RE: چیزی که میگم یه عیبه تو ظاهر ؟ کمکم کنید
من کاری به پهن یا تنگ بودن شونه هات ندارم ولی اینو میتونم قول بدم که اگه شما 10 مورد خواستگار داشته باشین که از طرف پسر رد شده باشه مطمئن باش 9 تاش مربوط به عدم اعتماد به نفس شما نسبت به خودتون باشه و 1 مورد احتمالا خصوصیت فیزیکی خاص شما باشه ...
مرد ها "معمولا" خصوصیات فیزیکی در رابطه با انتخاب همسر حساس نیستن ... میتونه حسن باشه ولی ملاک اصلی نیست.
از همتون بخاطد جوابایی که دادین ممنون
پیدای عزیز مطمئن باش از سر بیکاری نیست چون داره منو از همه چیه زندگی میندازه
من باشگاهم رفتم با مربی بدنسازیم صحبت کردم،چند تا مربی بهم گفتن خیلی از خانم ها میان ورزش که این شکلی بشن بعد شما ناراضی ای
ولی من موندم اگه اینجوریه پس چرا بقیه اینو بعنوان یه عیب بهم میگن نه حسن!
کی میگه اینجوری لباس قشنگ تر تو تن وایمیسه!اتفاقا انگار لباس رو چوب لباسیه،همینجوری صاف وایمیسه
saeeded عزیز وقتی من ظاهر خودمو قبول ندارم چطور میتونم اعتماد به نفسمو بالا ببرم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
saeeded عزیز وقتی من ظاهر خودمو قبول ندارم چطور میتونم اعتماد به نفسمو بالا ببرم؟
چون شما اهمیت "بیجای" زیادی به خصوصیتی میدین که احساس میکنین برای شما یه عیب محسوب میشه. طوری که سایر جوانب زندگی و تصمیم گیریتون رو تحت شعاع قرار میده ...
.
اهمیت نده خانومی ... به همین راحتی!!! مطمئن باش شما خودتون هستین که این خصوصیت ظاهری رو برا خودتون یه عیب میدونین و به حرف ها و نظر های اطرافیان آنطور که نباید اهمیت میدین ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
حالا یه سوال:بدون توجه به شرایط من جواب بدین،شما گفتین سلیقه ایه،واقعا پسری هست که شونه های پهن تر از حد نرمالو بپسنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلیقه ایه .
تو همین تالار زیاد هستن .
یکی میگفت دوست داره همسرش از خودش قد بلند تر باشه .
یکی دیگه میگفت دوست داره یه سرو گردن از همسرش بلند تر باشه و...
یکی شونه پهن میپسنده یکی دیگه نه ...
این انتخاب رو به عهده ی اونی بذارید که قراره شما رو بپسنده .
موفق باشید .:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elham_88
حالا یه سوال:بدون توجه به شرایط من جواب بدین،شما گفتین سلیقه ایه،واقعا پسری هست که شونه های پهن تر از حد نرمالو بپسنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله دوست عزیز. این نگرانی ها رو نداشته باشید.
این وسواسهای زیادی بیهوده هست. و کسی که فکرش اینقدر بسته است که فقط به خاطر فرم شانه های شما تصمیم می گیرد با شما ازدواج نکند، همان بهتر که با او ازدواج نکنید!
و در آخر من فکر می کنم شما وسواس زیادی به خرج می دهید. هر کسی ظاهری دارد و هر ظاهری هم زیبایی های خودش رو دارد و زیبایی هم تا حد زیادی سلیقه ای هست. مطمئن باشید پسرهای زیادی هستند که شانه های پهن رو می پسندند.
صحبت هایم تکراری بود و دوستان همین پاسخ ها رو داده بودند. ولی چون احساس کردم سوالتون خطاب به من است، گفتم بی احترامی هست اگر پاسخ ندهم.
موفق باشید.
سلام الهام عزیز
با نظر دوستان موافقم زیاد این قضیه رو سخت نگیر میدونم تو هم مثل همه دخترا و کلا آدما دوست داری بدون عیب یا نقص باشی درکت میکنم.
منم مثل شما دختر قد بلند وچهارشونه هستم اینم به خاطر استخونبندی درشتیه که دارم
منم یه زمانی خیلی این قضیه اذیتم میکرد و برعکس ظاهرم عاشق هیکلای جمع وجور و ریزه میزه خانما هستم چون خیلی جوونتر نشونشون میده و ...
ولی تصمیم گرفتم هر کس سعی کنه به هیکلم الکی گیر بده بهش میگم استایلم اروپاییه چون واقعا همین هستم چون من جایی زندگی میکنم که خانمای روس اینجا زندگی میکنن هر وقت میبینمشون خودمو با اونا مقایسه میکنم :43:
خیلیم کلاسش بیشتره :227::227:
بعدشم تو میتونی کلی خودتو تحویل بگیری و بگی چون ورزشکارم اینجوریم اصلا به اندام شناگرا توجه کردی چه هیکله نازی دارن اگه واقعا این قضیه اذیتت میکنه برو شنا یاد بگیر چون واقعا به درد این اندام شما میخوره :43:
میدونی ما آدما همیشه دوست داریم به چیزایی که نداریم فکر کنیم خیلی خوبه که خدا رو به خاطر نعمتهایی که بهمون داده شاکر باشیم.
عزیزم بیا سعی کنیم نکات مثبت ظاهری خودمونو ریز به ریز بنویسیم و به خاطر سلامتی و زیبایی هر عضوی خدا رو شکر کنیم
سلام عزیزم
فکر می کنی با پسری که می خوای ازدواج کنی هیچ عیبی نداره که انقدر خودت رو عذاب میدی گلم
چرا ما خانوما انقدر خودمون رو دست کم می گیریم
کی که داره باهات ازدواج می کنه داره این قضیه رو میبینه پس خودش داره انتخاب می کنه
در ضمن شما انقدر اعتماد به نفست پایین که حرف چند نفر انقدر روت تاثیر منفی گذاشته
در جواب اون چند نفر اگه می گفتی اتفاقا شونه ای من قشنگ و من خودم خیلی دوست دارم دیگه کسی به خودش اجازه نمی داد در مورد شما نظر بده
یا اگه می گفتی : چرا از سازنده شونه های من ایراد می گیری .
من خودم دبیرستانی بوودم یادم نمیاد یکی از دوستام سر چیزی که الان یاذم نیست بهم گیر داد
منم بهش گفتم تو در چه حدی هستی که به خدای من که افریننده من گیر میدی
در واقع تو از ایراد نمی گیری تو داری از خدا ایراد می گیری
که کلی خجالت کشید در صورتی که صورت من هیچ عیبی نداره ( مغرورانه صحبت نمی کنم واقعا چیزی بدی تو صورتم نیست )
حرفایی که گفتم شاید شبیه شعار باشه ولی من خودم گفتم
اگر تو هم با خنده و شوخی جواب این ادمارو می دادی دیگه کسی بهت حرف نمی زد
ما خودمون اجازه میدیم به بقیه تا در موردمون قضاوت کنن .:324:
سلام به همگی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pardis 1995
منم مثل شما دختر قد بلند وچهارشونه هستم اینم به خاطر استخونبندی درشتیه که دارم
منم یه زمانی خیلی این قضیه اذیتم میکرد و برعکس ظاهرم عاشق هیکلای جمع وجور و ریزه میزه خانما هستم چون خیلی جوونتر نشونشون میده و ...
pardis عزیز ای کاش اینجوری که شما میگی بودم،ای کاش هیکلی بودم دیگه غمی نداشتم میگفتم اندامم کلا درشته از همه هم یه سر و گردن بالاتر بودم(کلی هم به خودم افتخار میکردم) ولی بدبختانه من تقریبا ریزه میزه هم هستم،قدم 158
رها-مامانی از شما هم ممنونم
چرا عزیزم طرف مقابل منم حتما یه ایرادایی تو ظاهرش داره(میگم حتما چون هیچکس 100% نیست بالاخره هر کسی یه عیبی داره)چیزی که منو اذیت میکنه اینه که:
عیبی که تو ظاهر منه ، اندام منو شبیه پسرا نشون میده و ظرافت دخترونمو ازم گرفته، خیلی دخترا هستن که اندام خوبی ندارن ولی بالاخره دخترن کسی نمیتونه بهشون بگه شبیه پسری
و حالا یه سوال:واقعا صرفا یک ویژگی ظاهری بد میتونه یه دخترو کلا شبیه به پسرا نشون بده؟
اینجام میخوام حرف دلمو بزنم،یه گلایه از همه ی کسایی که با حرفشون دلمو شکستن،خیلی هم ناجور،جوری که دیگه نمیتونم درستش کنم(از فروشنده مغازه مانتو فروشی گرفته تا دوستای دوران مدرسه ام و اقوام و فامیل و حتی برادرم)
[size=medium]تورو خدا تورو خدا تورو خدا وقتی عیبی تو ظاهر کسی میبینید به روش نیارید،بخدا اگه نگید هیچی نمیشه،تو دلتون نمیمونه ولی اگه بگید اون حرف شما اون جمله شما واسه همیشه تو ذهن اون آدم میمونه:302:من تک تک جمله هایی که بهم گفتنو و به و حفظم و اینم بگم که هیچکدومشونو نمیبخشم چون ایرادی ازم گرفتن که دست خودم نبوده،دست یکی دیگه بوده بابا یکی دیگه درستش کرده[/size]
من بخاطر حسی که خودم تجربه اش کردم به جرات میتونم بگم تا حالا از ظاهر یک نفر حتی یک نفر ایراد نگرفتم حتی کسایی که اونا از من ایراد گرفتن،دلم نمیاد شایدم بخاطر همین اعتماد به نفس ضعیفم بوده ولی نه نمیتونم کلا دلم نمیاد ولی بقیه خوب دلشون میاد به من بگن.
سلام
الهام جان
خدا به بنده هاش میگه عیب هاتونو به زبون نیارید من اونارو می پوشونم چون یکی از صفات خدا ستارالعیوب بودنشه
توهم از این به بعد سعی کن این عیبتو یه حسن برای خودت به حساب بیاری و هر کی هم به روت اورود می گی رفتم باشگاه
نقل قول:
مربی بهم گفتن خیلی از خانم ها میان ورزش که این شکلی بشن
اصلا حساسیت نشون نده
و اینو یه حسن خوب برای خودت بدون
وقتی که کسی ازت ایراد میگیره می ریزی بهم در واقع به همه میگی من این ایراد رو دارم در حالیکه این ایراد از نظر تو یه حسن برای کسای دیگه است.............
سلام
اقلیمای عزیز بخدا من خودم اول به زبون نیوردم دیگران بهم گفتن،تا حالا 15-16 نفری بهم گفتن خب منم دیگه خسته شدم از خودم متنفر شدم،از خدا هم شاکی شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط eghlima
وقتی که کسی ازت ایراد میگیره می ریزی بهم در واقع به همه میگی من این ایراد رو دارم در حالیکه این ایراد از نظر تو یه حسن برای کسای دیگه است.............
این جمله تونو درست متوجه نشدم،میگین این از نظر خودم ایراده و از نظر بقیه یه حسنه؟
یا
من اینو تو ذهن بفیه یه حسن جلوه بدم؟
میخوام بپرسم واقعا حسنه یا من به خودم تلقین کنم؟
نمیدونم شما آقایی یا خانوم ولی فکر میکنم خانوم باشی، خود شما تا حالا به این ویژگی تو اندام کسی توجه کرده بودی؟ اگه توجه کردین و کسی با اندام منو دیدین چه حسی راجع به اون طرف تو لحظه اول داشتین؟من فکر میکنم اینجور دخترا اصلا دوست داشتنی نیستن،تو یه سایتم که موضوعش دقیقا همین بود آخرش نوشته بود :
یاد بگیرید خودتان را دوست داشته باشید حتی اگر ظاهرتان بد باشد.
این جمله عین پتک خورد تو سرم که پس 100% این بده و هیچ شکی توش نیست
دلم میخواست طوری باشم که بتونم با خیال راحت و بی دغدغه هر لباسی که دوست دارم بپوشم،بخدا نمیدونید چه دردیه،بیشتر حرف بزنم گریه ام میگیره،ای خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا