RE: من اصلا در زندگی مشترک طعم عشق رو نچشیدم
آسمان آفتابی عزیز:72:
نقل قول:
چرا من اهل برنامه ریزی هستم ولی اون دوست داره در موردش صحبت کنه ولی من اینطور نیستم، من توی ذهنم بهش فکر می کنم .
می دونم که واسه شما اینکه در مورد کاراتون یا مسائل روزمره صحبت کنید خیلی مساله جدی نیست. یا مثلا یه کار بیهوده هست شایدم واقعا نه تنها از حرف زدن در مورد مسائل پیش پا افتاده لذت نمی برید بلکه واستون سخت هم هست و احساس بدی هم بهتون دست میده!!
ولی اگر با بلند فکر کردن در مورد برنامه هاتون می تونین دل همسرتون رو بدست بیارید و ایشون رو راضی کنید، چرا که نه؟
شاید بگید خب واستون سخته، اولش انجام هر کار غیر روتین واسه هممون سخته ولی بعد از اینکه چند بار اون کارو انجام دادیم. از سختیش کم میشه و لذت هم می بریم.
نقل قول:
شوهرم دوست داره من مثلا بشینم کتاب بخونم وقتی بهش میگم
عزیزم احتمالا شوهرت توقع نداره که از به بعد یه سره همش کتاب بخونی! برای جلب نظر ایشون می تونی نیم ساعت هم مطالعه داشته باشی . فکر نمیکنم اونقدر خسته باشید که نیم ساعت مطالعه رو که هم برای خودتون مفیده و هم رضایت همسرتون رو در پیش داره از پسش بر نیاین (احتمالا وقتی به شوهرتون میگین خسته این یا وقت ندارین میگن برنامه ریزی ندارین!!)
در مورد خانواده شوهرت و صحبت کردن هم باید رو اعتماد به نفست کار کنی و سعی کنی ذهن خوانی نکنی.
نقل قول:
نه من مرتب هستم این خونه است که وقتی من نصف روز نباشم نامرتب میشه .
شوهرم خودش خیلی منظمه و هیچ وقت شلخته نیست مثل اینکه توی ذهنش چیزی به عنوان شلختگی معنا نداره مثلا من بعضی وقت ها خسته هستم که مرتب کنم ولی اون میگه همیشه باید تمیز باشه .
من متوجه نشدم که وقتی همسرتون شلخته نیست و منظمه و شما هم سرکار هستین چطور خونه تون شلخته میشه؟ شما بچه دارید؟ ساعاتی که سرکار هستید کسی منزلتون هست؟
مشکل زندگی شما اصلا حاد نیست، کافیه یه مقدار به خواسته های شوهرتون اهمیت بدین. ایشون هم وقتی ببینن شما به حرف ها و نظراتشون اهمیت می دین قطعا واکنش نشون می دن و یه قدم به سمت شما بر میدارن.:72::72: