[size=medium][color=#000080]عزیزم بهش حق بده مردی گفتن ، غرور مردونه ای گفتن :163:
نمایش نسخه قابل چاپ
[size=medium][color=#000080]عزیزم بهش حق بده مردی گفتن ، غرور مردونه ای گفتن :163:
گلم همه حرفات درست. منم نمیگم از چیزایی که میخوای بگذر.
خودتی گه فکر میکنی همه رو دوس داره.خب مطمئنا هر کسی همسرش میشد دوسش میداشت اگه دوس نداشت که همسرش نیمشد الانم تورو دوست داره.بحث ساختن نیست همین که چیزی که تو میگی و عمل میکنه و مطمئنا اگه اون حرفو کس دیگه بزنه واسه خودش نمیزاره دوس داشتنه همین که 100تا اس ام اس داده دوس داشتنه.بقیشو بزار پای غرورش.
ولی اگه میخوای همه چیز درست شه اول باید خودتو عوض کنی منم مثل singel رفتم مشاوره و گفت تو خیلی حساسی.اینقد حساسیت خوب نیست. گفت هنوز تو دوران بچگیت موندی که زودی ناراحت میشی و قهر میکنی.. گقت هیجانی هستی که واسه یه آشغال پرت کردن طرفت زود عکس العمل نشون میدی. اون آقا دوستم بود وتموم شد. ولی این عیب ها تو من و ما حقیقت داره.اینارو اگه درست نکنیم با هر کس دیگه هم باشیم به مشکل بر میخوریم.
ببین منم مثل تو به همین آشغال ریختن و لباس و زیاد حرف زدن گیر میدادم.همش میگفتم اگه بیاد تو فامیلمون هی حرف بزنه و سنگین نباشه هیچ کس چیزی حسابش نمیکنه میخوام سنگین باشه.
حالا بگو چی شد من که بهم زدم اما یکی از دخترای فامیل ازدواج کرد.با کسی که خیلی با همه راحت برخورد میکرد. خیلی تو جمع شوخی میکرد اصلا یه کارایی میکرد که به نظرم با سنش جور در نمیومد. جالبترش اینه که همه فامیل به شدت دوسش داشتن که چه اجتماعی هست.. اصلا خودشو نمیگیره.. به شدت همه تعریف میکردن..
حالا به نظرم بیا با خودمون قول وقرار بزاریم.
اول اینکه قهر و گوشی خاموش کردن ممنوع!
تو اوج ناراحتی هم قهر نکن باهاش.
تو یکم حساسیتتو کم کن اومجوری که فکر میکنی نیست مطمئن باش.
بقیشو هم یکی یکی باهاهش حرف بزن با منطق.
مثلا بگو درسته این جوکا خنده داره تو ظاهر.منکه تورو میشناسم تفکرت به همچین چیزایی نمیخوره خیلی با شخصیت تری. ولی وقتی تو جمع به همچین چیزی بخندی کسی که خیلی تورو نمیشناسه فکر میکنه که آره دیگه حتما همچین شخصیتی داره. دوس ندارم کسی به اشتباه درباره شوهر گل من اینجوری فکر کنه وقتی اینجوری نیستش..
سلام دوست جونم
سلامتی
امروز صبح طبق قراری که گذاشته بود واسه صبحونه اومد دنبالم هرچند گفتم تا شنبه همو نبینیم.فکر میکردم ببینمش همه چی درست میشه ولی نشد فقط سلام و بعدش خدافظی
نمیدونم با دلم چکار کنم
باهاش نیست انگار اون سیمه وصل نیست نمیتونم بخوامش ببینمش................
هم پا جان سلام
تاپیکی که درباره دوستت نوشتیو خوندم راست میگفتی حرفات واسم آشناست
انگار خودمم که اینارو نوشته با این تفاوت که تو هنوز قدرت انتخاب داری و من .....
اگر چند روز پیش بود واست حرف و جواب و پیشنهاد داشتم اما در حال حاضر فقط باهات همدردی میکنم
کی اسم تاپیک منو عوض کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
من کی گفتم به ادامه زندگی بی میلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عنوان تاپیک شما مبهم بود ، از محتوای حرفهاتون عنوان عوض شده
لطفاًعنوانی گویا در پست بعدی ارسال کنید تا جایگزین شود
دوستان !
تأکید می شود راهنمایی ندهید تا وقتی عنوان تغییر کند
با تشکر