ممنونم دوست عزیزم فقط خدا کنه تاثیر داشته باشه چون ازین کارش همیشه توی اجتماع در عذابم بازم ممنونم
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم دوست عزیزم فقط خدا کنه تاثیر داشته باشه چون ازین کارش همیشه توی اجتماع در عذابم بازم ممنونم
فکر نمیکنی یکی از علت هایی که همسر شما روی خواهرش بیشتر غیرت داره این باشه که در جامعه ما امثال خواهر شوهرتان خیلی بیشتر از زن متاهل در معرض سوءاستفاده مردان قرار دارند.
متاسفانه بسیاری از مردان هستند که به زنان مطلقه به عنوان کالای جنسی نگاه می کنند! و قطعا این موضوع باعث می شه که همسرت روی خواهرش خیلی بیشتر از شما تعصب داشته باشه!!
عزیزم من منظورم این نبود که شما از این طریق می خواهید جلب توجه کنید. بلکه چون خودتون گفتید از این رفتار همسرتون به این نتیجه رسیدید که براتون ارزشی قائل نیست، گفتم سعی کنید توی رفتارهای دیگر همسرتون جستجو کنید و ببینید که آیا ارزسی برای شما قائل هستند یا نه و این رفتارشون رو ملاک قرار ندید.
راستش من احساس می کنم شاید همسرتون همینکه در کنار شما هستند رو کافی می دونند برای این که غیرتشون رو به دیگران نشون بدن.
متوجه منظورم هستید یعنی مثالش اینه که وقتی مالک توی خونه هست که نمی ترسه دزد بیاد تو خونه اما وقتی مالک نباشه و همسایه بخواد از خونه محافظت کنه اونوقت همسایه همش باید نگران باشه و خودش رو جلوی دزدها قوی نشون بده.
البته من نمیگم این کار همسرتون درسته یا نه فقط حدس میزنم احساس همسرتون اینطوری می تونه باشه نسبت به شما و خواهرش.
در اخر بازم میگم احساس مالکیت خودت بر خودت و حفاظت خودت در برابر غیر خیلی به ارزش شما بیشتر افزوده میکنه تا اینکه این احساس از طرف کس دیگه حتی شوهرتون باشه.
دلجوی عزیزم و لبخند عزیزیم ممنون از همدردی
دلجو جان مثال خوبی زدی .شاید حق با شما باشه.و اون از جانب من خیلی مطمئن باشه.بازم ممنون عزیزم