RE: نظر نامزدم برای مهریه ،نصف اموالش است + تهیه ی جهیزیه با هم....
شوكا جان اتفاقا من تجربه خودم رو بهت گفتم
بله روال عموم هموم سكه است كه متناسب با تغييرات جامعه قيمتش ثابت نيست و متغيره و اين به نفع شماست
حرفهاي لبخند كاملا درسته ,نميشه نصف ايراني و نصف غربي فكر كرد
اما ما داريم توي ايران زندگي ميكنيم كه مهريه خواه نخواه تنها و تنها جيزيه كه ممكنه(باز هم ميگم ممكنه) يه جايي به دردش بخوره
عرفش رو هم طبق وجهه خانواده و شان خودت تعيين كن و اصلا نگران اين كه زياده يا كمه نباش و طبق شان خودت
تعيين كن
لطفا تو اين مورد هم روم نميشه و اخه نميشه رو كامل بزار كنار
ارش عزیز:72:
ایشون تابعیت میگیرن و میان ایران وفعلا قصد برگشت نداریم
چون شرط من برای ازدواج با ایشون ،زندگی تو ایران هست و ایشون تا قبل از آشنایی بامن قصد برگشتن نداشت اما الان میخواد برگرده
اما شاید برای سالهای خیلی آینده بریم کانادا....
نمیدونم .از یه طرف واقعا خجالت میکشم بگم این قدر سکه میخوام.....دوست ندارم اول زندگی پای حساب کتاب و دو دو تا چهار تا باز شه...........از یه طرف هم واسه آینده ی خودم نگرانم و میخوام درست تصمیم بگیرم
نمیدونم آیا درست میگم یا نه؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
z o h r e h جان مرسی:72:
روال عموم همون سکه هست دیگه درسته؟
من نمیدونم چه تعدادی بگم؟با این که تاپیک های زیادی رو هم تو تالار خوندم.
سختیش اینه که تصمیم با خودمه و آگاهی من هم در این زمینه کمه
واسه همین خواهش میکنم اگه دوستان تجربه ای دارن بهم بگن.میخوام درست تصمیم بگیرم.:72:
لبخند عزیز:72:
دقیقا همینه که میگی،ایشون کانادا هستند و فکر میکنم قانون کانادا همین هست...میشه بگی قوانین غربی چی هست که میتونه به نفع من باشه؟
منم گیج شدم...
به من گفته خودت بگو چی میخوای؟ میگه هدیه ای هست که من باید بهت بدم پس خودت تعیین کن.....
اما من نمیدونم چی بگم و بهش گفتم آگاهیم کمه در این مورد و باید روش فکر کنم....اونم قبول کرده و منتظر جواب منه.
من واقعا نمی دونم چی بهتره ولی اگه با وکیل مشورت کردی لطفا تصمیمت را بیا حتما اینجا بنویس و تجربه خودت را به من و دیگران منتقل کن.
مرسی:72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
همانطور که لبخند گرامی گفت همسر آینده شما پیشنهاد ازدواج به شیوه غربی رو داده، ،
همسر آینده ی شما تابعیت هر کشوری رو بگیره به نظر می رسه شما هم باید باهاش برید،
در نتیجه فکر کنم مهریه و نفقه اونجا موضوعیت نداره.
با اینحال به نظر من شما با پیشنهاد ایشان موافقت کنید و بفرمایید برای ادای رسم و رسوم ایرانی و برای تبرک، مثلا فلان تعداد سکه هم در عقد نامه مهر شما باشه.
من فکر می کنم از نظر قانونی این نظر درست نیست چون اگه یک نفر مثلا در کانادا طلاق بگیرد طلاقش در ایران قانونی نیست و پذیرفته نمی شود. باید در ایران هم طلاق بگیرد و همه مراحل طلاق را طی کند.
به نظر من اگه قصد دارین در ایران زندگی کنین به شیوه ایران هم عمل کنید
چون در اونجا معمولا زن و شوهر یه حساب مشترک دارن و راستشو بخواین مثل اینجا هر کی هرکی نیست... اونجا به خاطر مالیاتی که به تک تک درآمدهاشون می خوره همه درامدهای یه نفر کاملا زیر نظر دولت هست...این جوری نیست که هر وقت دلشون بخواد به راحتی برن یه حساب دیگه باز کنن یا در آمدهایی که معلوم نیست از کجا می یاد داشته باشن(من شما را نمیشناسم...اینها همش یه احتماله که من دارم میدم...لطفا برداشت شخصی نکنین:72:)
یا وقتی به نظر خودشون (خدایی نکرده البته) به ته ماجرا رسیدن یه جوری و با هزارتا زرنگ بازی همه چیزو بالا بکشن برن...خداییش توی این سیستم بانکی و مالیاتی ایران به چیزی نمیشه اعتماد کرد
پس سبک زندگی هرجا مال همون جاست
امیدوارم بهترین تصمیمو بگیری:72:
ممنون از همه:72:
نامزدم میگه حق طلاق و هر چی بخوام رو بهم میده
میگه میخواد با هم مساوی باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شوکا
نصف اموالی که خواهیم داشت و به دست میآریم در زندگی مشترک........
شوکا جان این که از شرلیط ضمن عقد هست که باید هردوتون امضاش کنید. اینکه مهریه نمی شه.
در مورد جهیزیه نکن این کار رو. چون شما دو نفر نیستید که که بخواهید به دئر از حرفهای خاله زنکی مردم زندگی کنید. پول بالاخره جاش میاد ولی اگه بپیچه تو فامیل (که بهت قول می دم تو اولین بحثی که لاجرم با خانواده شوهرت پیش میاد، همه جا این مطلب پخش میشه) اون وقت خیلی برای خودت و خانواده ات سنگین میاد و اذیت می شید.
شوکا جان بنظر من مهریه، یه دارایی موجود مرد باشه بهتره.
اما درکل و با این قوانین جدید(البته قانونی که یه بار تغییر کرد بازهم تغییر می کنه ولی چیزی که تو عقدنامه نوشته شد، دیگه تا ابد نوشته شده)؛
بیشتر هم و غمتون رو بذارید که از خصوصیات اخلاقی شوهرت و خانواده ش و تناسبش با اخلاقیات خودتون مطلع بشید.
تعیین مهریه رو هم بسپار به بزرگترها، خودت دخالت نکن که بخواد روت بشه یا نه.
شوکا جات شوهر من خیلی روشنفکرانه اومد جلو بعد عقد شد یه مرد دوره جاهلیت!!!!
البته قرار نیست همه مردها مثل شوهر من باشند و قرار هم نیست شوهر من استثنای عالم ذکور باشه.
پس باید چشم ها رو باز کرد و خصوصا روابط پدر و برادرهاشو با همسرانشون بسنج.
یه چیز دیگه، اگه شوهرت تابع یه کشور دیگه بشه، مگه مهریه ما با قوانین اون کشورها، لازم الاجرا میشه؟
سلام
قطعا برا تصميم گيري بهتر نياز با كسي كه حقوق ميدونه مشورت كنيد
اما تا جايي كه من اطلاع دارم در سيستم غربي جهاز و مهريه وجود نداره ... دختر و پسر با هم زندگي را شروع ميكنند باهم ميسازند و پيش ميرند و اگر زماني هم خواستند جدا بشند اموالي كه در دوران زندگي مشترك بدست اوردند نصف ميشه
سيستم مهريه مال اسلام هست و بازهم تا جايي كه من ميدونم صد و هشترد درجه برخلاف ان چيزي كه الان رايج
اسلام ميگه پسر مبلغي (يا هر چيز ديگه اي) را در حد وسعش بعنوان هديه به همسرش بده ... هيچ بحثي از اينكه مهريه پشتوانه مالي دختر بعد از طلاق نيست ... بنابراين همه اين رسومات و عندالمطالبه كردن مهر و ... رسم و رسومات ماست
فكر كنم شما اگر در ايران ازدواج كنيد مشمول قوانين مدني ايران هستيد جداي از اينكه شوهرتون يع خودتون تابعيت كشور ديگري را داشته باشيد
نه مهريه نه حق طلاق و نه هيچ چيز ديگه اي ضامن بقا و خوشبختي ازدواج نيست جز اينكه دو نفر خوب همديگر را شناخته باشند و درست انتخاب كنند و بعد از ازدواج هم از درخت زندگيشون مواظبت كنند
خب معلومه نامزدتون منطقی با مسئله ازدواج برخورد میکنه ...
ولی هیچ وقت نباید اعتماد "کامل100%" به شخصی داشت. هیچ وقت هم نباید مسال حق و حقوق انسانی خودتون رو با تعارف و سهل انگاری و خجالت کشیدن از کنارش به راحتی رد بشین. دوست داشتن و اعتماد شما نسبت به هم یک طرف و حق و حقوق فردی هر کدوم از شما هم طرف دیگه.
اگه تو ایران عقد کنین که فکر میکنم الان قانون شده که بیشتر از 100 سکه اهرم قانونی قویی برای بازپس گیری حقوقتون ندارین. و اینکه میگین نصف اموال شوهر (من دقیقا نمیدونم تو خارج از ایران عرف چطور هست و به چه طریقی تضمین میشه) به فرض موقع طلاق (خواه/ناخواه) شوهرتون نه تنها اموالی نداره بدهی کلانی هم به بیرون دارن! اونوقت تکلیف چیه ؟
شما بگین ایرانی هستین و به عرف ایران و خانوادتون پایبند هستین و با همون سکه مهرتون رو مشخص کنین.
حقیقت اینه که هیچ سقفی از مهریه متضمن خوشبختی بین زوجین نمیتونه باشه ولی در ایران خانم ها بعد از طلاق بیشتر متضرر میشن تا آقایون. در خارج از ایران برابری زن و مرد نسبت به ایران قابل قبول تر هست و قانون حمایتش میکنه شاید به خاطر همین موضوع مهریه رو اینشکلی در نضر میگیرن .
فکر میکنم هر جا که باشیم بر اساس قانون همون جا مهریه شاملم میشه
البته نامزدم همه چیزو سپرده دست من و میگه هر چی تو بخوای
هر حقی بخوای بهت میدم....ومساوی باشیم در همه چیز
من نمیدونم درست ترین تصمیم چی میتونه باشه.....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط saeeded
به فرض موقع طلاق (خواه/ناخواه) شوهرتون نه تنها اموالی نداره بدهی کلانی هم به بیرون دارن! اونوقت تکلیف چیه ؟
من فکر میکنم قرض ها هم نصف میشه بین زن و شوهر...کلا هر درامد یا قرض یا ارثیه زن یا شوهر که بعد از ازدواج بدست امده باشد نصف میشه بین زن و شوهر.
اندیشه درست میگه اگه نصف اموال زن و شوهر بزارین ...تو ایران راه در رو ممکنه برای طرف داشته باشه چون کلا نظام مالیاتی پایه و اساس درست حسابی نداره.
اگه کسی طلاق کانادا را بگیره دلیل نمی شه که بهمین راحتی طلاق ایران را بتونه بگیره و این مرد هستش که باید طلاق بده. به علاوه مرد میتونه زن را ممنوع الخروج کنه و خودش برگرده کانادا و زن بلا تکلیف در ایران بمونه!! ا
اگه هیچ کدام از شرایط ضمن عقد را نگرفتی حق خروج از کشور را بگیر!!