RE: خواستگاری میخوام برم ولی سوال دارم لطفا پاسخ بدین
آقا عرفان به نظر من اصلا درست نيست كه شما الان در اين سن ازدواج كنيد نه شما و نه اون دختر خانم هر دو در حال حاضر خيلي كم سن هستيد و بيشتر از روي احساسات تصميم ميگيريد٠ بهتره الان تمركزتون روي كار و درس باشه و اطلاعات و تجربيات بيشتري در زندگي بدست بياريد ، تا هم بتونيد انتخاب خوبي داشته باشيد و هم تجربه براي ادامه زندگي مشترك٠ در ضمن ازدواج كردن فقط ديدن يك دختر خانم و بعد گرفتن ادرس و ازدواج نيست شما اگه هم به خواستگاري رفتيد بايد بعد از اين مرحله وارد مرحله ي شناخت بشيد و با اخلاق و برخورد هم آشنا بشيد تا ببينيد آيا مناسب هم هستيد يا خير٠ موفق باشيد٠
اگه جواب های بقیه روو بخونی بیشتر با من موافق بودن من از روو چه احساساتی چه کشکی چه چیزی تصمیم گرفتم من با مادرم هم صحبت کردم / امروز برنامه گلبرگ روو دیدم چیزایی خوبی میگفت درباره رابطه خانواده و فرزند که فرزند اگه از همون اول با خانوادش در رابطه تصمیمش حرف بزنه بهتره .
حرف دلم اینه من این دختر خانوم به این راحتیا پیدا نکردم که به این راحتی از دست بدم این دختر خانوم رووی من تاثیرات خوبی گذاشته اگه پست های قبل روو بخونین متوجه میشی دوست من .
من از نظر خانه و سربازی مشکل ندارم خانه که دارم سربازیم معاف هستم میمونه کار و درس که با برنامه ریزی راحت این مشکل هم حل میشه درس من که چیزی نیست رشته کامپیوتر رشته مورد علاقه من هست و من در این درس ها واقعا خوب هستم میتونم بگم عالی چون علاقه زیادی به رشته ام دارم و داخلش موفق هستم من مشاور مدرسه هم رفتم و از سوالاتی که کردن و جوابایی که گرفتن گفتن بهترین رته در دانشگاه برای من رشته مهندسی برنامه نویسی هست
در این رشته شغل های زیادی هست .
Erfan_mj گرامی
به تالار همردی خوش آمدید
به نظر میرسه شما در خودتون آمادگی لازم را برای ازدواج می بینید ، خانواده هم موافقند ، پس بهترین کار این هست که رسماًخواستگاری رفته و بعد از خواستگاری اجازه بخواهید که شناخت بیشتری از هم پیدا کنید . برای شناخت بیشتر و فهمیدن میزان سنخیتهاتون با هم ، می توانید حضوراًنزد یک مشاور ازدواج یا خانواده رفته و راهنمایی بگیرید .
موفق باشید .
.
از فشته مهربون بابت راهنماییت ممنونم حالا که شما هم این حرفو میزنید و تجربتون بیشتر هست من حرف شما و بقیه روو گوش میدم و اقدام میکنم .
از همه بابت کمکهاشون ممنون هستم . :72:
دوستون دارم :72:
:سلام دوست من
به نظر خودتون خیلی زود نیست که در سن 18 سالگی بخواید متاهل بشید و بری زیر بار مسولیت زندگی !؟
به نظر من از روی ظاهر و یکی دوماه نمیشه کسی رو شناخت خیلی خیلی باید مراقب باشی سنت خیلی پایینه و این تصمیم شما از روی احساس نه از روی عقل :305:بعدشم شما الان باید از همدیگه شناخت پیدا کنید نوشتید قطع رابطه کردید ؟! اگر واقعا اونو برای ازدواج بخوای باید خیلی بیشتر بشناسیش.باید از خودت سوال کنی که میتونی از پس مخارج زندگی بر بیاید در اخر شغل ثابتی داری که بتونی روش حساب باز کنی ؟ از خودت چی داری؟!خانواده اونو تا چه حد میشناسی؟ اینا خیلی مهمن قیافه وظاهر بعد از ازدواج عادی میشه .
اگه میتونی و جواب سوالات من و دوستان برای خودت قانع کننده ست برو جلو مبارک :104::104:
:72::72::72:
سلام مهرنوش خانوم
من قبول دارم که سنم کمه ولی من درباره این به تنهایی تصمیم نگرفتم از رو حرف های برنامه گلبرگ و حرفای اقای قرائتی در برنامه زلال احکام به این تصمیم رسیدم با کمک حرفایی که آن ها زدند .
درسته باید شناخت پیدا کنیم ولی من این دختر را میشناسم و بقیش بعد مراسم خواستگاری باید اتفاق بیفته مثلا من از جدیت تصمیمی که میگیره خوشم میاد سر حرفش وای میسته هیچ وقت زیر حرفش نمیزنه و یکی دیگه این که یکم زود رنجه که من از این اخلاقاش هم خیلی خوشم میاد بقیش دیگه نمیشه گفت :D:shy:
شغل ثابت نه ولی یه کاری میکنم که پول توش هست با بسته به رشته ای که خوندم :)
من از خودم خونه دارم / ماشین هم میخوام بگیرم / خرج مراسم هم دارم روش فکر میکنم و جمع میکنم :)
خانواده اونوو تا اونجایی میشناسم که 3 برادر داره و دو خواهر هستن که اولیش که بزرگتره هست ازدواج کرده تو سن خود دختره هم بوده که ازدواج کرده دیگه بماند که خواهر زاده داره و . . . :D
حالا به نظر شما من میتونم با این شخس زندگی کنم ؟
نه خطایی از شما سرنزده....از اونجا که شما به قصد ازدواج وارد عمل شدید.
متاسفانه این سایت ها بجای کمک به مردم .....
موفق و سر بلند باشید.:72:
ببین اگه از لحاظ دینی بخوایم موضوع ازدواج رو بررسی کنیم ، همه می گن که اگر پسر یا دختر احساس کنه که بدون ازدواج ممکنه به گناه بیفته ، ازدواج براش واجب میشه . پس شما هم که سنتون 18 سال هست قاعدتاً واجبه براتون که ازدواج کنی .
حال لازمه که به کمک خانواده بری به خواستگاری و بقیه شناخت های لازم رو در کانال اقدام رسمی بدست بیاری .
اما با توجه به اینکه فرزند اول خانواده هستی و نهایتا با مادرتون می خوای بری خواستگاری ، لازمه که حواست رو بیشتر توی خواستگاری جمع کنی .
.
من پیشنهاد می کنم که برای شروع قبل از اینکه بری خواستگاری ، یه سری از مطالب رو بخونی و بعضی از سخنرانی ها رو گوش بدی .
حتما حتماً در امضای من می بینی که نوشتم : دانلود سخنرانی دکتر فرهنگ ، کفویت و ... .
روش کلیک کن و برو دانلودش کن . حتما تمامش رو گوش بده تا بدونی ملاکهاتو و انتخاب درستی داشته باشی.
در غیر این صورت اگه عجولانه بری خواستگاری و با این سن کم بخوای مهمترین انتخابتو بکنی و بدون اینکه مطالعه ایی داشته باشی ، احتمال اشتباه بسیار زیاد خواهد بود.
این حرفو گفتم به این خاطر که از ما خواستی برات تصمیم بگیریم .
با این اطلاعات :
سن17-جدیت در تصمیم - وایسادن بر روی حرفش
و بدی اش : زود رنج !
پس شما واقعا لازمه یک کمی بدونی که چطور اون رو بیشتر بشناسی .
تو شهرهای جنوبی سن ازدواج پایینه. و پسرها از پشتیبانی و حمایت کامل خانواده برخوردارن. مشکلات ارتباطی عروس و داماد با خانواده های جدیدشون هم خیلی خیلی کمتر از جاهای دیگس.کلا توقعات از جوانها پایینه خداروشکر. مثلا برا ازدواج کسی انتظار نداره شاخ غول بشکنن.کلا تو یک کلام سخت نمیگیرن به کسی.اینا همه مزیته.
فقط میمونه تصمیمتون که تا جلو نری و رسما درخواست ازدواج نکنی بیشتر ازین نمیتونی شناختی داشته باشی از دختر خانوم.وقتی مطمئن شدی از تصمیمت (که اگه جزین بود این تاپیک زده نمیشد درسته؟؟؟) بسم اللله.مبارکت باشه. ایشالا هر چی صلاحته پیش بیاد :305:
ممنون .
اره دیگه تصمیمم جدیه با خانواده هم درمیون گذاشتم ایشالله تا یه مدت دیگه میرم خواستگاری :16:
( اومیدوارم خانواده دختر خانوم رضایت بدن , برام دعا کنید :323: )
از همه دوستان ممنونم با جواب های خوبتون :72: