حرف شما درست.اما اگه این موضوع از شب اول تو ذهن کسی باشه حتما مشکلی وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
نمایش نسخه قابل چاپ
حرف شما درست.اما اگه این موضوع از شب اول تو ذهن کسی باشه حتما مشکلی وجود دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط meinoush
من فکر میکنم شما بیشتر مشکلت بخاطرطرز فکرته..
بنظرم از قبل ازدواجت رو سنش حساس بودی و میترسیدی که ایشون که الان سنش از من بالاتره.. این همه اینور اونور میگن دختر سنش کمتر باشه.. نکنه مثل یه دختر جوون نباشه..
و این قضیه بیشتر به چشمتون اومده.. وگرنه فکر نمیکنم 2-3 سال کمتر هم فرقی ایجاد کنه تو جذابیت های جسمی ایشون.. البته با فرض اینکه به خودش رسیدن و اینارو انجام میده و مثل یه دختر کم سنتر شاداب هست..
یعنی الان فکر میکنی ایشئن اگه سنش 4 سالکنتر بود جذایتر بود!!
یا هر دختری که سنش 4 سال کمتره (حالت معمول) جذابتره!
قبل از ازدواج حس من این نبود.دقیقا بر عکس.سر این موضوع حتی جلوی خانوادم از ایشون دفاع کردم(اگرچه خانوادم خیلی منطقی پذیرفتند و الان هم هیچ مشکلی از این جهت نیست) اما این مشکل بعد از ازدواج به وجود اومد
خب دیگه دوست عزیز
دیگه این موضوع رو که اون سنیش از شما بیشتره و .... فراموش کنید
الان میگید این یک واقعیته و نمیشه فراموشش کرد
منم میدونم واقعیته و سخت میشه فراموشش کرد ولی میشه فراموشش کرد
خدا نکرده یک بیماری لاعلاج نیست که نشه کاریش کرد
راهکارهای زیادی برای برای از بین بردن این حس و حالا وجود داره
تو اینترنتم سرچ بزنید ،راههای جوانسازی بسیارند
ضمن اینکه همسر شما هم خانوم جوانی هستند
به هرحال شما الان زن و شوهرید و باید با هم و در کنار هم زندگیتونو بسازید و روزبهروز پرعشق ترش کنید
نه اینکه تیشه بردارید بزنید به ریشه این زندگی
به خدا مشکلی ندارید باهم...خوشبختین..الکی زندگی به این خوبی رو خرابش نکنید
من خیلیا رو میشناسم که سن خانوم بالاتر از آقا بوده ولی همشون الان دارن شاد و خوشحال زندگی میکنند در کنار هم و فرزنداشون
دوست خودم ،2سالو نیم از شوهرش بزرگتره
برو ببین چه زندگی دارند..دخترشونم 9سالشه
دوست دیگم از شوهرش 1سالو8ماه بزرگتره و پسرشون الان 8 سالشه و زندگی دارند که نگو و نپرس
باهم برین سفر و جاهای جوون پسند
شاید مشکلی هست که نمی تونین توی این تالار بگین. نمی دونم.
ولی واقعا دو سه سال اختلاف سنی در حدی نیست که دیده بشه. اگه ایشون از شما مثلا 2 سال کوچک تر بودن فکر می کنین چه تفاوتی با الانشون داشتن؟ در خود رابطه بعد از ازدواج واقعا چه مشکلی هست که شما رو یاد این می اندازه که ایشون بهتر بود کوچک تر می بودن؟ اگه مشکلتون قابل گفتنه بگین همینجا شاید دوستان بتونن راهنماییتون کنن. اگر هم نمی شه اینجا بگین بهتره برین مشاوره حضوری و راهنمایی بخواین. در هر حال خیلی خوبه که دنبال حل مشکلتون هستین و امیدوارم موفق باشید.
سلام دوست عزیز
من جایی خوندم، برخی آقایون نسبت به همسرانشون تحریک جنسی نمیشن یا نسبت به یک گروه خاص امکان داره این اتفاق براشون بیافته، چون شما بالاخره جوان هستین و نیاز جنسی دارین، پس اگر همسر شما زشت ترین زن دنیا هم باشه، در زمان ارضای نیاز فقط رابطه و بر طرف کردن حس مطرح هست و نه چیز دیگه، اینکه میفرمایین تحریک نمیشین احتمالا باید با یک مشاور یا سکس تراپیست مشورت کنین!
مشکل از نوع احساس و روان شما نشئت میگیره و نه مشکل ظاهر و جسمی در دو طرف!
در مقاله ای که خوندم، مردهایی رو که توان جنسی دارند اما نسبت به همسر یا زن خاصی ناتوان هستند را به چند گروه تقسیم کرده بود:
مردانی که علاقه بسیار شدیدی به همسر دارند و و ممکنه با مشاهده حس درد در خانمها عذاب وجدان بگیرن
مردانی که حس کمبود دارند نسبت به همسر
مردانی که حس خجالت دارند یا از طرف مقابل خجالت میکشند و یا در رابطه با زنانی مواجه میشند که توانایی جنسی و .. بالایی دارند
.
.
.
منظورم از اشاره به این موضوع این بود که مشکل شما فقط مختص به شما نیست و حتی یه مبحث روانشناسی داره و میشه با مشاوره حلش کرد تا ریشه یابی شه و از لحاظ روانی این مساله حل شه...
گفتین خانم شما خیلی باهوشه پس باید از مشکل شما خبر داشته باشه
ومتوجه شده باشه شما قلبا دلت واسش تنگ نمیشه
تاحالا چیزی در این رابطه نگفته؟اعتراضی نکرده؟
چرا گفته.میگه چرا فقط دل من واسه تو تنگ میشه.اما هر دفعه یه جوری از جواب دادن طفذه می رم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط سینان
من درکتون میکنم آخه ظاهر بعضی آدما بزرگتر از سنشون نشون میده و فکر کنم همسر شما هم از اون دسته افراد باشه.
به نظر من ظاهرم، خیلی مهم و تاثیر گذاره مخصوصا برای کسایی که به این موضوع حساس هستن اگه همسرتون باهوش باشه خودش باید این حساسیت های شما رو بشناسه ویه چیز دیگه آدما باید به خواسته هم احترام بذارن (اگر شما با محبت بهشون بگید بالحن خوب ودلنشین ) با وجودی که ایشون تحصیل کرده هست و همین طور باهوش به نظر من باید بپذیرند و به دکتر مراجعه کنند آدم باید واقعیت رو بپذیره
[size=large]ببخشید می خوام یه کم تند با هات حرف بزنم .
سیلی ای که آدمو بیدار کنه بهتر از نوازشیه که آدمو به خواب غفلت ببره
ببخشید شما روزی که رفتید خواستگاری این خانم حواست کجا بوده می شه بپرسم ؟
اگه یه روزی این خانمو دوست داشتی پس به دلت نشسته که رفتی باهاش ازدواج کردی مشکل رو در درون خودت ریشه یابی کن نه اون دختر معصوم . اون با هزار امید و آرزو به تو جواب بله داده بی انصاف
این که تحریک نمیشید احتمالا شما فیلمای سکسی زیاد می بینید و نسبت به همسرتون بی اعتنا شدید و به دنبال سکس فاتنزی هستید. یا اینکه تصورات بیهوده ای دارید که شاید نا به جا باشه .
وگرنه هر آدم سالمی تو تاریکی با نوازش و لمس کردن هم می تونه تحریک شه حتما نیازی نیست ظاهر طرفو ببینید . انقدر به این فیلمای فانتزی فکر نکنید .
احساستون نسبت به همسرتون رو باز یابی کنید. نکات مثبتی رو که حاضر شدید با این خانم ازدواج کنید رو بهش فکر کنید و قوت ببخشید . دوباره عاشقش بشید چی واسه یه مرد مهمتر از اینکه بتونه از همسرش آرامش بگیره . رابطه جنسی رو وسیله ای برای ارزای افکارت قرار نده بلکه باید طوری ازش بهره ببری که نیازهای عاطفی همسرت و آرامش خودتو بدست بیاری .
از حرفام ناراحت نشو فقط انقد زود تقصیرات رو گردن کس دیگه ای ننداز. و به جای این حرفا یه تاپیک تازه باز کن از دوستان کمک بگیر که چطوری میشه یه رابطه رو عاشقانش کرد ؟ دوباره رابطه سر شده بینتون رو گرم و شعله ورکن. این بهتر نیست . همیشه مثبت به زندگیت نگاه کن .
از من نرنج . فقط قصدم کمکه به تو بود :72: .[/size]