یه چیزدیگه رابطه من بااون فقط چندبارحرف زدن اون هم اس ام اسی بود یعنی صدام رو نشنیده.چون من باون توی یه گروه مشترک هستم وازنزدیک ارتباط کلاسی داریم مشکلی پیش نمیادکه بگم دیگه ادامه نمیدم؟
نمایش نسخه قابل چاپ
یه چیزدیگه رابطه من بااون فقط چندبارحرف زدن اون هم اس ام اسی بود یعنی صدام رو نشنیده.چون من باون توی یه گروه مشترک هستم وازنزدیک ارتباط کلاسی داریم مشکلی پیش نمیادکه بگم دیگه ادامه نمیدم؟
دوست خوبم من کاملا درکت میکنم که میترسی بره به همه بگه که تو بهش پیشنهاد دادی و اون گفته نه و اونوقت بقیه بچه های دانشگاه چیا میگن ولی باید قبل از اینکه بهش پیشنهاد بدی به این قضیه هم فکر می کردی و خودتو براش آماده می کردی!من با نظر آقای سید 1387 کاملا موافقم تو اصلا پیگیر نظرش نشو و بهش نه زنگ بزن نه اس ام اس بده اگر اون زنگ نزد که تو هم دیگه اصلا به روی خودت نیار و بذار همینجوری تموم شه اگر هم زنگ زد باهاش منطقی صحبت کن و ازش بپرس قصد اون از رابطه باهات چیه و اصلا فکر میکنه کی میتونه ازدواج کنه و بعد بیا صحبتشو اینجا بگو تا دوستان نظراتشونو بدن و با کمک هم عاقلانه ترین و منطقی ترین تصمیم رو بگیریم
چون شاید ایشون اونجوری نباشن که ما تا الان تصور کردیم و شاید قصدشون واقعا خیره
ازهمتون واقعاممنونم وبرای همتون ارزوی سربلندی میکنم
درپناه خدا وباتوجه به راهنماییتون همین کارومیکنم
سلام ساهی جان.
چی شده؟ چرا دلت گرفته؟
این مربوط به جامعه ما نیست. همه جایی است. به قول دوستی در DNA انسانهاست. مرد دوست داره که دنبال زن بره، تلاش کنه، انرژی بذاره و ... بعد با جواب مثبت اون و حس موفقیتش ارضا بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ema1989
زن هم دوست داره که بهش توجه بشه. خواسته بشه.
بگذریم.
با توجه به مطالبی که گفتی این ارتباط به صلاحت نیست.
این که اولین بار هست وارد چنین روابطی می شی و احساسی و ساده برخورد می کنی.
این که قرار هست خانواده ات اصلا چیزی ندونند و یک رابطه پنهانی را تجربه کنی.
این که آقا از اول هم به شما گفته که امکان ازدواج نداره.
این که شما شروع کننده رابطه بودی.
این که سه چهار سال از شما کوچیکتر هست.
این رابطه شروع نشده و ندیده و نشناخته این همه ایراد داره.
اگر از ترس آبروریزی است:
پای کاری که کردی و عواقبش بایست.
احتمال این که پسر به کسی بگه کم هست.
اگر هم بگه احتمال اینکه دیگران باور کنند هم کم هست.
حالا اگر گفت و بقیه هم باور کردند 4-5 نفر یک ماهی در موردش حرف می زنند و تمام.
به جای فکر کردن به اینکه بقیه چی فکر می کنند به این فکر کن که چی به صلاحته. چی درسته.
ضربه احساسی که از این قضیه خواهی خورد خیلی بیشتر از آبروریزی احتمالی است.
آبروریزی اش هم خیلی بیشتر از این کاری است که الان کردی. ضمن این که اون زمان خانواده و دوستان هر دو طرف درگیر ماجرا هستند. روی ازدواج و آینده ات هم اثر می ذاره.