وقتهایی رو که خودت از موضوعی ناراحت هستی رو در نظر بگیر کافیه یکی بهت گیر بده اول خودتو کنترل می کنی و اگه ادامه بده تمام عصبانیتت رو روش خالی می کنی یا باهاش برخورد مناسبی نمی کنی .اینطور نیست؟ کافیه فقط به این موضوع واقع بینانه فکر کنی .
ببین چیکار می کنی که اون عصبی می شه . دلشو بدست بیار.
همیشه موقع دعوا هاتون قیافه حق به جانب می گیری ؟یا هر وقت کاری واست می کنه جوری برخورد می کنی که انگار وظیفشه ؟
وقتی بهت می گه موضع گیری نکن بهش حق بده حتما همیشه موقع دعواهاتون موضع گیری می کنی و همیشه حق رو با خودت می دونی ؟ اونم اعتمادشو به تو به عنوان یه همسر دلسوز و حافظ منافع شوهر از دست داده .
بی انصاف نباش اونم گناه داره . این تویی که باید بهش آرامش بدی نه اون . بعد که احساس آرامش و مفید بودن در کنار تو کرد اون وقت ازش بخواه بهت محبت کنه و نوازشت کنه .
من همسرم گاهی عصبی می شه و گاهی روش نمی شد ابراز محبت کنه منم خیلی اذیت شدم مثل تو اما همیشه بهش محبت می کردم مثل عاشقا واسش نامه می نوشتم و سعی می کردم بهترین ها رو باهاش داشته باشم سعی می کردم مثل همون روزای اول که دلم می خواست عاشقم بشه بهش ابراز محبت کردم.
حتی یه بار واسش نامه نوشتم و بهش گفتم از اینکه منو با دستای مردونت ناز و نوازش می کنی خیلی خوشحالم و دیگه هیچی ازت نمی خوام . اگه بهم بگی دوست داری واست خونه بخرم یا نوازشت کنم میگم اگه محبت تورو داشته باشم دیگه هیچیزی نمی خوام و خیلی چیزای دیگه ...
و با این نامه کم کم تو ابراز احساساتش بهتر شد و همه چیز حل شده.
هیچ وقت ازش انتقاد نکن خستش می کنی . همیشه تشویقش کن . اگه هم کاری رو غلط انجام می ده بهش توصیه نکن توهم از نصیحت خوشت نمیاد . لازم نیست بهش بگی این کارو بکن اون کارو نکن .مثلا به شوهرت بگو:
" کارت درسته و بهترین تصمیم رو گرفتی به نظرت این طوری باشه بهتر نمیشه البته تصمیم نهایی با توه ها من به عنوان همسرت فقط این جوری به فکرم رسد .
یه سال بخور نون و کره یه عمر بخور نون و کره .:305:
غرورتو بذار کنار و محبت رو پیشه کن و یه گوشت در و یه گوشت دروازه اگرم فحشت داد بگو تو هر چی می گی درست می گی خودش کم کم خجالت می کشه . اولش خیلی سخته و خیلی باید سختی بکشی و اگه همیشه پشت شوهرت باشی دنیا رو به پات می ریزه .
این حرفا رو هم که می گن گربه رو دم حجله بکش تا حساب کار بیاد دستش بریز دور الان سیاسته که حرف اولو می زنه.
طاقت بیار دختر ما دخترا با سیاست همه چیزو به دست میاریم حتی بد اخلاق ترین مردا رو .:310:
اینا هم مهارتهای صحبت کردن با مرداست از همین سایت پیدا کردم .
1)آقا : با تو كسي ازدواج نمي كرد ! فقط من بودم كه با تو ازدواج كردم !
خانم : پس من بايد خيلي از تو ممنون باشم !
2) آقا : دوستت ندارم !
خانم : عوضش من به تو افتخار مي كنم !
3) آقا : خانم فلاني از تو بهتره !
خانم : اما تو از همه براي من بهتري !
4) آقا : من زير دست تو نيستم !
خانم : همين طوره ! تو آقاي مني ! اقتدار و غرورت برام زيباست !
5) آقا : اين قيافست كه من دارم ؟ !
خانم : زيبايي شخصيت و عقلت فوق العاده است !
6) آقا : خيلي اسراف مي كني !
خانم : از توجهت متشكرم !
7) آقا : براي من ناز نكن !
خانم : ناز نكنم چكار كنم !
8) آقا : ثروت باباتو به رخم نكش !
خانم : پول و ثروت چرك دسته !
9) آقا : تو متكبري!
خانم :منو ببخش ! شايد زيادي ناز كردم ؟!
10) آقا : برام دلبري ، فريباي و طناري كن !
خانم : اي به چشم !
11) آقا : تو خيلي احساساتي هستي !
خانم :براي همين عاشق توام !
12) آقا : توخيلي با خودت ورمي ري !
خانم : براي اين كه عاشقم بشي !
13) آقا : لجبازي نكن كه از چشمم مي افتي !
خانم :خدا اون روز رو نياره !
14) آقا : تمكين كن تا سرور من باشي !
خانم :حتماً
15) آقا : اين قدر هوس باز نباش !
خانم :مي تونم زيبادوست باشم ؟!
16) آقا : تو آشپزي بلد نيستي !
خانم :اميدوارم با راهنمايي هاي شما ياد بگيرم !
17) آقا : نمي خوام رانندگي ياد بگيري !
خانم : مهم نيست ! عوضش سازندگي رو ياد مي گيرم !
18) آقا : چرا آرايش نكردي ؟!
خانم :منو ببخش ! الان خودمو برات خوشگل مي كنم !
19) آقا : دهنت بو مي ده !
خانم : الان مسواك مي كنم تا خوشبو بشه !
20) آقا : بدنت بوي عرق مي ده !
خانم : الان دوش مي گيرم و ادكلن مي زنم !
21 ) ) آقا : لباست بوي غذا مي ده !
خانم :كدوم لباسم رو برات بپوشم !
22) ) آقا : چقدر توي خواب خورو پف مي كني !
خانم :كاش بيدار مي كردي !منو ببخش !
23) آقا:موها تو كوتاه نكن ! دوست ندارم !
خانم :هر جور تو بخواي !
24) آقا: چرا اخم مي كني ، طلب باباتو داري ؟!
خانم :معلومه لبخند منو خيلي دوست داري ؟! ديگه اخم نمي كنم !
25) آقا:چرا ناراحتي ، كشتي هات غرق شدن ؟!
خانم :عشق تورنجورم كرده ؟!
26) آقا:حوصله توروندارم !
خانم :منم غير از توكسي روندارم !
27) آقا: از خانوادت خوشم نيماد!
خانم :عوضش من خانواده تو رو دوست دارم !
28) آقا:از دست تو خيلي عصبانيم !
خانم :منو ببخش كه عصبانيت كردم !
29) آقا:تو مادر منو دوست نداري!
خانم :خدا سايه بزرگ نرها رو برسرما نگه داره!
30) آقا:مي خواي به من دستور بدي!
خانم :مي خوام خواهش كنم !
31) آقا:اين قدر كارم سخت ، سنگينه !
خانم :خسته نباشي !خدا بهت قوت بده كه به خاطر من خود تو خسته مي كني !
32) آقا:تو آبروي منو مي بري !
خانم :خدا اون روز نياره ! انشاالله تو دنيا و آخرت روسفيد باشه !
33) آقا:كاري نداري ؟! من رفتم !
خانم :فدات بشم ! چشم براهت مي مونم ! خدا نگهدارت باشه !
34) آقا:تو بي عرضه اي !
خانم :عوضش مربي فهميده اي مثل تو دارم !
35) آقا:چرا اين لباس من اتو نداره ؟!
خانم :شرمنده صبر و حوصله توام ! الان مثل برق برات اتو مي كنم !
36) آقا:چقدر شلي ؟!
خانم :عشقت من از پا انداخته !
37) آقا:دبر به هم بجنبي ، رفتم !
خانم :فدات بشم ! آقاييكن ! يك كم مهلت بهده !
38) آقا:چقدر حرف مي زني ؟! سرم رفت !
خانم :شنونده خوبي مثل تو آدمو به ذوق مياره !
39) آقا:خيال كردي كي هستي ؟!
خانم :عاشق و معشوق تو !
40) آقا:مي خوام طلاقت بدم !
خانم :دل مهربونت نمي ذاره !
در رابطه با این حرفت
" سوال دیگه اینکه میشه کمک کنید که چطوری به همسرم بگم انجام کاری زشته یا خوب نیست جلوی دیگران طوری که لج نکنه عصبانی نشه ؟؟ "
جلوی دیگران هرگز هرگز هرگز بهش امر و نهی نکن و ازش انتقاد نکن و حتی ناراحت شدنت رو هم به دیگرا ن شون نده که مثل یه قطره اشک از چشماش می افتی.
هر چی هست تو خلوت حلش کن.
خوشبختی خودش نمیاد توی خونه باید اونو ساخت.
موفق باشی