با سلام خدمت دوستان
اومدم چند مورد رو توضیح بدم.
محبت رو باید چجوری نشون بدم؟ مگر محبت کرن تلاش برای رفاه خانواده و زن و بچم نیست؟ایا خرید خونه (مسکن مهر )نشون دادن محبت نیست؟نقل قول:
تنها راه حل شما در محبت هست اگه همسر شما از محبت شما مطمئن باشه بهانه گیری نمیکنه و با حداقل ها برای زندگی کوتاه میاد.محبتتون رو به ایشون اثبات کنید انقدر هم راحت اسم طلاق رو وسط نیارید.
نمیخام بگم که اره همیشه بهش محبت میکنم و همه جوره براش تمام گذاشتم و فقط مشکل از خانممه،
با تمام این اوصاف و شناختی که خانواده و اطرافیانشون دارم به جز 3 -4 تا خانواده از اقوام خانمم از نظر موقعیت مالی وضع خوب رو به بالا ندارن خدارو شکر با همین حقوق تونستم خونمو بخرم،
امکان پیشرفت داره، حتی میتونم حین کار اولم کار دوم هم داشته و درامد کسب کنم ولی باید صبر کنم و بتونم افکارمو جمع کنم و ارامش به کارام برسم و گرنه از همون گار اولم هم اخراج میشم.مشکل ما اینه که صبر نداریم دوس داریم همه چی از اول زندگی درست باشه و اب تو دلمون تکون نخوره، اگر قرار باشه همه چی رو از روز اول داشته باشم پس تو زندگی واسه چی باید تلاش کنم و به چه چیزی باید دست پیدا کنم چون همه چی رو از روز اول داشتم. مثلا یک ماشین حداقل 5 سال هم زیر پا باشه دیگه تلاشی برای ارتقای اون ماشین نمیکنی.کد:البته ببخشید قصد فضولی ندارم ولی به عنوان یک موضوع جدا از بحث میگم اگه کارتون امکان پیشرفت داره که هیچی اگه هم امکان پیشرفت نداره بهتره به فکر پیدا کردن کار بهتر هم باشید چون این درآمد واقعا نیازهای حال آدم رو هم فراهم نمیکنه چه برسه به پس انداز برای آینده.(یا اینکه یک کار دوم)
اگه به دنبال شغل بهتر یا شغل دوم هم هستید میتونید به خانمتون بگید که به این شکل میخواین نهایت تلاشتون رو برای ساختن یک آینده خوب برای ایشون انجام بدید.
تو صحبت هایی که با هم میکنیم همیشه دوس داشتم بهترین ها( بهترین خونه و ماشین، بهترین تفریحات و مسافرتهاو ...) رو براخودمون فراهم کنم ولی بشرط وقت دادن و صبر کردن. تاحالا هم هر قولی دادم انجام دادم.
گفتم خونه میخرم: خریدم
گفتم فلان مسافرت: رفتیم
گفتم فلان طلا: خریدم
شاید امکانش هست.کد:اصولا وقتی ما خانوما سر یه چیزی ناراحتیمونو نشون میدیم حتما یه دلیل بزرگترم پشتته. نمیدونم مثلا بی توجهی شما تو این مدت درخصوص نیازهای مالی خیلی ضروریشون...مثلا شدیدا پول لازم بوده اما شما اصلا بهش ندادین و نیازشو متوجه نشدین
چون بالاخره هر کی ممکنه پول لازم باشه.
کد:یا مثلا ممکنه شما یه خواسته و وظیفه قانونیشو به رخش کشیدین اونم این بحثو پیش کشیده باشه یا.....
چون بعید میدونم یه دفه ایشون به این فکر افتاده باشه
بفکرش هستم ولی پیدا نمیشه. هر جا برم همین حقوقو بهم میدن. ولی تو شرکت خودم تازه تونستم 2 سال سابقه جمع کنم و خودمو نشون بدم.حتی وقتی شرکت متوجه شده که من متاهل شدم پیشنهاد ماموریت رو بهم داده تا دخل و خرجم مناسب بشه. خود خانمم هم از این موضوع خبر دارهو موافقه که با هم به ماموریت بریم. در صورت ماموریت رفتن حقوقم تقریبا 1 تومن میشه بعلاوه که کرایه خونه منو هم شرکت تقبل میکنه.کد:به فکر تغییر کارتون بودید ؟
کار بهتری با حقوق بیشتر پیدا کنید ؟