RE: پسر مجردي هستم وزني كه يكسال از خودم بزرگتره رو دوست دارم
برادر عزیزم
به هر حال اون خانوم هم متوجه شده که در نهایت شما نمیتونی بهش برسی و تمام این ابراز علاقه ها موقتی هست و فقط باعث وابسته شدن بیشترش به شما میشه
ضمن اینکه در این مدت هم چون به شما مشغوله، داره زمان رو از دست میده و سنش هم بالا میره و ممکنه کیسهای مناسب دیگه رو از دست بده
کیسهاییکه شاید برای رسیدن به اون خانوم خیلی مصممتر باشند
شما هم که میخوای تحت حرف جامعه و .... باهاش ازدواج نکنی بالاخره
پس
ایشون کار بسیار عاقلانه ای کرده که رابطه رو تمام کرده
اون قبلا منو دیده بود و می دونست که من شرایط ازدواجو ندارم منظورم کلی هست و می دونست نباید به من کاری داشته باشه چون من قبلا هم بهش گفته بودم اما اون خودش رابطه رو شروع کرد من کاری بهش نداشتم اما خودش اومد و با من دوست شد من مکاری به این حرفها ندارم ولی منظورم شما زنها هستین که تا هر کس جدید وبهتری رو دیدین اون یکی رو میرزین تو سطل آشغال وقتی بهش می گفتم دوس ندارم با فلانی سلام کنی چون می شناسمش می گفت به تو ربطی نداره زندگی خودمه وکسی که اصلا برای شخص مقابلش احترام قائل نباشه و حرف اونو هم گوش نده همون بهتر که از تو زندگیت بره بیرون بعضی هاتون اصلا صفت ندارین ببخشین من رک و بی پرده صحبت می کنم
نقل قول:
وکسی که اصلا برای شخص مقابلش احترام قائل نباشه و حرف اونو هم گوش نده همون بهتر که از تو زندگیت بره بیرون بعضی هاتون اصلا صفت ندارین
شاید حق با شما باشه
ولی برادر من
حالا که انقدر از رفتن اون خانوم خوشحال و راضی هستی و به نظرت آدم بی صفتی بوده
پس دیگه مشکل چیه؟
عزیز الان مشکلت چیه دقیقا؟ خانم مطمنه که نمی خواد با شما ازدواج کنه و شما دوسش دارین و با احساس دوست داشتن تنها موندین؟ یا شک دارین که بتونین ازدواج کنین باهاش یا نه؟
در کل هیچی ولی امیدوارم هیج کس تو زندگی کسی نیاد وبعد بره بعد از 7 ماهم بگه بهت هیچ احساسی ندارم و گوشیشو هم خاموش کنه و یک خط دیگه بندازه روش
شاید بعضی ها دنبال سرگرمی هستند و بس
آقای علیرضا من خاستگارهایی داشتم که خانوادشون اقدام میکردند در حالی که پسرشون مجرد بود مساله جامعه اونقدر مهم نیست به نظر من خود پسر اگه از ته دلش با این موضوع کنار بیاد جامعه بخواین نخواین میپذیرن مشکل جامعه ما اینه که پسرامون خیلی دهن بین شدن تا یکی بهشون یه حرف بزنه سریع تو فکر فرو میرن اونقدر به راهی که میرن اطمینان ندارن من با مادر این آقا صحبت کردم ایشون به من گفتن پسر من هنوز تو انتخابش اطمینان نداره اون خجالت میکشه با همه این موضوعو مطرح کنه ببینید اگه این پسر اگه اطمینان داشت حتما همه در نهایت میپذیرفتند به نظر من اون خانمی که به شما پیشنهاد ازدواج داده خانم سالمیه اگه سن شما از 25 سال بیشتر هست و دیگه اینکه اون خانم تمام شر ایط مورد نظر شمارو برا ازدواج داره میتونید مشاور برید و کاملا با احتیاط باهم جلو برید البته خانواده ها خیلی مهمند اگه اونا راضی باشند دیگه حرف مردم مهم نیست شما مردید مردا میتونن خانوادشونو راضی کنن البته اگه بخوان ...
با سلام
آقای محترم شما با اون خانم دوست شدید ازدواج هم نمیخواین بکنین بعد تازه ازش میخواین با کس دیگه حرف نزنه اون تعهدی به شما نداره.
اگه نمیخواستید ازدواج کنید از اول دوست نمیشدید چون این دوستیها وابستگی میاره بعدش هم یک رابطه ای که پایان درستی قرار نیست داشته باشه همون بهتر که زودتر تمام بشه.
ضمنا به نظر من فقط به زنهایی اعتماد کنید که اونها هم فقط به ازدواج فکر میکنن و قصد ندارن با وابسته کردن طرف مقابل قدرت فکرش رو از بین ببرن حالا چه اون خانم مطلقه باشه و چه غیر مطلقه.اون خانم با تجربه هست و قطعا میدونسته شما وابسته میشید پس کارش توجیه نداره و به نظر من فرد قابل اعتمادی نباید باشه.
البته این نظر شخصی من هست.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_f14
ولی منظورم شما زنها هستین که تا هر کس جدید وبهتری رو دیدین اون یکی رو میرزین تو سطل آشغال وقتی بهش می گفتم دوس ندارم با فلانی سلام کنی چون می شناسمش می گفت به تو ربطی نداره زندگی خودمه وکسی که اصلا برای شخص مقابلش احترام قائل نباشه و حرف اونو هم گوش نده همون بهتر که از تو زندگیت بره بیرون بعضی هاتون اصلا صفت ندارین ببخشین من رک و بی پرده صحبت می کنم
سلام
کاربر گرامی
اینکه در زندگی اتفاقی برایتان پیش امده زندگی شخصی شماست، و قطعا" یک جای کار اشتباه بوده، ما حق نداریم به خاطر اینکه فردی در حق ما عمل خطائی انجام داده ، خیلی های دیگر را زیر سوال ببریم،و به همه خانم ها تهمت زده شود.
این یک تذکر بود و چنانچه مجددا" از این نوع نگرش در نوشته های خود استفاده کنید؛ طبق قوانین با شما برخورد خواهد شد.
[quote=keyvan]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط alireza_f14
ولی منظورم شما زنها هستین که تا هر کس جدید وبهتری رو دیدین اون یکی رو میرزین تو سطل آشغال وقتی بهش می گفتم دوس ندارم با فلانی سلام کنی چون می شناسمش می گفت به تو ربطی نداره زندگی خودمه وکسی که اصلا برای شخص مقابلش احترام قائل نباشه و حرف اونو هم گوش نده همون بهتر که از تو زندگیت بره بیرون بعضی هاتون اصلا صفت ندارین ببخشین من رک و بی پرده صحبت می کنم
سلام
کاربر گرامی
اینکه در زندگی اتفاقی برایتان پیش امده زندگی شخصی شماست، و قطعا" یک جای کار اشتباه بوده، ما حق نداریم به خاطر اینکه فردی در حق ما عمل خطائی انجام داده ، خیلی های دیگر را زیر سوال ببریم،و به همه خانم ها تهمت زده شود.
ضمن تشکر از شما چشم با عرض معذرت از همه دوستان