RE: این خودخواهیه یا جلب توجه؟؟؟؟
pardis 1995 عزیز
پیش از آنکه دنبال تأثیر گذاری بر دیگران باشی دنبال تأثیر برخودت باش :43:.
عزیزم آنچه شما را به این سمت و سو کشانده که بخواهی بر دیگران تأثیر بگذاری و آنها را همراه و همسو با خودت کنی ، به نوعی میشه گفت میل به مفید بودن هست که جهت درست خودش را در پیش نگرفته .
شما اگر سعی کنی در هر موقعیتی مواظب خودت و افکار و رفتار و کردارت باشی که درست و صحیح و عقلانی و اصولی باشد مهمترین حرکت است و در واقع مسیر درست را رفته ای . هرچقدر شخصیتت در این مسیر واقعی تر شود تأثیر گذار مثبت خواهی بود بدون آنکه بخواهی و هدفت باشد و بدون آنکه حتی در مقابل بازخوردهای دریافتی به خودت مغرور شوی . بیشتر و بیشتر به این خواهی رسید که مهم این است که رضایت درونی از افکار و گفتار و کردار خود داشته باشی و نزد وجدانت احساس سربلندی کنی . نیاز حقیقی تو همین است عزیزم که می توانی پاسخش بدهی ، فقط کافیه خودت را درک کنی و بخواهی که به خودت بپردازی
موفق باشی عزیزجان :46:
.
مرسی فرشته مهربان عزیز:46::72:
واقعا حرفاتونو قبول دارم ولی نمیدونم چرا موقع مواجه شدن با این موضوع چرا احساس ضعف و پوچی میکنم واقعا واسم آزاردهندهس.
و متاسفانه به خاطر عزت نفس پایینمه که تقریبا با تمام راهکاراش آشنا هستم مطالعه ام رو بیشتر کردم ولی عملا نمیتونم به خودم مسلط باشم
باید بخواهی عزیز دلم .
سعی کن در زمینه تقویت اراده نیز مطالعه کنی ، چه مقلات تالار در این مورد چه جاای دیگر . نیاز هست اراده ات را تقویت کنی که برنامه و تمرینهای خاص خودش را می طلبد ، آنوقت خواهی دید اگر اراده کنی می توانی عزت نفست را تقویت کنی .
یکی از مهمترین روزنه های ورد به تقویت عزت نفس ، تغییر نگرش هست ، یعنی باید باورهایت در مورد خودت را غییر مثبت دهی و خود پنداره های منفی را حذف و پنداره های مثبت را تقویت کنی > طرح واره های منفی را هم شناسایی کن و دور بریز
واژه های کلیدی >>> اراده ، عزت نفس ، تغییر نگرش ، خود پنداره ، طرح واره
واژه های کلیدی را برای این برایت نوشتم که بروی ودر موردشون بیشتر مطالعه کرده ، بدانی و به کار ببندی
تو موفق خواهی شد من مطمئنم :104:، باز کردن همین تاپیک گواه آن است که می توانی کافیه بخواهی و این تاپیک یعنی اولین قدم را در جهت اراده تغییر داشتن برداشته های برو دنبال قدمهای بعدی .
.
بله فرشته عزیز داشتن اراده و انگیزه برای انجام هر کاری لازم و ضروریه
از کلمات کلیدی هم حتما استفاده میکنم ممنونم عزیزم که بهم روحیه میدی
به کمک شما دوستان سعی خودمو میکنم
توکل به خدا:72::43:
یه سوال
چرا نمیتونم در تایپیکهای صندلی داغ و نظرسنجیها شرکت کنم ؟؟؟
pardis 1995 عزیز سلام
دوست عزیز اگه حق عضویت را پرداخت کنی میتونی در تاپیک های مورد نظر شرکت کنی
فرم پرداخت حق عضویت تالار همدردی
خوشحال میشیم کنار ما باشی:72: