RE: به اين احساس اوليه اعتماد كنم؟؟؟ ... به نظرتون من زود قضاوت ميكنم؟؟؟
خواهش ميكنم
منظورم اين بود كه ايا تا حالا فكر كرديد يا متوجه شديد كه كمالگرا هستيد يا وسواس فكري داريد؟
ببينيد اگه معياراتون را برا خودتون شفاف كنيد ديگه خيلي از انتخابهاي ديگران سردرگم نميشيد
ميفهمم چي ميگيد چون خود من هم ديدم بعضي از دوستام يه هفته اي با كسي ازدواج كردند يا بعضي هاشون وقتي ميپرسم تو ازدواجت معيارات چي بود و اينا ميبينم اصلا معيار خاصي نداشته فقط ميخواسته ازدواج كنه!!!
بازهم معتقدم حساسيت روي معيارها مهم هست اما نبايد افراط كرد و بايد تعادل را حفظ كرد
در مورد زود قضاوت كردن يه نكته اي بگم ... شما اگه شرايط اوليه فرد را نميپسندي و جواب منفي ميدي اين زود قضاوت كردن نيست اما اگه روي مسائلي كه درجه اهميت دو و سه داره مرددي ان موقع بايد به خودت فرصت بدي تا طرف را بهتربشناسي و بعد تصميم بگيري
احساس ميكنم كه كمال گرا هستم ((البته "كمال" براي من يه تعريف خاصي داره، كه مسلما ممكنه از نظر بقيه كمال نباشه)) ..... البته به نظرم خيلي از ماها گرايش به كمال داريم و دوست داريم بهترين ها رو داشته باشيم
براي من "كمال" زيبايي فوق العاده طرفم ، خوش قد و بالا بودنش، ثروتمند بودنش و اين موارد مشابه نيست... دنبال يه چيزهاي خاصي ميگردم تو شخصيت خواستگارام كه شايد خيلي ها از كنارش راحت ميگذرن... و البته اين هميشه منم كه از قافله عقب ميمونم!!!!!
اما ميدونم كه اگه كسي اون احساس خوشايند رو بهم القا كنه، تمام زندگيم رو به پاش ميريزم
اگه دوست داريد راجع به اون چيزهاي خاص صحبت كنيد شايد كمك كنه به اينكه ببينيم چقدر واقعي (كمالگرايانه) هست
اون احساس خوشايند چيه؟ ايا تا بحال براتون پيش امده؟ اگه بله دليلش چي بوده؟
بله، اون احساس خوشايند 2 بار برام پيش اومده...
---- اوليش بر ميگرده به 6 سال پيش ... اين احساسم به مردي بود لاغر اندام و سفيد رو با چشمان خاكستري ((چهره اش كاملا معمولي بود))... غير از اينكه موقعيت اجتماعي و فرهنگي خانواده اش فوق العاده بالا بود ((و از يه خانواده تحصيل كرده بود)) اخلاق ومنش فوق العاده اي داشت... بسياااااااااااار مودب، نجيب ، با هووووش، صبور ، خوش پوش و مرتب و خوش صدا .... حتي در برابر توهين كسي هم بي احترامي نميكرد... باور نميكنين اما من هميشه چند ثانيه قبل از اينكه ببينمش و باهاش رو به رو بشم احساسش ميكردم ((يعني قبل از اينكه ببينمش يه احساسي بهم ميگفت چند ثانيه ديگه قراره ببينمش )) ...
همكلاسيم بود ... و جالب اينجاست كه همه همكلاسي هاي دخترم به اين آقا ميگفتن عصا قورت داده و مغرور ... يعني اون انرژي و احساسي كه از سمت اين آقا به من القا ميشد براي بقيه دخترها خنده دار بود ... ((اونجا فهميدم كه ديدگاهم با اطرافيانم فرق داره)) ... وهيييييييييييييييييچ كسي تو دانشگاه متوجه نشد كه من از اين آقا خوشم مياد ... همه دور هم مينشستن و پشت سر اين آقا غيبت ميكردن و من فقط فقط فقط ميتونستم سكوت كنم!!!!!!!!!
(((البته هيچ وقت رابطه ي بين من و اين آقا فراتر از 2 تا همكلاسي كه براي هم احترام قائلن نرفت))).... حتي الانم بعد از 6 سال هنوزم حالم رو ميپرسه، تولدم و اعياد رو بهم تبريك ميگه، و جوياي كارمه.... اما فقط فقط هنوزم 2 تا همكلاسي هستيم و منم از اين راضيم ديگه
---- و اما دومين مورد بر ميگرده به آقايي گندوم گون با موههايي خرمايي و قدي متوسط... مهرباااااان، با صلابت، شجاع و نترس، مودب، باهوش، با پشتكار، خوش صحبت و شوخ ، مسئوليت پذير ،تحصيل كرده، اكتيو و فعال، با ايمان، رسمي پوش، خوش صدا، با غيرت ، خانواده دوست و اهل كار و تلاش ....((تك تك اين خصوصياتي كه نام بردم واقعا برام اثبات شده))... از يه خانواده فرهنگي بود و از نظر اقتصادي جايگاه متوسط و معمولي داشتن
اين آقا من رو ديوونه ي خودش كرد .... وقتي پيشم بود از هيچي نميترسيدم ..... خيلييييييي روحيه محكمي داشت و هميشه پشتم بود و هوام رو داشت .... يه لوتي واقعي بود
(((((الانم كه باهاش رابطه اي ندارم و با كمك همين دوستان همدردي تونستم تا حدودي فراموشش كنم و به زندگيم برگردم .... بد ضربه اي خوردم از اين رابطه .... خيلييييييي درد داشت، خيلييييييي)))))
اين خصوصياتي كه مد نظرمه تو وجود همين 2 نفر خلاصه شده بود كه گفتم
خوب اين خصوصياتي كه گفتيد به نظر من هيچ كدومش غير واقعي يا ايدهالگرايانه نيست اگر چه جمع شدن همش تو يه فرد خيلي كمه (كما اينكه خودتون هم گفتيد كه فقط تا حالا دو نفررا پيدا كرديد) و بعد هم اينكه حالا اون فردي كه همه اين خصوصيات را داره به شما هم علاقه مند باشه
نميدونم چرا از نفر دوم جدا شديد اما خوب حنما كار درستي بوده
نفر اول چي، اون مجرد يا ازدواج كرده؟
بهرحال از مجموع خصوصياتي كه براي دو نفر ذكر كرديد كاملا معلوم يكسري چيزها براتون مهمت مث خوش صدا بودن يا شيك پوش بودن و ....بازهم به نظرم اين خصوصيات را رده بندي كنيد تا در مورد خواستگاران بعديتون بهتر بتونيد تصميم بگيريد
اينكه دوستان شما اون اقا را يك فرد مغرور ميدونستند اما شما نه لزوما دليلي بر درستي شناخت انها نيست. در چنين مواردي ادم بهتره رو نظر ديگران فكر كنه و ببينه انها چرا چنين چيزي را ميگند اگه با فكر و منطق باشه خوب ميتونه كمك كنه اما تجربه من ميگه نود درصد مواقع ادم ها ديگران را براساس قالبهاي خودشون ميسنجند مثلا اگه پسري به دخترها سلام نكنه و يا تحويلشون نگيره ميگند اين بي ادب يا مغروره و... همچنين در مورد دخترها
يه نكته ديگه اي هم كه الان به ذهنم رسيد اينه كه بعضي مواقع اين احساس خوشايند و ناخوشايند براي اين بوجود مي ايد كه ما يه ادم ايده ال فرضي تو ذهنمون داريم و همه را با اون مقايسه ميكنيم.
ببین یه فلسفه ای هست بین ما ادما که هنوز هیچ کدوم دلیلشو نفهمیدیم!! این که یهویی و حتی گاهی اوقات بی دلیل از یکی خیلی خوشمون می یاد! هیچ تعریف خاصی واسش وجود نداره که ما بیایم اینجا بگیم چرا؟! احتمالا ریشه توی خیلی از پارامترهای شخصیتیمون داره که تحلیلش نه امکان داره و به نظر من نه نیازه!
ولی این دلیل نمیشه که بیایم قانون «علاقه از راه شناخت» را زیر سوال ببریم
چه بسا آدم هایی که اوایل که همو می بینن حتی از هم توی برخورد اولم خوششون نمی یاد اما بعد به مرور زمان شیفته اخلاق هم میشن
ومن فکر میکنم...فقط «فکر میکنم» که این نوع علاقه خیلی ماندگارتره...چون طرفین هم خوبی ها و هم بدی های همدیگه رو درک کردن و پذیرفتن
اما توی اون علاقه اولیه که البته اون اوایل خیلیم شیرین ترو دلپذیرتره... انگار خوبی ها درک شده اما مانع دیدن بدی ها شده و ممکنه اون بدی ها یه روز بدجوری تو ذوق بزنه.......خودت که تجربه اشو داشتی عزیزم!
پس به نظر من توی هر موردی که برات پیش میاد اول با منطقت پیش برو و این حسو این حرفارو بریز دور...بعد آره ...باید به این حسه میدون بدی حتی خیلی بیشتر چیزی که الان میدی:72:
ممنونم سيد1387 و انديشه22 گرامي :72::72::72:
نفر اول هنوز مجرده... و وصال ما محاله ه ه ه ه ه .... اگرچه خيلي ها بهم ميگن : وقتي هنوز من رو از ياد نبرده يعني بهم علاقه منده... اما من باورم نميشه كه من رو دوست داره.... فقط احساس ميكنم زيادي با معرفته...هميييييييييييين.... يه جورايي بعد از 6 سال رابطه كاملا رسمي و سرتا پا احترام خودمم خسته شدم و بي احساس!!!!
نفر دومم يه تاپيك درموردش دارم ... 5 ، 6 ماه تنهام گذاشت و با اينكه دوباره برگشت و خواهان ادامه رابطه بود من ديگه قبولش نكردم و گفتم يا بايد رسما اقدام به خواستگاري كنه يا براي هميشه خداحافظ... هنوزم بعضي اوقات اس ام اس ميده كه من جواب ندادم، 2،3 بارم تماس گرفته ... من گاهي يه دختر كاملا مغرور ميشم خوشبختانه يا متاسفانه
اين كه ميگي من خواستگارامو با يه فرد ايده آل ذهني مقايسه ميكنم كاملا درسته... انگار اين شده الگوي انتخاب هاي من... ميدونم اشتباه ميكنم اما گاهي دست خودم نيست....
شروع ميكنم به مقايسه تك تك خصوصيات طرف با ايده آل ذهنم، بعد نمره ميدم بهش، و متاسفانه غير از اين 2 نفر بقيه رو مردود كردم.... استاد سخت گيريم هاااااااا ;)
درسته، خوش صدا بودن روي من تاثير شگرفي داره ... فكر كنم بايد با يه خواننده يا دوبلر ازدواج كنم آخرررررررر :311:
راستي يادم رفت بگم كه البته مادرم، خواهرم و شوهر خواهرم با نفر دوم اصلا موافق نيستن.... و فكر ميكنن شرايطش پايين تر از منه، اما من خودم اين طوري فكر نميكنم
پس به نظرتون من يه سري خصوصيات كلي رو توي اولويت قرار بدم، بعد هر كسي ازم خواستگاري كرد فقط تو اون چند مورد خاص بررسيش كنم،(( حتي اگه اون احساس و كشش خاص در من ايجاد نشد)) و اگه نمره قبولي گرفت باهاش مراحل آشنايي رو طي كنم.... تا ببينم اون احساس خوشايند و كشش در من ايجاد ميشه يا نه... درسته؟؟؟؟؟
اره درسته
ببين اول خطوط قرمزت را مشخص كن و كسي كه از اون خطوط رد شد صريحا ميگي نه ... مثلا من تحصيلات برام خط قرمز اگه دختري همه خصوصيات مد نظر من را داشته باشه اما ديپلمه باشه من نميتونم باهاش ازدواج كنم
بعد خط زردها را مشخص ميكني اگه بازهم كسي سه چهار تا امتياز زرد گرفت رد ميشه
در غير اين صورت بررسي كن اگه به دلت نشست و دوستش داشتي كه مباركه اگه نه هم كه خوب اجباري نداري ازدواج كني
اميدوارم خدا هر كسي را كه باهاش خوشبخت ميشي سرراهت قرار بده
من که میگم آره و کاریه که خودم میکنم!!! اما راستش اینجارو دیگه باید دوستانی که بهتر از ما می دونن بگن!
امیدوارم موفق و خوشبخت بشی دوست من:72:
سلام راما جان
دختر احساساتی و پر تلاش همدردی روزت بخیر :)
دوستان خوب راهنماییت کردن.
قضاوت کار درستی نیست. پس به جای قضاوت کردن آدمها سعی کن بشناسیشون اما نه بر اساس ظاهر!
اون حس خوشایند اولیه باید در تو ایجاد بشه اما همه برداشت هات رو به اون حس واگذار نکن!
چون من هم روزگای به این حس خیلی اعتماد داشتم. خواستگارم پسر پیغمبر بود به ظاهر! شیک پوش ، موقر ، آرام
منطقی ، متین و مودب ، تحصیلکرده ، خوش بیان ، خانواده دار ، اهل ورزش و دانش! همه رو سرش قسم میخوردن
اما کی می دونست که این آدم به شدت محافظه کار از بیماری روحی حقارت رنج میبره و اینجوریه؟
میخوام بگم که برو در عمق و تنها بر اساس ظاهر آدم ها قضاوتشون نکن!
شاید خیلی از مواردی که ردشون کردی در ظاهر به نظر مناسب نبودن اما در واقع مرد زندگی تو بودن!
وقتس سفر کنی به کُنه وجود آدمها و محکشون بزنی میتونی به قضاوت بنشینی!
اما کسی رو که نیازمودی قضاوت نکن! و آدمها رو بر اساس شرایط قضاوت کلی نکن!
پس سعی کن خیلی انتخاب هات رو بر پایه احساسات حتی قوی نکنی! انتخاب همسر آینده باید برپایه منطق
باشه و منطق گاهی هم نظر احساس رو در این وادی بپرسه!
پس سعی کن برای رد کردن افراد دلیلی منطقی بیاری نه احساسی!
چون اگر با منطق کسی رو انتخاب و رد کنی هرگز پشیمان نمیشی! اما اگر تصمیماتت احساس محور باشه احتمال
خطا و پشیمانی توش وجود داره!
پس به چاشنی احساساتت منطق رو اضافه کن تا بهترین تصمیم رو به کمک رسول باطنیت بگیری.
موفق باشی.
:72: