RE: لطفا در مورد جاريم كمكم كنيد
نقل قول:
احساس ميكنم كمي حساسم و بدرفتاري ديگران خيلي ناراحتم ميكنه.
عزیزم به نظر من اصلا کاری به جاریت و رفتاراش نداشته باش. روی این موردی که گفتی خیلی کار کن.
اینکه شما از بدرفتاری و سردی دیگران تا این حد دلخور می شید می تونه به عنوان یک حربه توسط بعضی از افراد استفاده بشه...اینطوری هر کسی میتونه شما رو ناراحت و عصبی کنه.
نسبت به رفتاراشون بی تفاوت باش....اینو به خودت تلقین کن که اصلا جاریتون و رفتاراش اهمیتی واستون نداره...از بالا به قضایا نگاه کنید.
sunlife عزيز،از راهنماييت ممنونم.توي برخورداي بعدي سعي ميكنم به رفتاراش اهميت ندم و خودمو بيخيال نشون بدم تو اين چندروز خيلي به خودم تلقين كردم كاراش برام مهم نباشه اميدوارم توي برخوردم هم موفق بشم.
گنجشك و فكور عزيز ،از راهنماييتون ممنونم. با حرفاتون خيلي موافقم تمام سعيمو ميكنم تا حرفاتونو عملي كنم.همون طور كه قبلا گفتم اين قربون صدقه هم رفتنشون خيلي اذيتم ميكنه شايد واسه اينه كه فكر ميكنم جلو من اين كارارو ميكنن تا منو ناراحت كنن.خيلي دوست دارم يكبار به اين رفتاراشون حساس نباشم و ناراحت نشم .خيلي سعي كردم ولي نتونستم تو اون شرايط آرامشمو حفظ كنم ولي اين با راهنمايي و انگيزه اي كه شما دوستاي خوبم بهم دادين بيشتر تلاش ميكنم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط كيانا
... ولي من هميشه از تنها شدن ميترسم از اينكه تو جمعشون جايي نداشته باشم نميدونم چطور بايد اين حسو تو خودم از بين ببرم ؟
سلام کیانا، خوبی عزیزم؟
انسان یه موجود اجتماعیه و طبیعیه که تنها موندن در جمع مطلوبش نباشه. اما به نظر می رسه مشکل تو اینه که روی این دو فرد تمرکز کردی، و بقیه رو نمی بینی.
بگذار اون دوتا به حال خودشون باشن. تو می تونی با خیلی های دیگه در جمع خونواده همسرت صحبت کنی. مثلا با برادر همسرت، پدر همسرت، و ....
معمولا در جمع یه خونواده، اشخاص به موضوعات مختلفی علاقه نشون می دن. یکی به تاریخ، یکی سیاست، یکی حرفای چیپ روزمره، و ... تو می تونی بحث رو به موضوعات مورد علاقه سایر اعضای خونواده بکشونی، و از مصاحبت اونها لذت ببری، طوریکه دیگه احساس تنهایی نکنی که تمرکزت بیاد روی این دو نفر.
:72: