RE: من ونامزدم بخاطر خانواده ی من باید طلاق بگیریم
من فقط به نامزدم ابراز علاقه داداشش رو گفتم نه چیزای دیگه رو اونم گفت داداشه من مقصربوده ولی خواهر تو نباید جواب میداده باید قطع میکرده یه زنی که به شوهرش وفاداره نباید با مرد غریبه حرف بزنه.کلا نامزد من خیلی رو این جور چیزا حساسه مسایلی مثل دروغ گفتن و خیانت کردن میگه زن باید نگاهش فقط به شوهرش باشه البته خودشم تاجایی که من دیدم وباهاش بودم تو این مدت رعایت میکنه
حالا پدر مادرم روشون نمیشه به خانواده ی اون مشکل اصلی رو بگن بهشون بگن پسربزرگتون این کارو کرده و نگاه ناپاک داره میترسن چندتا زندگی ازهم بپاشه.مامانم میگه فردا تو عروسی شما چجوری روش میشه تو روی ما نگاه کنه.به نظرتون اینم درسته که ما جداشیم .من تصمیم گرفتم با پدر شوهرم درباره این موضوع حرف بزنم و همه چیرو بهش بگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط میترا
حالا پدر مادرم روشون نمیشه به خانواده ی اون مشکل اصلی رو بگن بهشون بگن پسربزرگتون این کارو کرده و نگاه ناپاک داره میترسن چندتا زندگی ازهم بپاشه.مامانم میگه فردا تو عروسی شما چجوری روش میشه تو روی ما نگاه کنه.به نظرتون اینم درسته که ما جداشیم .من تصمیم گرفتم با پدر شوهرم درباره این موضوع حرف بزنم و همه چیرو بهش بگم
یعنی زندگی دو تا بی گناه که نه سر پیازن نه تهش ، از هم بپاشه ایراد نداره؟
روش نشه نگاه کنه . اینم شد دلیل طلاق شما؟ دلیل محکمه پسندیه!!!!!
میدونید اخه ما در عرض یه ماه عقد کردیم و دوره اشنایی نداشتیم الانم بابام میگه ما که رو اینا اشنایی نداشتیم وحالا طوری نشده برای خیلی ها ممکنه پیش بیاد پسر اونا بدرده ما نمی خوره
اخه خود نامزدمم میگه وقتی بابا مامانت راضی نیستن من نمیخام دعای بد پشت سرم باشه اگه منو نفرین کنن تو زندگیم باید یه عمر سختی بکشم.راستش بابای من همش میگه من از ته دلم راضی نیستم خودمم حالا دیگه میترسم اگه برم بدبخت بشم
آخه دختر خوب، آدم وقتی ازدواج کرد باید رفتارهای بالغانه رو در خودش تقویت کنه.
زندگی مشترک رو که نمیشه با حرفهای "مامانم میگه" "بابام میگه" "دامادمون میگه" "بقیه میگن" و .... اداره کرد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط میترا
میدونید اخه ما در عرض یه ماه عقد کردیم و دوره اشنایی نداشتیم الانم بابام میگه ما که رو اینا اشنایی نداشتیم وحالا طوری نشده برای خیلی ها ممکنه پیش بیاد پسر اونا بدرده ما نمی خوره
اخه خود نامزدمم میگه وقتی بابا مامانت راضی نیستن من نمیخام دعای بد پشت سرم باشه اگه منو نفرین کنن تو زندگیم باید یه عمر سختی بکشم.راستش بابای من همش میگه من از ته دلم راضی نیستم خودمم حالا دیگه میترسم اگه برم بدبخت بشم
نداشتین که نداشتین. الان که خوشبختی. میخواستین دوره اشنایی بذارین حالا یادتون اومده؟
ببخشید ها پدرت اون موقع رضایت داده الان زده زیرش حرفش هم منطقی نیست.
به هر حال از ما گفتن بود.
امیدوارم تصمیم عاقلانه بگیری
راستش به نظر خودم بابا مامانه من کوتاه نمیان دارن بجای من تصمیم میگیرن خیلی ناامید شدم از طرفی نامزدم دیگه باهام حرف نمیزنه میگه به صلاحته باهات حرف نزنم بعدها اگه جداشیم اذیت میشی میگه دیگه همه چیز تموم شد میگه احترامات از بین رفته.من فقط یکی دوبار به خواهرش زنگ زدم آخه خیلی خانومه خوبیه بهش گفتم نمیخام زندگیم خراب شه اونم بهم گفت اگه نظرت اینه قاطعانه حرفتو بزن ولی نمیدونه توخانواده ی ما پدر و مادرم دارن بجای من حرف میزنن و اصلا به من اجازه نمیدن نظرم رو بگم فکر میکنن هنوز من بچه ام و دارم اشتباه میکنم اونا خیرو صلاحه منو میخان وقتی میگم زندگیم از هم میپاشه میگن توکه با اون سر زندگی نرفتی میگن موردای خوبتری برات میاد ولی خدا خودش شاهده که من دوست ندارم ایجوری بشه
من فکر میکنم تو لازمه با رفتار جرات مندانه بیشتر آشنا شی.
آشنایی با این رفتار کمکت میکنه در عین احترام، حرفت رو به پدر مادر بزنی و زندگیت رو حفظ کنی.
یه گشت بزنی تو تالار تاپیک رفتار جرات مندانه رو پیدا میکنی.
موفق باشی خانمی.:72::72:
اینم بدون که در نهایت مسیر زندگی ما، دست خودمونه.
امروز بابت حرف پدر مادر کاری بکنی که خودت راضی نیستی، پس فردا اگر ضررش معلوم شه میگن میخواستی نکنی، ما که مجبورت نکردیم! میخواستی بگی .....
سلام ميترا جان فكري كه خودت كردي يعني صحبت با پدر نامزدتون و گفتن مشكل اصلي به نظر من راه حل خوبي است. نترس زندگي هيچ كسي از هم پاشيده نمي شه، پدر همسرتون با پسرش صحبت مي كنه و شايد هم همه مسائل فقط يك سوئ تفاهم باشه كه با گفتگو حل بشه و شايد هم نامزدتون حق داشته باشه ؛ يعني خواهرتون هم حريم ها رو رعايت نكرده حالا شده بلاي جونتون.
به مادرت بگو كه كه عقد كرده ايم و جدا شدن براي من حكم طلاق رو داره كه نظر ديگران را در مورد من منفي مي كنه از كجا معلوم با اين طلاق مورد مناسبي پيدا كنم به آنها بگوييد كه شما والدين قبل از عقد من بايد تحقيقات مي كرديد. اگر طلاق بگيرم و بدبخت بشوم من هم هرگز شما والدينم را نخواهم بخشيد چون مسبب بدبختي من شديد. بنابراين درست تصميم گيري كنيد و نگذاريد آينده ام تباه شود.
میترا عزیز سلام
به تالار همدردی خوش آمدی
کمی صبور باش تا کارشناسان به تاپیکت سر بزنن
نظر من اینه نامزدت حق داره که رضایت پدر و مادرت رو خواهان باشه
به خواستش احترام بزار و همه تلاشت رو برای رضایت قلبی پدر و مادرت انجام بده
قطعا جدایی رو کار صحیحی نمیدونم اما نیازه اطرافیانت از ته دل راضی و کنارت باشن!
ازدواج پیوند دو نفر نیست پیوند دو خانواده هست پس دوست عزیزم همه توجه ات رو روی راضی کردن خانوادت و مدیریت بحران قرار بده
پاییزان عزیز لطف کرده تاپیکت رو در تاپیک های نیازمند حضور کارشناس قرار داده
نگران نباش امیدوارم در کنار کارشناسان بهترین راه حل رو پیدا کنی
موفق باشی:72: