RE: زن مطلقه ای که قصد دارد با پسر مجردی ازدواج کند
نادیا جان خیلی ازت ممنونم
خیلی حرفات قشنگه
نادیا خیلی تنهام
وقتی میخوای بری پیش دوستات میبینی اونقدر گرفتارند که برای تو وقتی ندارن
وقتی پیش خانوادتی اونام مشغولن
درسته از دار دنیا یه دختر کوچولویی دارم که جدا عاشقشمه.......
فقط شما چطور آروم شدی؟
آیا ازدواج کردی؟
چطور خودتو سرگرم کردی؟؟؟
چطور باتنهاییام کناربیام؟؟؟
چطور با نگاهای آدما کنار بیام
من طلاق گرفتم
گناه نکردم
چرا باترحم نگاه میکنن
چرا فکر میکنن بدبخت شدم
چرا هرجا اسم مطلقه میآد میگن حتما یه عیبی داشته یا نتونسته زندگیشو جمع کنه
ولشون کن دعا میکنم همشون خوشبخت بشن
مریم جان چرا انقد ذهنتو درگیر حرف مردم میکنی؟
حواست باشه بخاطر نگاه مردم بخاطر مطلقه بودنت خودتو از تو چاله نندازی تو چاه.
باور کن تنهاکاری که مردا بلدن,حرف عاشقانه زدن قبل از ازدواجه.نذار این چیزا فریبت بده.
من یه آشنایی داشتم که بعد از طلاقش نتونست نگاه و حرفای مردمو تحمل کنه حتی از مادرو پدرشم حرف میشنید.با اولین خواستگارش ازدواج کرد بدون تحقیق درست .اون آقاهم خیلی دوسش داشت ولی 6 ماه بعد که همه چیز براشون عادی شد تازه فهمید چه اشتباهی کرده.تازه اخلاقای بده آقا نمایان شدو ... . ولی دیگه جرئت نداره حتی به جدایی فک کنه.
غرض از این حرفا اینه که نذار حرف مردم روت اثر بذاره .و نذار عشق چشماتو ببنده. نادیا جان خیلی میتونه کمکت کنه که روحیتو بازسازی کنی.
موفق باشی:72:
از وقتی رفتم سرکار انقدددددددر وقتم پره که دیگه نمیتونم به چیز دیگه فکر کنم
خسته برمیگردم خونه
آخر هفته ها هم میرم گردش
خواستگارم دارم ولی اصلا نمیخوام بی گدار به آب بزنم
اولیش چه گلی به سرم زد که دومیش بزنه؟
دیگه حوصله بگو مگو و درد و اینچیزام ندارم
شعارت فقط این باشه که: (در حال حاضر)
اگه اونیکه منو میخواد بالای 90% شرایط منو داشت اوکی، در غیر اینصورت اصلا ازدواج نکنی بهتره
شرایط خونه پدریت مطمئن باش خیلی بهتر از شرایط در خونه ای هست که همش جنگ اعصاب داشته باشی
اگر فکر میکنی زندگی متاهلیت ممکنه حتی مساوی شرایط خونه پدریت باشه بهتره ازدواج نکنی..فقط در صورتی ازدواج کن که شرایط خونه شوهرت و زندگی متاهلیت بهتر از خونه پدریت باشه
یه وقت خودتو از چاله نندازی تو چاه
الان یه دختر داری...باید 100% اونیکه میخوای باهاش ازدواج کنی اوکی باشه چون میخواد بابای بچتم بشه
درود : با سلام خدمت تمامی کاربران گرامی منم تا حدی به ایم مسئله دچار شدم زنی رو دوست دارم که دوسال از خودم بزرگتر هست و واقعا بابت مشکلی که در زندگی بابت یک بی غیرت براش پیش اومده و مجبور شده طلاق بگیره گاهی وقتا خیلی ناراحت میشم خدایی دروغتون نمی گم متاسفانه جامعه ما بابت زن یا دختر بودن یک جنس مونث هنوز هم که هنوزه حساسیت داره و خودشو درگیر چیزی به نام پرده بکارت عذر می خوام که به کار میبرم کرده مگه زنی که طلاق گرفت حق زندگی نداره چرا نگاهها بعد از اون ماجرا به اون عوض میشه چرا چه گناهی کرده چرا نگاه ما مردها به اونها فقط به عنوان به عنوان یک کالای سکسی میشه من خودم گاهی وقتا بابت تفکر هرزه مردمان در مورد زنان بیوه ناراحت میشم به چه حقی ...................
حالا من هم اونو دوست دارم ولی خوب نمی تونم یک تنه با شرایط که به وجود اومده بجنگم متاسفانه ........... جامعه قبول نمی کنه از طرفی هم اونو دوست دارم نمی خوام از دستش بدم اما نمی تونم باهاشم ازدواج کنم دوستان چیکار کنم گرچه دو سه روزه منو ترک کرده وگفته نسبت به من احساسی نداره اما من هنوز دوستش دارم چیکار کنم ؟
خودش هم به من همچین پیشنهادی داده که باهاش ازدواج کنم اما خوب دوستان قبول دارن که نمیشه یک تنه با جامعه ای که فکرش خرابه به مقابله پرداخت و من در حالیکه خیلی ناراحت بودم بهش گفتم نمی تونم باهاش ازدواج کنم اما خوب اونم حق داره زندگی کنه عاشق بشه بخنده و مثل همه یکی رو واسه تنهایی هاش داشته باشه منظورم سکس و این حرفها نیست ...................
آقای علیرضا من خاستگارهایی داشتم که خانوادشون اقدام میکردند در حالی که پسرشون مجرد بود مساله جامعه اونقدر مهم نیست به نظر من خود پسر اگه از ته دلش با این موضوع کنار بیاد جامعه بخواین نخواین میپذیرن مشکل جامعه ما اینه که پسرامون خیلی دهن بین شدن تا یکی بهشون یه حرف بزنه سریع تو فکر فرو میرن اونقدر به راهی که میرن اطمینان ندارن من با مادر این آقا صحبت کردم ایشون به من گفتن پسر من هنوز تو انتخابش اطمینان نداره اون خجالت میکشه با همه این موضوعو مطرح کنه ببینید اگه این پسر اگه اطمینان داشت حتما همه در نهایت میپذیرفتند به نظر من اون خانمی که به شما پیشنهاد ازدواج داده خانم سالمیه اگه سن شما از 25 سال بیشتر هست و دیگه اینکه اون خانم تمام شر ایط مورد نظر شمارو برا ازدواج داره میتونید مشاور برید و کاملا با احتیاط باهم جلو برید البته خانواده ها خیلی مهمند اگه اونا راضی باشند دیگه حرف مردم مهم نیست شما مردید مردا میتونن خانوادشونو راضی کنن البته اگه بخوان ...