RE: هیچ وقت نمیتونم با شوهرم حرف دلم رو بزنم چی کار کنم؟
سلام گلاره
مشکل شما حل خواهد شد ولی به شرط اینکه واقعا بخواهید که حل بشه و توصیه ها رو جدی بگیرید
اول چند سوال
- چطور با هم اشنا شدید و چرا ازدواج کردید؟
- نکات مثبت همسرتون چی بود؟ ایا شناختی از ایشون داشتید؟
- نکات مثبت شما از دید همسرتون چیست؟
- چه انتظاراتی همسرتون از شما داره؟
- شما چه هدفی رو در زندگی با ایشون دنبال می کنید؟
- استقلال مالی شما و همسرتون در چه حدی است؟
- ایا از همه نظر ( ظاهری، باطنی، شان اجتماعی و ...)از خودتون راضی هستید و خودتون رو قبول دارید؟ من احساس می کنم کمی از خودتون عصبانی هستید. چرا؟
- می خواهید به همسرتون چی بگید؟
- اخرین رابطه زناشویی شما چه زمانی بوده و ایا از کیفیت و کمیت اون راضی بوده اید؟
- اخرین ازمایش بالینی و کنترل هورمونال شما مربوط به چه زمانی بوده و نتایج اون چی بوده؟
- چرا دوره عقد شما طولانی شد؟
نگران نباشید
مشکلات برای همه انسانها وجود دارند و کسی نیست که مشکل نداشته باشه
کمی صبوری و درایت همه مشکلات رو حل خواهد کرد
gelare عزیز به نظرم به همسرت نشون بده که برات ارزشمند هست
مثلا وقتی میخواهی موهات رو تغییر بدی مثلا رنگ جدید یا کوتاهی قبلش با همسرت مشورت کن ، عزیزم شما چه رنگی
دوست داری ؟ ببین حرفش چیه. شاید طوری رفتار کردی که داری برای دل خودت این کار ها رو میکنی بدون اینکه
نظر همسرت رو بخوای .برای همین اونم نظری نمیده .
مثلا وقتی میخوای لباس خوشکل بپوشی بهش بگو چشمات رو ببند وقتی گفتم باز کن .بعد لباست رو که پوشیدی نشون بده تا متوجه بشه که تو همه این کارها رو داری برای همسرت انجام میدی .
لازم نیست عشق رو گدایی کنی .
لازن نیست نامه بنویسی .به نظرم بهتره که وارد عمل بشی .بهش نزدیک شو و کاری کن در کنار با تو بودن بهش خوش بگذره ، هرچند خیلی کوچیک باشه .
وقتی میخوای غذا درست کنی ازش بپرس عزیزم چی دوست داری بپزم؟
در هیچ صورتی رختخوابت رو از همسرت جدا نکن .اگر اون جلوی تلوزیون میخوابه تو هم یک پتو بردار برو کنارش جلوی تلوزیون بخواب .عادتش بده که در هر وضعیتی کنار هم بخوابید .
اگر از کارش گفت که زیاده و سخته و ... بهش بگو که درکش میکنی .بگو میدونم سخته .انشالا یک روز همه سختی ها تموم میشه .
گاهی اوقات کلمات واقعا تاثیر به سزایی دارند .با صحبت کردن و سوال پرسیدن و محبت کردن ...بهش نشون بده که براش ارزش قائل هستی و دوستش داری .:72:
بازم سلام
sciعزیز در جواب سوالاتتون باید بگم
1-من عضو یه گروه کوهنوردی شدم که همسرم مدیرش بود .من یه روز به طور کاملا اتفاقی وارد دفترشون شدم تا عضو گروهشون بشم اما گویا از ماهها قبل همسرم منو تو پارکی که توش پیاده روی میکردم دیده بوده و منتظر فرصتی بود تا بیاد باهام آشنا بشه.(من ناخواسته افتادم تو تله اش و با پای خودم رفتم دفترش) اون موقع اگرچه سنش خیلی کم بوده اما به تنهایی تمام مدیریت گروه برعهدش بود خیلی هم خوب از پسش برمی اومد.
2-منم وقتی دیدم پشتکار فوق العاده ای داره بهش جواب مثبت دادم.اونروزها جز یه خط موبایل هیچی نداشت وباور کنید من چیزهایی که برا خیلی از دخترها مطرح بود رو بی اهمیت میدونستم.خونه...ماشین..پول و.. (لبته همسرم در عرض دو سال همه اونها رو بدست آورد )بدون حمایت کسی با تلاش خودش .خیلی کار کرد.الان خونه داره ماشین داره وضعش بد نیست فقط احساس میکنم منو نمیخواد.
3-فکر میکنم از دید اون من نکته مثبت ندارم...
4-در مورد انتظاراتش باید بگم دلش میخواد منم کار کنم پول در بیارم.بعضی اوقات تو دعوا بهم میگه هیچ جای این زندگی نیستی وقتی نمیتونی پول در بیاری ازم انتظار توجه نداشته باش به اندازه کافی بیرون خسته ام.زندگی خرج داره و شوخی نیست.(البته بگم خودش توقع بالایی از زندگی داره...هر سال مدل ماشینشو عوض کنه.به سرمایش اضافه کنه.منم در جوابش میگم مگه من ازت خواستم؟اونم مثل همه مردها ناراحت میشه و فکر میکنه زحماتش برام بی ارزشه)
5-راستش من از خودم زیاد راضی نیستم.افسرده ام.همش خوابم.الان 6 ماهه فلوکستین میخورم.قبلا خیلی فعال بودم الان نه.همش خونه ام.واسه همین از خودم عصبانیم
6-دلم میخواد به همسرم بگم دوست دارم مثل قدیمها بهم توجه کنی.میخوام ازش بپرسم چرا دیگه براش جذاب نیستم.چرا براش مهم نیس که رابطمون خراب شدهو....البته مطمئنم شروع به حرف زدن کنم دعوا میشه.شوهرم اصلا منطقی نیست.اصلا نمیذاره حرف بزنم.جمله اول به دوم نرسیده دادو بیداد میکنه
7-آخرین رابطمون چند ماه پیش بود وقتی سر قضیه یه اس ام اس دعوامون شد همسرم تا دیر وقت در حال اس ام اس دادن بود.منم معمولا اینجور وقتها نمیتونم خودمو نگه دارم بهش طعنه و کنایه زدمو بدجوری دعوامون شد.قهر کردیم.همسرم صبح اومد پیشم خوابید و بغلم کرد....ازون موقع به بعد(5ماه پیش)تا حالا رابطه ای نداشتیم
8-ازمایش خاصی انجام ندادم.(البته هیچ کدوممون سرد مزاج نیستیم)
خانم گلاره،
چند نکته که اگر موافق بودید ادامه خواهیم داد
- حتما به پزشک زنان جهت چک اپ کامل مراجعه کنید و طی ازمایشاتی وضعیت هورمونال شما رو بررسی کنند و نتیجه را بگویید
- اینه اخرین ارتباط زناشویی شما مربوط به ماهها پش است اصلا خوب نیست اما توصیه به تعجیل فعلا نمی کنم
- نکات مثبتی که دارید رو بنویسید
- باید با رعایت توصیه هایی حتما طی ماههای اینده از خودتون راضی باشید یکی از مشکلاتی که شما دارید داشتن این استعداد است که می توانید در یک لحظه با یک حرف، یا یک عکس العمل تمام داشته های خود رو فراموش کنید و اعتماد به نفستون رو کلا از دست بدهید و دچار حملات پر تنش و اضطراب بشوید
- به نظرم باید تغییرات سریعی رو در زندگی بصورت تدریجی شروع کنید
- به نظر شما اگر همسرتون مثل شما بود، تمایلی داشتید به حرفهاش گوش کنید ؟
- فعلا برای صحبت کردن با ایشون عجله نکنید
- برنامیک روز معمولیتون رو بنویسید
sciعزیز یه دنیا ممنونم.وقتی جوابم رو میدید کلی آرومتر میشم.کمکم کنید منم تمام تلاشم رو میکنم که فرمایشاتتونو عمل کنم.در مورد نکات مثبتم باید بگم خیلی وقته دیگه خودمم نمیدونم چه نکته مثبتی دارم .انقد الان بی حس و حالم که اصلا در خودم نکته قابل ملاحظه ای نمبینم.البته میدونم خودم مقصرم اما باور کنم انقد از طرف شوهرم گاه و بیگاه تحقیر شدم که دیگه هیچ اعتماد به نفسی ندارم.در مورد برنامه یکروز کاریم باید بگم کمی به کارهای خونم رسیدگی میکنم.بعدش اگه خریدی چیزی داشته باشم بیرون میرم .کتابی میخونم در غیر اینصورت متاسفانه علافم.همین موضوع بیشتر از همه چیز عذابم میده از خودم توقع خیلی زیادی داشتم همین الان از گفتن این حرفها برا شما شرمم میاد باورم نمیشه که انقد زندگیم بیخود شده .قدیمها یه کتاب 200 صفحه ای رو تو دو روز میخوندم مطالعه برام لذت بخش ترین کار دنیا بود اما الان......
چطوری میتونم اعتماد به نفسمو دوباره به دست بیارم.شوهرم چون آدم فوق العاده فعالیه مسلما از دیدن من تو این وضعیت بیشتر ازم دور میشه .میتونست کمکم کنه اما....البته میدونم که خودم مسئولم و خودم باید به خودم کمک کنم.در مورد دکتر هم حتما امرتونو اجرا میکنم.فقط دقیقا بهم میگین منظورتون از آزمایش برا چی بوده؟
گلاره عزیز
خودت رو چند لحظه جای همسرت بذار....اون همش در حال کار و فعالیت و چالش....و شما در حال (به قول خودتون) علافی و خواب و نهایتش کار خونه....خب عزیزم اگه شوهر شما اینو می خواست که می رفت یه دختر با تحصیلات پنجم دبستان می گرفت.:163:
پاشوووو :305:
ببین شاید مشکل جسمی و یا روحی داری (اگه هست حلش کن).....برو یه کار پیدا کن...تمام تلاشتو بکن که یه حقوقی هر چند ناچیز داشته باشی....زیاد توصیه نمی کنم با شوهرت همکار شی ولی باید خودتو بهش ثابت کنی تا توی کاراش دخالتت بده....اونوقت هم شما دغدغه ها و دلایل ناراحتیشو می فهمی و هم اون روی شما یه حساب دیگه باز می کنه.
sunlife عزیزم ممنونم که برام وقت گذاشتی.میدونم خیلی وقتها اون حق داره.اما این تنهایی داره منو دیوونه میکنه .یه دفتر بزرگ دارم که توش پره برنامه ریزی من موقع عمل که میرسه مشکل دارم.با یه عالمه انگیزه شروع میکنم اما فوقش یروز طبق برنامم عملل میکنم.برای تقویت اراده ام نمیدونم باید چیکار کنم؟؟؟
هیچ آدمی دوست نداره عصبانی شه . تو دوست داری؟ پس مطمئن باش همسرتم همین طوره .
پس کمکش کن آرومش کن توقع نداشته باش اون بیاد سمتت.
خیلی معذرت می خوام ولی خرش کن از قدرت زنانگیت استفاده کن . شب همین که بغلش بخوابی بهش آرامش می دی پس سریع برو بغلش کن و بهش بگو که با تمام وجودت دیگه تحمل دوریشو نداری . تو رابطه بین زن و شوهر غرور بی معنیه .
تا کی آخه؟
تو میتونی به نیمه بدنت بگی به خاطر غرورم ازت مواظبت نمی کنم یا به خاطر غرورم بهت بی محلی می کنم و بهت غذا نمیدم نه چون تو با نیمه بدنت کاملا یکی هستی ؟
تو وشوهرتم الان مثل یه بدن هستید نمی تونید از هم جدا باشید . من حتی اگه با شوهرم قهر هم باشم بازم من خودم میرم تو بغلش خودمو جا می کنم و می خوابم .
و اما گفتار ....
اینا رو از توی همین سایت پیدا کردم بد نیست یه نگاهی بهش بندازی و ازش استفاده کنی البته واسه حفظ زندگیت باید از خود گذشتگی کنی و غرورتو بذاری زیر پات فقط به خاطر هر دوتون و اگه دوست داری عشق برگرده به زندگیتون.
آقا : با تو كسي ازدواج نمي كرد ! فقط من بودم كه با تو ازدواج كردم !
خانم : پس من بايد خيلي از تو ممنون باشم !
2) آقا : دوستت ندارم !
خانم : عوضش من به تو افتخار مي كنم !
3) آقا : خانم فلاني از تو بهتره !
خانم : اما تو از همه براي من بهتري !
4) آقا : من زير دست تو نيستم !
خانم : همين طوره ! تو آقاي مني ! اقتدار و غرورت برام زيباست !
5) آقا : اين قيافست كه من دارم ؟ !
خانم : زيبايي شخصيت و عقلت فوق العاده است !
6) آقا : خيلي اسراف مي كني !
خانم : از توجهت متشكرم !
7) آقا : براي من ناز نكن !
خانم : ناز نكنم چكار كنم !
8) آقا : ثروت باباتو به رخم نكش !
خانم : پول و ثروت چرك دسته !
9) آقا : تو متكبري!
خانم :منو ببخش ! شايد زيادي ناز كردم ؟!
10) آقا : برام دلبري ، فريباي و طناري كن !
خانم : اي به چشم !
11) آقا : تو خيلي احساساتي هستي !
خانم :براي همين عاشق توام !
12) آقا : توخيلي با خودت ورمي ري !
خانم : براي اين كه عاشقم بشي !
13) آقا : لجبازي نكن كه از چشمم مي افتي !
خانم :خدا اون روز رو نياره !
14) آقا : تمكين كن تا سرور من باشي !
خانم :حتماً
15) آقا : اين قدر هوس باز نباش !
خانم :مي تونم زيبادوست باشم ؟!
16) آقا : تو آشپزي بلد نيستي !
خانم :اميدوارم با راهنمايي هاي شما ياد بگيرم !
17) آقا : نمي خوام رانندگي ياد بگيري !
خانم : مهم نيست ! عوضش سازندگي رو ياد مي گيرم !
18) آقا : چرا آرايش نكردي ؟!
خانم :منو ببخش ! الان خودمو برات خوشگل مي كنم !
19) آقا : دهنت بو مي ده !
خانم : الان مسواك مي كنم تا خوشبو بشه !
20) آقا : بدنت بوي عرق مي ده !
خانم : الان دوش مي گيرم و ادكلن مي زنم !
21 ) ) آقا : لباست بوي غذا مي ده !
خانم :كدوم لباسم رو برات بپوشم !
22) ) آقا : چقدر توي خواب خورو پف مي كني !
خانم :كاش بيدار مي كردي !منو ببخش !
23) آقا:موها تو كوتاه نكن ! دوست ندارم !
خانم :هر جور تو بخواي !
24) آقا: چرا اخم مي كني ، طلب باباتو داري ؟!
خانم :معلومه لبخند منو خيلي دوست داري ؟! ديگه اخم نمي كنم !
25) آقا:چرا ناراحتي ، كشتي هات غرق شدن ؟!
خانم :عشق تورنجورم كرده ؟!
26) آقا:حوصله توروندارم !
خانم :منم غير از توكسي روندارم !
27) آقا: از خانوادت خوشم نيماد!
خانم :عوضش من خانواده تو رو دوست دارم !
28) آقا:از دست تو خيلي عصبانيم !
خانم :منو ببخش كه عصبانيت كردم !
29) آقا:تو مادر منو دوست نداري!
خانم :خدا سايه بزرگ نرها رو برسرما نگه داره!
30) آقا:مي خواي به من دستور بدي!
خانم :مي خوام خواهش كنم !
31) آقا:اين قدر كارم سخت ، سنگينه !
خانم :خسته نباشي !خدا بهت قوت بده كه به خاطر من خود تو خسته مي كني !
32) آقا:تو آبروي منو مي بري !
خانم :خدا اون روز نياره ! انشاالله تو دنيا و آخرت روسفيد باشه !
33) آقا:كاري نداري ؟! من رفتم !
خانم :فدات بشم ! چشم براهت مي مونم ! خدا نگهدارت باشه !
34) آقا:تو بي عرضه اي !
خانم :عوضش مربي فهميده اي مثل تو دارم !
35) آقا:چرا اين لباس من اتو نداره ؟!
خانم :شرمنده صبر و حوصله توام ! الان مثل برق برات اتو مي كنم !
36) آقا:چقدر شلي ؟!
خانم :عشقت من از پا انداخته !
37) آقا:دبر به هم بجنبي ، رفتم !
خانم :فدات بشم ! آقاييكن ! يك كم مهلت بهده !
38) آقا:چقدر حرف مي زني ؟! سرم رفت !
خانم :شنونده خوبي مثل تو آدمو به ذوق مياره !
39) آقا:خيال كردي كي هستي ؟!
خانم :عاشق و معشوق تو !
40) آقا:مي خوام طلاقت بدم !
خانم :دل مهربونت نمي ذاره !
فقط واسه رام کردن مردا یه کم باید چشماتو رو خودتو خیلی چیزا ببندی اما وقتی رامت بشن دیگه مامان جونشونم نمی تونه جلوی عشقش به تو رو ازشون بگیره . من امتحان کردم جواب داد االبته باید صبر و حوصله داشته باشی شاید خیلی طول بکشه
مهسای عزیزم.ممنونم یه دنیا ممنونم.نمیدونید کمکتون چقدر آرومم می کنه.مرسی
خوشبختی رو باید ساخت جوونیتو هدر نده بسازش تا حسرت خوشبختی دیگرانو نخوری اونا هم خوشبختی رو با تلاش زیاد ساختند
موفق باشی گلم